- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.761
Yok abartılı zaten dikemem bilmiyorum
''ben yazın çok sıcaklarda bu kombindeki gibi bişey giydiğimde mutlaka şeffaf askılı çamaşır tercih ediyorum ,çok dar değil ama yine de arkadan belli olması aşırı rahatsız eder beni ve yakıştırmıyorum da'' ....
merak etme daha önceden okudum yazını...
hatta yukarı pasteledim bir kısmını..
''Kombindeki gibi birşey giydiğimde'' diyorsun iç çamaşırının belli olmaması için uğraştığını yazmışsın bunu farkettim..Ceketten bahsetmemişsin....
Bunu her okuyan benim gibi algılar canım
Herkes paylaşım yaparken daha düzgün dikkatli açıklayıcı yazsın o zaman..Hafiye gibi herkesin peşine mi düşücezz
süer bir fikir bu bence ,evde olsaydım kesin böyle işlerle uğraşırdım
becerirsin neden beceremeyesin.. kendi kıyafetini dikmek de ayrı bir zevk olsa gerek şimdiden başarılar
her diktiğini eklemeyi de unutma
güzel ama eşarp çokmu açık renk olmuş
Canım ya bunlarda çok güzelmiş ama ben pantolon giymiyorum,tuniklerde etekle yakışmıyo pek:44:
O kısa kollu olanlar varya,kumaşı renkleri falan çok beğendim ya,işte onun gibi bluz şeklinde uzun kollu gelirse haber verirsen sevinirim CeydacımmTeşekkür ettim güzelim
teşekür ederim canım
makineyi bugün odama taşıdım markası singer yoknaz 224 Y
ama bir baktımki taşınırken taşıyan adamlar iplik takma demirlerini düşürmüşler sadece bir tanesi duruyor :26:
iplikleride kaybetmişler sanırım birde yıllık bakımının yapılması lazım olmazsa bir terzi çağırcaz inşallah babam bugün ayarlayabilirse terziyi bugün çağırırız haber bekliyorum işte
bugün çok yoruldum kızlar makinayı tek başıma taşıdım heryeri sildim düzenledim canım çıktı valla
makineninde resmini çekip sizinle paylaşacağım kızlar sandıklı bir şey
Rica ederim canım
O esas beğendiğinin tarzında uzun kollu modeli var canım fotoğrafını bulur bulmaz ekleyeceğim inş.
Ooo fıstık harika gözüküyosunnHep pardesü mü giyiyosun canım,maşaallah çok yakışmış
Burda ne güzeller varmış böyle
cyd86 son pozunu daha çok beğendim maşallah.
Ben de merak ettim hep pardesü mü giyiyorsun,çok yakışmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?