- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.721
çok teşekkür ederim
yaşım 29 oldu ama haberin olsun yaşlandık yaaawww
bu arada sana cevap yazacaktım aklıma geldi..
giyim konusunda ,dize kadar elbiseleri bacağın görünmeyecek şekilde çizmeyle de giyebilirsin..ancak üzerindeki füme elbise bana çok dar geldi nasıl giyeceksin nu bilmiyorum ama biraz daha bol kıyafetleri tercih etmelisin bence,çok üzerine yapışan şeyleri tercih etme ..
dize kadar elbiseleri dar kotla giyebilirsin o da bi seçenek olabilir..
kalçanı kapatmalı ,göğüslerini çok fırlatacak kıyafetler giymemelisin..
dar kotları da dize kadar tunikle kulanmalısın ,kalça altı tunikle kullanınca streçten farkı olmuyor ,hoş durmuyor bence ..
etekte de benim dikkatimi çeken en önemli nokta eğer etek darsa üzerine mutlaka bişey giy,yani çamaşırın belli olmasın hem alt em üstte ..
sadece uzun giymekle olmuyor bazı noktalara da dikkat etmek lazım ..
ben yazın çok sıcaklarda bu kombindeki gibi bişey giydiğimde mutlaka şeffaf askılı çamaşır tercih ediyorum ,çok dar değil ama yine de arkadan belli olması aşırı rahatsız eder beni ve yakıştırmıyorum da
sa na bir abla olarak nacizane tavsiyelerim şimdilik bu kadar..
maşallah çok güzel bir yüzün var ve ben senin yüzüne eşarbı daha çok yakıştırdım nedense
Selam kızlaaaaarrNabersinizz
selam herkese ..yazdan bir kombin ilişti gözüme bilgisayarda,ekleyeyim dedim :)))
bu pantolon eteği çok severek aldım ve severek giyiyrm ..öyleki kışın bile altına kalın tayt giyip kullanıyorum :)) ne yapayım bi kere aşık oldum mu tamamdır :)))
Eki Görüntüle 304893
İyidir tatlım benden de
Ben de böyle pantolon etek kullanıyorum zaman zaman kısa ceketlerle güzel şık oluyo
Ne güzel resimler bunlar ceydacımnereye gittiniz balayına Allah bi yastıkta kocatsın sizi :)) Darısı da başıma olsun :)))))
cevabın için çok teşekür ederim canım bende zaten fazla gögüs yok bu elbiseyi bolero veya hırkayla uzun çizmeyle giyemezmiyim canım ne dersin?olmazmı?aldım hiç giymedim :26:
bu tonlar tam senin tonların beyaz tenlisinya çok ii gidiyor ,bi de turuncu rengi de ii gitmiş sana
bu kombini boydan görmek isterdim
Selâmlar herkese, güzel kombinleriniz mevcut. Allah hepimize daha doğru şekilde örtünmeyi ve daha güzel davranışlar sergilemeyi nasip etsin. Ben başımı örtmüyorum ama elimden geldiğince kapalı giyinmeye çalışıyorum. Birkaç kombin de benden olsun.
Eki Görüntüle 304964
Eki Görüntüle 304966
Eki Görüntüle 304968
göğüs olarak demedim genel olarak çok dar geldi bana vucuduna çok yapışmış gibi geldi belki de resimden öyledir bilemiyorum ,hrka ile daha güzel olur diye düşünüyorum ..çizmeyi de bacakların görünmeyecek ve elbise dizi aşmayacak şekilde kulanırsan olur tabiki
Amin, inşaAllahh.. Dualarına yürekten katılıyorum..
Kombinlerin çok şık olmuş gerçekten tebrik ederim.. özellikle 2.kombindeki bluz ve ayakkabılarını çok beğendim
Beğendiğiniz için teşekkür ederim:) İlk kombindeki bluzumun arkasında düğmeleri var, önden ise çok sade gözüküyor. Genelde pantolon-tunik giyiyorum. Kışın giyinmek kolay da, yazın biraz zorlanıyorum.
çok tatlıymış semoşyalnız daha dökümlü bir kumaş kullanırsan daha şık durur sanırım :26:
çok tatlıymış semoşyalnız daha dökümlü bir kumaş kullanırsan daha şık durur sanırım :26:
encede dökümlü bir kumaş olursa dahada tatlı durur güzel bir model bencede :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?