Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

valla tek soran sen oldun başkası sormadığı için ben de her eklediğim kombinin altına açıklama yapacak değilim ..
daha önce ceyda ile bu konuda bir konuşmamız olmuştu ,ceyda da herkes paylaştığı kombinleri dışarda giymiyor olabilir demişti ve ben de hakvermiştim ,hatta orda ben de dar giyilmesine karşıyım da demiştim ,,o kısımlarını okumamışsın sanırım ..bir insanı değerlendirirken önce daha önce yazdıklarından o insanı anlayıp sonra yorum yapmak gerekir ,pat diye konunun ortasına atlayıp da yorum yapmak hoş olmasa gerek ,çünkü diğer yazılanları görmeden hemen tepki vermek doğru olmayacaktır
ben yukardaki cümlemde bu kombindeki ifadesini kullanırken tek parça demek istemiştim ,üzerimde beyaz badi ceket vardı ancak ben cekette de aynı şeyi yapmıyorum ,belki orda açıklama yapmam gerekirdi ama herkes ne demek istediğimi anlar ve daha önce konusu oldu ve ben bir iki kombin ekledim herkes nasıl giyindiğimi gördü diye -ki herkes anlamışki tek tepki gösteren sen oldun -açıklama yapmadım ..zaten alelacele yüklemiştim resmi de
ben burdaki kombinlerde kimseye darlık bolluk hakkında bişey yazmadım farkındaysan çünkü beni ilgilendiren o değil ,herkese herşeyi soramam ,rengine uyumuna bakarım ..taş bebek sorduğu için ve yeni başladığı için ona bir tavsiyede bulundum ..
bence herkes açıklayıcı yazmasın ,sen sormak istediklerine sor onlar da cevap versin ,çünkü senden başka tepki gösteren olmadı

teşekür ederim canım
makineyi bugün odama taşıdım markası singer yoknaz 224 Y
ama bir baktımki taşınırken taşıyan adamlar iplik takma demirlerini düşürmüşler sadece bir tanesi duruyor :26:
iplikleride kaybetmişler sanırım birde yıllık bakımının yapılması lazım olmazsa bir terzi çağırcaz inşallah babam bugün ayarlayabilirse terziyi bugün çağırırız haber bekliyorum işte
bugün çok yoruldum kızlar makinayı tek başıma taşıdım heryeri sildim düzenledim canım çıktı valla
makineninde resmini çekip sizinle paylaşacağım kızlar sandıklı bir şey

Son düzenleme:

Rica ederim canım
O esas beğendiğinin tarzında uzun kollu modeli var canım fotoğrafını bulur bulmaz ekleyeceğim inş.

makine bu;

bugün terzi gelecek kızlar bakımını yaptırcam 9 senedir felan hiç kullanılmadı bu makine halam terziye sormuş paslanmıştır sigorta atar çalışmaz demiş ama dün fişe taktım tıkır tıkır çalışıyor manşallah

'taşbebek' canım inş. makinenle güzel kıyafetler dikersin kendine ama senden ricam lütfen fotoğraflarının boyutunu küçültüp o şekilde buraya yükle.

Pazar günü kombinimden derlemeler

Ooo fıstık harika gözüküyosunn Hep pardesü mü giyiyosun canım,maşaallah çok yakışmış

Ayy bende eklemek isterim resimlerimi ama kocam izin vermez heralde

Taşbebek,inşaallah güzel güzel ciciler dikersin kendine gülüm,dikişin d'sini bilmem ama bende istiyorum makine almak,hem öğrenir hem dikerim napimm

Burda ne güzeller varmış böyle
cyd86 son pozunu daha çok beğendim maşallah.
Ben de merak ettim hep pardesü mü giyiyorsun,çok yakışmış
.

Son düzenleme:
Ooo fıstık harika gözüküyosunn Hep pardesü mü giyiyosun canım,maşaallah çok yakışmış

Burda ne güzeller varmış böyle
cyd86 son pozunu daha çok beğendim maşallah.
Ben de merak ettim hep pardesü mü giyiyorsun,çok yakışmış
.

Çok teşekkür ederim bayanlar, sağolun..

Evet hep pardesü giyiyorum dışarıd aama yazın dizaltı trençkot da tercih ettiğim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…