Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Haftasonu için hazırladığım bir kombin

bayıldım canım süper bir kombin çok güzel :))
bu arada bir sorum olacak bugün alışverişe çıktımda koyu lacivert saten eşarp aldım tek renk içine hangi renk bone gider?bonede lacivert olsa çokmu boğar acaba?yoksa güzelmi durur?yardım ederseniz sevinirim şimdiden çok teşekür ederim :))

taş bebek çok güzel olmuşsun ..
ama boydan foto çekersen kombinlerini de görmüş oluruz
ben de size bir kombin ekleyeceğim ..işyerinde bugün böyleydim ..
ilk defa başörtümüşal gibi takmayı denedim ..yüzüme de gitti aslında ama bilemiyorum yine de

çok teşekür ederim şimdi bir boydan foto çekindim sizin için biraz bulanık oldu ama onu koyayım :)

Selam kızlar,kimse yok galiba:26:

Canım bu sene lacivert-kiremit rengi ve lacivert-taba çok moda.......Ve birbirine çok yakıştığı için,şık duruyor bu renkler..Hatta ben pardesümü de bu renklerde aldım,lacivert taba
Dediğim gibi bu renkleri kullabilirsin,ben laciverte fuşyayıda çok yakıştırıyorum,gençsin daha yakışır fuşyada canım.. Bi kırmızı delisi olarak kırmızıyı da öneririm

Bu arada çok tatlısın,örtü yakışıyor sana canım

kimse cevap yazmayınca lacivert aldım canım ya ama bir dahaki alışverişe çıkışımda onlarıda alırım :)) (bu arada bende bir kırmızı delisi oluyorum sanırım bayılırım kırmızıya onuda denicem)
çok ama çok teşekür ederim canım eminimki sende çok ama çok tatlısındır tatlı dilli,saf yürekli kardeşim.o senin bakan gözlerinin güzelliği canım benim çok saol

Canım lacivertte olur tabi,hayırlı günlerde örtün inşaallah

Evet bende çok tatlıyım Şımarıyım azıcık

Canım benim sende sağolasın

Canım lacivertte olur tabi,hayırlı günlerde örtün inşaallah

Evet bende çok tatlıyım Şımarıyım azıcık

Canım benim sende sağolasın

çok saol tatlım
evet şımar canım sana şımarmak yakışıyor
bu arada saten eşarplarınız kırışınca ne yapıyorsunuz?ben bir tanesini ütülemeye kalktım ve yandı
siz napıyorsunuz satenleri?babam amerikan bezi diyor üstüne koyup öyle ütülemek lazım sanırım diyor ama haklımı yoksa başka bir çaresi varmı bilemedim :2:
annem eskiden ütü yaparken giysilerin üstüne ıslak bez koyardı ama bilmiyorum bundada işe yararmıki
çözüm ve önerilerinizi bekliyorum

Son düzenleme:

esarbin yüz kismi yakismis gibi duruyor ama alt baglama kismini hic begenmedim :18:
cizmelerin cok ciciymis

ben kisik atesle ütülüyordum hep hic bir defa sorun yasamadim:44:

Dün carsida kabine girdigimde resim cekmek aklima geldi...
buda ben...

ayakkabilarim isikdan baya rengi acik cikmis kemerime yakin rengi

DİKKAT DİKKAT YORUMLARA BAŞLIYORUM

BUARADA KATILIMLARINIZI GÖRMEK BENİ ÇOOK MUTLU ETTİ AYNEN DEVAM

HER BİRİNİZE MAAŞALLAHHHH DİYORUM HEPİNİZ ÇOK GÜZELSİNİZ

Canım ben genelde tek renk şal ve eşarplarla aynı renk bone tercih ediyorum. Ama senin yaşın ufak ve üzerindeki kıyafetin renginden bir bone kullanabilirsin örneğin kırmızı bir body giydiysen kırmızı bone takarsan kombinin de çok şık durur

bu arada ben bugün böyleydim :))

yorumları bekliyorum

Çok güzel bir yüzün var maaşallah subhanallah

şalın ne hoş simli simli şalını birdahaki sefere üst kısmını içeri katlayarak bağlamayı dene bakalım canım nasıl duracak. inş. anlatabilmişimdir

bence sana şal yakışıyor canım
botların süpermiş

çok teşekür ederim şimdi bir boydan foto çekindim sizin için biraz bulanık oldu ama onu koyayım :)

evde kullanılabilecek gayet tatlı bir kombin.. bir tavsiye; mesela boneni üzerindeki kazağın pembesinden kulalnabilirsin

saten başörtülerimi her zaman arka tarafından ütülerim hiç yapışmıyor

Dün carsida kabine girdigimde resim cekmek aklima geldi...
buda ben...

ayakkabilarim isikdan baya rengi acik cikmis kemerime yakin rengi

Eki Görüntüle 303818 Eki Görüntüle 303819 Eki Görüntüle 303820

iyi ki de aklına gelmiş canım

ayakkabıların çok hoş gerçekten güle güle giy.. kemer-çanta-ayakkabı uyumu süper

esarbin yüz kismi yakismis gibi duruyor ama alt baglama kismini hic begenmedim :18:
cizmelerin cok ciciymis

:
yorumların için çok teşekkür ederim
uyduruktan bağladım zaten ..daha doğrusu normalde yanlarını arkadan birleştirip bağlıyordum ama evde resim çekerken biraz acele oldu
senin çantanı beğendim benim de böyle bu tonlarda ufak bir çanta alasım var aslında
genelde ıvır zıvırım çok olduğu için büyük çantalar tercihim ama bazen içine sadece cüzdan koyup çıktığım zamanlar oluyor o zamanlar için ideal ..bu çantaların çapraz bağlananları çok hoşuma gidiyor

ben de bol bol ekleyeceğim de her zaman makine yanımda olmuyor
ama ben daimi üyesiyim buranın merak etme
ben tek renk eşarbı pek kullanmam ,sadece eğer kıyafetim çok karışık desenli ise o zaman tek renk kullanıyorum ..ama bu eklediğim kombindeki eşarbın tonu çok hoşuma gittiği için aldım ..bi de vizon montumla uyuyor diye
ben kendime tek renk eşarbı yakıştıramıyorum nedense ,eşarplarda güllü dallı eşarbı da hiç sevmiyorum ,hep geometrik desenli olacak ,olmazsa olmazım o benim..normal şalları yine yakıştıramıyorum kendime ama eşarbın bu şekli hoşuma gitti gözlerimi ortaya çıkardı gerçekten böyle kullanabilirim bundan sonra

yorumların için sana da çok teşekkür ederim
botumu çok severek aldım ,vizon montumla uyacak bi bot arıyordum ,böyle tüylü şeyleri de ço kseverim ,görünce vuruldum ,giydim ayağıma çok da rahat ,dedim alyrm ben bunu
almak isteyenler için deıchman dan aldım
oranın müptelasıyım zaten velinimetleri oldum iice
hem fiyatları uygun hem de modelleri güzel mutlaka bir girip bakın derim

Selamün aleyküümm yine kimse yok galiba

Taşbebek,aldığın lacivert eşarp galiba bu dimi,maşaallah gülüm çok yakışmış

Seni etekle de görmek isterim,eminim etek de çok yakışır

Selamün aleyküümm yine kimse yok galiba

Taşbebek,aldığın lacivert eşarp galiba bu dimi,maşaallah gülüm çok yakışmış

Seni etekle de görmek isterim,eminim etek de çok yakışır

Aleyküm Selam ben varım
evet bu çok teşekür ederim bugün bir tanede açık mavi şal aldım (dün ise siyah bone,lacivert saten bone,lacivert eşarp ve kahverengi kareli şal almıştım senin konuna yazmıştım ya onun aynısı)
maalesef eteğim yok canım 2 tane yazlık var o kadar (hemde eteğin en az nereme kadar gelmesi gerektiğini bilmiyorum alışverişe çıkınca alsam diyorum)ama yinede en rahatı pantalon sanırım
çok saol canım nasılsın iyisindir inşallah?

Oo sen şimdi aldıkça almak istersin,al tatlım tabi güle güle örtünn

Ayy anlamadım kız,nasıl nereye kadar gelmesi gerektiğini bilmiyosun,ben hep uzun etek giyiyorumda

Hamdolsun iyiyim,bakınıyodum işte Sen nasılsın

evet gerçektende öyle aldıkça alasım geliyor tatlım
bizim burda bazı kapalılardan dizin biraz altında giyenlerde vardıda ondan insanın kafası karışıyor canım nereye kadar örtünmek gerektiği konusunda sonuçta yeniyim
hamdolsun bende iyiyim canım geç cevap yazıyorum ama kusura bakma nişanlımla telefondaydım birazdan yine başlarız aşkımla konuşmaya

tata raaa taaaa :) bugün açtığım blog vatana millete hayırlı uğurlu olsun kızlar ...gelin hepinizi bekliyorum :)

mervishko.blogspot.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…