- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.741
Beğendin mi canım kararsız kaldımdaEvet dökümlüde güzel olur canım peki üstüne renk gider sence hani dantelli bluzlar güzel gider gibime geliyor sence ne renk olur Eklediğin resimlerde pek hoş maşallah
Beğendim gerçekten canım.. dökümlü bi kumaştan diekrsin, belindeki kurdele kısmını saten de yapabilirsin ya da yine etekle aynı kumaş yapıp üzerine dantel geç o da çok güzel oluyor.
üzerine bebe yaka bir bluz çok hoş olur bence .. etek bu renk olacaksa her renk gider.. favrorim zümrüt yeşili
Teşekkür ederim canım
Maşallah çok duru bir yüzün var bu arada söylemeden geçemeyeceğim
çok ama çok teşekür ederim tatlımo senin bakan gözlerinin güzelliği kalbinin güzelliği canım eminimki sende çok ama çok güzelsindir
Harikasın bebekZümrüt yeşili hoş olur haklısın peki şifon gibi diyorsun dimi kumaş aldım canım artık ya bir tanede dökümlü dikerim
o senin harikalığın kuzum
yarın fotoğraf çekimi için geziye gidicem ama ben hala oturuyorum napim uykum yok
Erken mi kalkacaksınUyumaya çalış gerçi uykusu olmayınca insanın dön dön sıkılıyor yatakta
selam herkese ..yazdan bir kombin ilişti gözüme bilgisayarda,ekleyeyim dedim :)))
bu pantolon eteği çok severek aldım ve severek giyiyrm ..öyleki kışın bile altına kalın tayt giyip kullanıyorum :)) ne yapayım bi kere aşık oldum mu tamamdır :)))
Eki Görüntüle 304893
çok teşekkür ederim
yaşım 29 oldu ama haberin olsun yaşlandık yaaawww
bu arada sana cevap yazacaktım aklıma geldi..
giyim konusunda ,dize kadar elbiseleri bacağın görünmeyecek şekilde çizmeyle de giyebilirsin..ancak üzerindeki füme elbise bana çok dar geldi nasıl giyeceksin nu bilmiyorum ama biraz daha bol kıyafetleri tercih etmelisin bence,çok üzerine yapışan şeyleri tercih etme ..
dize kadar elbiseleri dar kotla giyebilirsin o da bi seçenek olabilir..
kalçanı kapatmalı ,göğüslerini çok fırlatacak kıyafetler giymemelisin..
dar kotları da dize kadar tunikle kulanmalısın ,kalça altı tunikle kullanınca streçten farkı olmuyor ,hoş durmuyor bence ..
etekte de benim dikkatimi çeken en önemli nokta eğer etek darsa üzerine mutlaka bişey giy,yani çamaşırın belli olmasın hem alt em üstte ..
sadece uzun giymekle olmuyor bazı noktalara da dikkat etmek lazım ..
ben yazın çok sıcaklarda bu kombindeki gibi bişey giydiğimde mutlaka şeffaf askılı çamaşır tercih ediyorum ,çok dar değil ama yine de arkadan belli olması aşırı rahatsız eder beni ve yakıştırmıyorum da
sa na bir abla olarak nacizane tavsiyelerim şimdilik bu kadar..
maşallah çok güzel bir yüzün var ve ben senin yüzüne eşarbı daha çok yakıştırdım nedense
Yukarda çok guzel tavsiyelerde bulunulmuş ama ben de bir şeyler ekleyeceğim...
DELİKIZ diorsun ki taşbebeğe fume rengi elbisen çok dar tamam dar ama şu ayrıntıyı gözden kaçırmışsın seninde resimdeki pantolon eteğin üstündeki badi sanırım bayağı dar üst tarafın belli , üstüne yapışmış , bel oyuntun kemer hizasına kadar yapışık canım... daracık hatta hiç bolluk bile yok....
Önemli olan giydiğiniz kıyafetlerde bacakları kapatırken üstünede kıvrımları belli etmeyecek bol kıyafetler giymek ...
Taşbebeğim bunu sana da söylüyorum canım.....
canımcımmmm bu elbiseyi günlük hayatta giymeyi düşünmüyorsundur umarım
İnce dökümlü kumaşta bu model salar gider kendini bu etege hava veren o fiyonkları onuda daha tok bir kumaşla elde edebilirsin
Bu tonda ki renk olacaksa eteğin her renk gider üstüneEtek saten başlı başına öne çıkan model o yuzden üstün daha sade olmalı rengide ona göre seçersin
Florans gibi parlamassın canımmmmBana da dik birşeyler
çok hoş bir etek bana da bi tane dikiver elin değmişken
Yok ablam günlük değil zaten düğünlerde falan giymek için dikicemHocada daha sert kumaş gider dedi aynı resimdeki gibi kumaş aldım üstünede gömelk dikerken bakıcam artık sana da dikerim ne demek Sen bilmiyor musun ki dikiş
Tamam
Yukarda çok guzel tavsiyelerde bulunulmuş ama ben de bir şeyler ekleyeceğim...
DELİKIZ diorsun ki taşbebeğe fume rengi elbisen çok dar tamam dar ama şu ayrıntıyı gözden kaçırmışsın seninde resimdeki pantolon eteğin üstündeki badi sanırım bayağı dar üst tarafın belli , üstüne yapışmış , bel oyuntun kemer hizasına kadar yapışık canım... daracık hatta hiç bolluk bile yok....
Önemli olan giydiğiniz kıyafetlerde bacakları kapatırken üstünede kıvrımları belli etmeyecek bol kıyafetler giymek ...
Taşbebeğim bunu sana da söylüyorum canım.....
canımcımmmm bu elbiseyi günlük hayatta giymeyi düşünmüyorsundur umarım
İnce dökümlü kumaşta bu model salar gider kendini bu etege hava veren o fiyonkları onuda daha tok bir kumaşla elde edebilirsin
Bu tonda ki renk olacaksa eteğin her renk gider üstüneEtek saten başlı başına öne çıkan model o yuzden üstün daha sade olmalı rengide ona göre seçersin
Florans gibi parlamassın canımmmmBana da dik birşeyler
Biliorum
Sakın üst bluzunu abartılı dikme bayarsın milleti
Selâmlar herkese, güzel kombinleriniz mevcut. Allah hepimize daha doğru şekilde örtünmeyi ve daha güzel davranışlar sergilemeyi nasip etsin. Ben başımı örtmüyorum ama elimden geldiğince kapalı giyinmeye çalışıyorum. Birkaç kombin de benden olsun.
Eki Görüntüle 304964
Eki Görüntüle 304966
Eki Görüntüle 304968
cok güzel olmussun belli
ilk kombinine bayildim
yaprak keşke önce delikız bu kombinin üzerinde bişey yokmu diye sorsaydın direk yorum yapmasaydın..
ben bu kombini böyle kullanmıyorum zaten üzerimde ceketim vardı ,ancak sırılsıklam oldu gezdiğimiz bir şelaleden dolayı ,çıkartmak zorunda kaldım ,geçici bir durumdu yani ,normalde böyle gezmiyorum ben
zten daha önce de yazdıklarımı okusaydın göğüs kısmımdan dolayı dar şeyler giymediğimi çok çıktığını belirtmiştim ama sanırım sadece kombine bkmışsın yazdıklarımı okumamışsın
yine de önerilen için sağol ,ben zaten nasıl giyinmem gerektiğini biliyorum ..taşbebek de daha yeni başladığı için öneri verdim normal biri olsa zaten sorardım bunu nasıl giyeceksin ya da bu kombin sadece bu şekilde mi diye..biz buraya kombin eklerken illaki dışarda giydiklerimizi eklemiyoruz ,böyle durumlarda önce kombin ekleyen kişiye bunu dışarda böylemi giyiyorsun üzerinde başka bişey oluyormu diye sorup sonra yorum yaparsak yanlış anlaşılmalara dümemiz oluruz sanırım
kızlar evde kendi kendime dikiş nakış öğrenmeye karar verdim.evde dikiş makinesi var zaten annemin makinesi eski bir şey sandıklı ama kaliteli annem eskiden dikiş nakış öğretmeniymiş...ama yanımda değil işte...kaç senedir aklımda dikiş nakışı öğrenmek vardı ama şimdi tam kararımı verdim yapacam.yarın sabah babamın odasında duran makineyi odama taşıttıracam.sonra babama anlayan birini getirttirip kurdurcam makineyi yağlattırıp yıllardır yapılmayan yıllık bakımını yaptırcam...inşallah becerebilirim kızlar çok heves ettim...eğer becerebilirsem kendi kıyafetlerimi kendim dikerim,pantalonlarımı kendim daraltıp paçalarını keserim...tabi bu arada evimizin küçük bireyi Lady ede bir şeyler dikerim...dikişten anlayan arkadaşların yardımına çok ihtiyacım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?