Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Merhaba snçceyda. Hani feraceler feraceler nirdeeee .

Son düzenleme:

peki canım kışın tesettürlülerin giyebileceği neler var?mesela yazın kap ve ferace,baharda ise trençkot giyilebiliyor,peki kışın giyilenlere ne isim veriliyor?kışın treçkot giyilirmi canım yoksa incemi olur soğukmu tutar?şimdiden teşekürler :26:

Son düzenleme:
Gönder Kız
Ne Zaman Geliyor..
Nasıl Oluyor :44:
İndirim

Göndereyim baby
Tatlım örneğin bir ürün beğendin, beğendiğin ürünü bana mesajla belirtiyorsun ve ben sana ürünün detay fotoğraflarını (yaka-kol vs) bir de beden ölçülerini yazıyorum.Kalıplar değişiklik gösterebileceği için S-M-L gibi sipariş almıyorum. Ürünün ölçüleri ile kendi ölçülerini karşılaştırıp bana siparişinin onayını veriyorsun. 15-20 iş günü içinde ürün elinde oluyor. Ödemesini ise ürünü teslim aldıktan sonra hesabıma havale yaparak ya da kargoyu teslim alırken kapıda yapabiliyorsun.

Sonra bana dönüp başka bir sipariş veriyorsun

100TL Ve üzeri alışverişte %10 indirim var canım. Kendimi Axess reklamında gibi hissettim

Canım kışlık trençkotlar da var ama genellikle kaban giyilir benim bildiğim -ki ben de kaban giyiyorum. Benim giydiğim kabanlar dizaltıdır mesela..

Sana birkaç örnek vereyim;

Canım kışlık trençkotlar da var ama genellikle kaban giyilir benim bildiğim -ki ben de kaban giyiyorum. Benim giydiğim kabanlar dizaltıdır mesela..

Sana birkaç örnek vereyim;

çok saol canım
yani bu durumda diz üstü olsada oluyor değilmi?kalçalarını kapatsa yetiyor?birde benim diz hizasında kısa kollu elbisem var bayramda almıştım acaba onu bolero ile kullanabilirmiyim?diz hizasında olunca bir sorun olurmu acaba?yeniyim kusuruma bakmayın

Canım ben şimdi burada tesettür konusunda fetva vermiş gibi olmak istemiyorum. Kalçalarını kapatsa yetiyor ya da bileğe kadar olması gerek vs bunları sana söylemek benim üzerime vazife değil çünkü konu çok farklı yönlere gider. Anlatabiliyorum umarım Elbiseni bi giy de görelim bigün

canım bu elbise işte;

hiç giymedim şimdiye kadar bir kabinde alırken giydim birde fotograf çekmek için buraya koymaya :26:

selam herkese ..yazdan bir kombin ilişti gözüme bilgisayarda,ekleyeyim dedim :)))

bu pantolon eteği çok severek aldım ve severek giyiyrm ..öyleki kışın bile altına kalın tayt giyip kullanıyorum :)) ne yapayım bi kere aşık oldum mu tamamdır :)))

çok güzel bir kombin canım çok hoşuma gitti
bu arada vücudunda çok güzel söylemeden geçemicem manşallah

çok güzel bir kombin canım çok hoşuma gitti
bu arada vücudunda çok güzel söylemeden geçemicem manşallah

çok teşekkür ederim
yaşım 29 oldu ama haberin olsun yaşlandık yaaawww
bu arada sana cevap yazacaktım aklıma geldi..
giyim konusunda ,dize kadar elbiseleri bacağın görünmeyecek şekilde çizmeyle de giyebilirsin..ancak üzerindeki füme elbise bana çok dar geldi nasıl giyeceksin nu bilmiyorum ama biraz daha bol kıyafetleri tercih etmelisin bence,çok üzerine yapışan şeyleri tercih etme ..
dize kadar elbiseleri dar kotla giyebilirsin o da bi seçenek olabilir..
kalçanı kapatmalı ,göğüslerini çok fırlatacak kıyafetler giymemelisin..
dar kotları da dize kadar tunikle kulanmalısın ,kalça altı tunikle kullanınca streçten farkı olmuyor ,hoş durmuyor bence ..

etekte de benim dikkatimi çeken en önemli nokta eğer etek darsa üzerine mutlaka bişey giy,yani çamaşırın belli olmasın hem alt em üstte ..
sadece uzun giymekle olmuyor bazı noktalara da dikkat etmek lazım ..
ben yazın çok sıcaklarda bu kombindeki gibi bişey giydiğimde mutlaka şeffaf askılı çamaşır tercih ediyorum ,çok dar değil ama yine de arkadan belli olması aşırı rahatsız eder beni ve yakıştırmıyorum da

sa na bir abla olarak nacizane tavsiyelerim şimdilik bu kadar..
maşallah çok güzel bir yüzün var ve ben senin yüzüne eşarbı daha çok yakıştırdım nedense

Son düzenleme:

pantolon-etek çok güzelmiş gerçekten güle güle kullan

tasbebek ben gri elbiseni çok beğendim ama boyu sebebiyle ince çorapla kullanamazsın..çizme giyeceksen de çorabın koyu renk olmalı çünkü oturup kalkarken görünür bacağın.. Bunun dışında deli_kiz zaten gerekenleri yazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…