Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Canım hepsi çok güzel ama ben en çok 1- 3 ve 8 numaralı olanları beğendim
Güle güle kullan

selam herkese bugün yine alışveriş yaptım malesef
maxi etek gördüm 8 tl idi hemen aldım ,kombinleri ekleyeceğim ilk fırsatta ama şimdilik işyerindeki sade bir kombini ekleyeyim dedim
resimleri tam sığdıramadım o yüzden iki nüsha şeklinde ekliyorum

Resimler güzel:) ama zaten artık eşarp pek kalmadı birçok kişi hep şal kullanıyor . Bende onlardan biriyim:)

bugün de böyleydim işyerinde

ay hergün resim ekleyeceğim bu gidişle

ceyda sen de benim gibisin bu arada ben de bi eşarba taktımmı bi süre hep onu takarım ne yapayım hevesim geçene kadar böyle oluyor
fotoğraf makinesi yakışmış eline valla
bol bol resim çek de yükle bakalım

ben sana siyah değil de tatlı tonları daha çok yakıştırıyorum

bi de yaa resimler kombin şeklinde boydan eklenirse tam değerlendirme fırsatımız olur diye düşünüyorum ,senin için değil de diğer arkadaşlara çağrım olsun :
6:
bu işyeri halim dışarda üzerimde dize kadar montum var ,merak eden olursa baştan söyleyeyim :2:
üzerimdeki yeleği de daha dün aldım bugün giyeyim dedim

Son düzenleme:
ceydacım nasılsın bloguna sık sık giriyorum fakat güncellenmemiş (( oldugunu görunce ....çok kaliteli bir blog olacak umarım sana kolaylar gelsin öptüm(namıdiğer:gülita)buarada fotoğrafların çok güzel dersmi alıyosun bu konuda??

merhaba burayi daha yeni kesfettim iyikide kesfetmisim kombinleriniz bana fikir olacak
ceydammm harikasin cnm benim sen buralara takiliyorsun ki ondan bizim topice hic ugramiyorsun
deli kizda burdaymis
ceyda salin harika rengide cok hos lila renginin delisiyim gerci salin mor renk dimi? cok yakismis cnm.

fıstık harika görünüyosun herzamanki gibi maşallahhhh diyim nazarım değmesin

sağol sedosummm.. o senin güzelliğin canım

sağol canım iyiyim çok şükür.. bloguma bugün nasipse yeni yazı ekleyeceğim.. MOR BUTİK açıldığından beri çok yoğunum Allah'a şükür epey talep var. bu sebeple biraz boşladım blogu ama daha aktif olacak inş

fotoğraflarımı beğendiğin için sağol canım.. şuan ders almıyorum kendi kendimi geliştiriyorum diyebilirim.
çektiğim fotoğrafları da http://www.kadinlarkulubu.com/fotograf/431465-by-cyd-photographs-6.html#post22164660 bu sayfaya yüklüyorum ayrıca bloga da bununla ilgili yeni yazı ekleyeceğim inş.

yanii takipte kal canım

sağol canım teşekkür ederim önerilerin için.. ben de pastel tonlar seviyorum aslında

teşekkürler kombin eklediğin için canım.. üstündeki yelek hoş görünüyor

hazalım hoşgeldin
özledim sizi çok alsında ama o topiğe girmeyişimin farklı sbepleri var tatlım geçelim onu
hatırlıyorsan çekiliş yapmıştık diğer topikte geçen sene.. şalımı ve çantamı dilek almıştı zevkli hatun
sağol canımmmm benim sık sık gel buraya

sagol canım benim ilk sayfalarda paaylaşımlar var genelde son zamnlarda pek zamanım olmuyor sağol canım

teşekkürler kombin eklediğin için canım.. üstündeki yelek hoş görünüyor [/B][/COLOR]

]

Tskler caniim,
Begendigin yelek 20 senelik annemin gencliginde giymis oldugu yelek desem
Annem cok sever eskileri saklamayi sayesinde bir kac guzel yelegim birde etegim var..

Bu arada resimlerine bayildim,
bende prof. makine aldim ama henuz senin gibi denemelerim yok maalesef..
Yakin zamanda baslicam ins, bakalim..

Bir kac kombin daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…