Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

cevabın için çok teşekür ederim canım bende zaten fazla gögüs yok bu elbiseyi bolero veya hırkayla uzun çizmeyle giyemezmiyim canım ne dersin?olmazmı?aldım hiç giymedim :26:

İyidir tatlım benden de

Ben de böyle pantolon etek kullanıyorum zaman zaman kısa ceketlerle güzel şık oluyo

Ne güzel resimler bunlar ceydacım nereye gittiniz balayına Allah bi yastıkta kocatsın sizi :)) Darısı da başıma olsun :)))))

Son düzenleme:

amin canım benimmmm balayında Caprice Palace' a gittik, bi daha ne zaman giderim kim bilir

cevabın için çok teşekür ederim canım bende zaten fazla gögüs yok bu elbiseyi bolero veya hırkayla uzun çizmeyle giyemezmiyim canım ne dersin?olmazmı?aldım hiç giymedim :26:

göğüs olarak demedim genel olarak çok dar geldi bana vucuduna çok yapışmış gibi geldi belki de resimden öyledir bilemiyorum ,hrka ile daha güzel olur diye düşünüyorum ..çizmeyi de bacakların görünmeyecek ve elbise dizi aşmayacak şekilde kulanırsan olur tabiki

bu tonlar tam senin tonların beyaz tenlisinya çok ii gidiyor ,bi de turuncu rengi de ii gitmiş sana
bu kombini boydan görmek isterdim

3 tane fotoğrafım var o nişandan ve en net çıkan foto da bu maalesef nişan çiftinin fotoğrafçılığını ben yaptığım için ben fotoğraf çekilmeye fırsat bulamadım

Selâmlar herkese, güzel kombinleriniz mevcut. Allah hepimize daha doğru şekilde örtünmeyi ve daha güzel davranışlar sergilemeyi nasip etsin. Ben başımı örtmüyorum ama elimden geldiğince kapalı giyinmeye çalışıyorum. Birkaç kombin de benden olsun.

Amin, inşaAllahh.. Dualarına yürekten katılıyorum..

Kombinlerin çok şık olmuş gerçekten tebrik ederim.. özellikle 2.kombindeki bluz ve ayakkabılarını çok beğendim

çok teşekür ederim canım Allah senden razı olsun

Amin, inşaAllahh.. Dualarına yürekten katılıyorum..

Kombinlerin çok şık olmuş gerçekten tebrik ederim.. özellikle 2.kombindeki bluz ve ayakkabılarını çok beğendim

Beğendiğiniz için teşekkür ederim:) İlk kombindeki bluzumun arkasında düğmeleri var, önden ise çok sade gözüküyor. Genelde pantolon-tunik giyiyorum. Kışın giyinmek kolay da, yazın biraz zorlanıyorum.

o bluzları biliyorum canım aynı zamanda satışını da yaptığım için ama bence sade ve ince detayları olan kıyafetler daha zarif duruyor

çok tatlıymış semoş yalnız daha dökümlü bir kumaş kullanırsan daha şık durur sanırım :26:

Beğendin mi canım kararsız kaldımdaEvet dökümlüde güzel olur canım peki üstüne renk gider sence hani dantelli bluzlar güzel gider gibime geliyor sence ne renk olurEklediğin resimlerde pek hoş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…