Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

tata raaa taaaa :) bugün açtığım blog vatana millete hayırlı uğurlu olsun kızlar ...gelin hepinizi bekliyorum :)

mervishko.blogspot.com

blogun hayırlı olsun canım ben de bir blog sahibesi olarak, ziyaretine geleceğim inş.

bugünde böyleydim kızlar

yorumları bekliyorum

eşarbın çok hoş olmuş canım, lacivert bone ile şık durmuş.. bir de dışarı çıkarken yaptığın kombini ekle

Ceydacım sana bir şey soracağım canım bloga ziyaretçi olarak gelip nasıl yorum yazabiliyoruz blog sahibesi olmamız mı gerekiyor

çok teşekür ederim canım
ben böyle dışarı çıkıyorum dünkü kombinde üzerime siyah palto alıp çıkmıştım bunda ise deri ceketle çıktım canım dışarı çıkmak için çok kötü bir kombinmi yoksa canım :26:

Hayır canım estğ. iyi ya da kötü olarak değerlendirmek benim haddime değil Anlatmak istediğim; örneğin bir msiafirliğe gideken pantolon giyebilirsin ok ama üzerine kalçalarını vs kapatan bir tunik&bluz giymen gerekir ve dışarı çıkarken ceket giydim demişsin mesela ceketin kalça hizasında ya da bel hizasında olursa tesettürün dışında olur. Yanlış anlama canım bunları seni yargılamak ya da yönlendirmek adına yazmıyorum hani yeni öğreniyorum dedin ya, işte ben de yardımcı olmaya çalışıyorum

Kızlar Mor Butik Online satışlarını yapıyorum bilgi almak isteyen mesaj gönderebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…