- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.781
fıstık harika görünüyosun herzamanki gibi maşallahhhh diyim nazarım değmesin
ceydacım nasılsın bloguna sık sık giriyorum fakat güncellenmemiş(( oldugunu görunce ....çok kaliteli bir blog olacak umarım sana kolaylar gelsin öptüm(namıdiğer:gülita)buarada fotoğrafların çok güzel dersmi alıyosun bu konuda??
bugün de böyleydim işyerinde
ay hergün resim ekleyeceğim bu gidişle
ceyda sen de benim gibisin bu arada ben de bi eşarba taktımmı bi süre hep onu takarım ne yapayım hevesim geçene kadar böyle oluyorfotoğraf makinesi yakışmış eline valla
bol bol resim çek de yükle bakalım
ben sana siyah değil de tatlı tonları daha çok yakıştırıyorum
bi de yaa resimler kombin şeklinde boydan eklenirse tam değerlendirme fırsatımız olur diye düşünüyorum ,senin için değil de diğer arkadaşlara çağrım olsun :6:
bu işyeri halim dışarda üzerimde dize kadar montum var ,merak eden olursa baştan söyleyeyim :2:
üzerimdeki yeleği de daha dün aldım bugün giyeyim dedim
Eki Görüntüle 306720
Eki Görüntüle 306721
merhaba burayi daha yeni kesfettim iyikide kesfetmisim kombinleriniz bana fikir olacak
ceydammm harikasin cnm benim sen buralara takiliyorsun ki ondan bizim topice hic ugramiyorsun
deli kizda burdaymis
ceyda salin harika rengide cok hos lila renginin delisiyim gerci salin mor renk dimi? cok yakismis cnm.
merhaba,
Öncelikle kombinlerini bizimle paylaştığın için teşekkürler :13:
ilk kombindeki üzerindeki tunik sanırım, rengini ve yakasını beğendim, eşarbın ile de uyumlu olmuş
Diğer kombinde gözüme çarpan ilk detay gömleğinin manşeti oldu.. Böyle minik düğmeli manşetleri çok seviyorum
teşekkürler kombin eklediğin için canım.. üstündeki yelek hoş görünüyor[/B][/COLOR]
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?