- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.661
bayıldım bu kombine kızlar bu maviyi çok seviyorum şallar yeni çıktı çarşı pazar yeryerde var artık
Eki Görüntüle 303431
taş bebek çok güzel olmuşsun ..
ama boydan foto çekersen kombinlerini de görmüş oluruz
ben de size bir kombin ekleyeceğim ..işyerinde bugün böyleydim ..
ilk defa başörtümüşal gibi takmayı denedim ..yüzüme de gitti aslında ama bilemiyorum yine de
Eki Görüntüle 303720
b
bu arada bir sorum olacak bugün alışverişe çıktımda koyu lacivert saten eşarp aldım tek renk içine hangi renk bone gider?bonede lacivert olsa çokmu boğar acaba?yoksa güzelmi durur?yardım ederseniz sevinirim şimdiden çok teşekür ederim :))
Selam kızlar,kimse yok galiba:26:
Canım bu sene lacivert-kiremit rengi ve lacivert-taba çok moda.......Ve birbirine çok yakıştığı için,şık duruyor bu renkler..Hatta ben pardesümü de bu renklerde aldım,lacivert taba
Dediğim gibi bu renkleri kullabilirsin,ben laciverte fuşyayıda çok yakıştırıyorum,gençsin daha yakışır fuşyada canım..Bi kırmızı delisi olarak kırmızıyı da öneririm
Bu arada çok tatlısın,örtü yakışıyor sana canım
kimse cevap yazmayınca lacivert aldım canım ya ama bir dahaki alışverişe çıkışımda onlarıda alırım :)) (bu arada bende bir kırmızı delisi oluyorum sanırım bayılırım kırmızıya onuda denicem)
çok ama çok teşekür ederim canım eminimki sende çok ama çok tatlısındır tatlı dilli,saf yürekli kardeşim.o senin bakan gözlerinin güzelliği canım benim çok saol
Canım lacivertte olur tabi,hayırlı günlerde örtün inşaallah
Evet bende çok tatlıyımŞımarıyım azıcık
Canım benim sende sağolasın
ilk defa başörtümüşal gibi takmayı denedim ..yüzüme de gitti aslında ama bilemiyorum yine de
Eki Görüntüle 303720
çok saol tatlım
evet şımar canım sana şımarmak yakışıyor
bu arada saten eşarplarınız kırışınca ne yapıyorsunuz?ben bir tanesini ütülemeye kalktım ve yandı
siz napıyorsunuz satenleri?babam amerikan bezi diyor üstüne koyup öyle ütülemek lazım sanırım diyor ama haklımı yoksa başka bir çaresi varmı bilemedim :2:
annem eskiden ütü yaparken giysilerin üstüne ıslak bez koyardı ama bilmiyorum bundada işe yararmıki
çözüm ve önerilerinizi bekliyorum
bayıldım canım süper bir kombin çok güzel :))
bu arada bir sorum olacak bugün alışverişe çıktımda koyu lacivert saten eşarp aldım tek renk içine hangi renk bone gider?bonede lacivert olsa çokmu boğar acaba?yoksa güzelmi durur?yardım ederseniz sevinirim şimdiden çok teşekür ederim :))
Eki Görüntüle 303720
çok saol tatlım
evet şımar canım sana şımarmak yakışıyor
bu arada saten eşarplarınız kırışınca ne yapıyorsunuz?ben bir tanesini ütülemeye kalktım ve yandı
siz napıyorsunuz satenleri?babam amerikan bezi diyor üstüne koyup öyle ütülemek lazım sanırım diyor ama haklımı yoksa başka bir çaresi varmı bilemedim :2:
annem eskiden ütü yaparken giysilerin üstüne ıslak bez koyardı ama bilmiyorum bundada işe yararmıki
çözüm ve önerilerinizi bekliyorum
Dün carsida kabine girdigimde resim cekmek aklima geldi...
buda ben...
ayakkabilarim isikdan baya rengi acik cikmis kemerime yakin rengi
Eki Görüntüle 303818 Eki Görüntüle 303819 Eki Görüntüle 303820
yorumların için çok teşekkür ederimesarbin yüz kismi yakismis gibi duruyor ama alt baglama kismini hic begenmedim :18:
cizmelerin cok ciciymis
:
DİKKAT DİKKAT YORUMLARA BAŞLIYORUM
BUARADA KATILIMLARINIZI GÖRMEK BENİ ÇOOK MUTLU ETTİ AYNEN DEVAM
HER BİRİNİZE MAAŞALLAHHHH DİYORUM HEPİNİZ ÇOK GÜZELSİNİZ
bence sana şal yakışıyor canım
botların süpermiş
:
[/B][/COLOR]
Selamün aleyküümm yine kimse yok galiba
Taşbebek,aldığın lacivert eşarp galiba bu dimi,maşaallah gülüm çok yakışmış
Seni etekle de görmek isterim,eminim etek de çok yakışır
Aleyküm Selam ben varım
evet bu çok teşekür ederim bugün bir tanede açık mavi şal aldım (dün ise siyah bone,lacivert saten bone,lacivert eşarp ve kahverengi kareli şal almıştım senin konuna yazmıştım ya onun aynısı)
maalesef eteğim yok canım 2 tane yazlık var o kadar (hemde eteğin en az nereme kadar gelmesi gerektiğini bilmiyorum alışverişe çıkınca alsam diyorum)ama yinede en rahatı pantalon sanırım
çok saol canım nasılsın iyisindir inşallah?
Oo sen şimdi aldıkça almak istersin,al tatlım tabi güle güle örtünn
Ayy anlamadım kız,nasıl nereye kadar gelmesi gerektiğini bilmiyosun,ben hep uzun etek giyiyorumda
Hamdolsun iyiyim,bakınıyodum işteSen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?