Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

sürmelim manşallah çok yakışmış çok güzel bir gacisin tütütü yarabbim nazarlardan saklasın
ben çok ama çok beğendim tatlım hayırlı olsun canım benim süpersin

çok ama çok teşekür ederim tatlım bugün bir şal aldım fotografını koyacağım

çok saol canım saten bone şallada güzel gidermiki canım?sadece 1 tane satenim var oda lacivert lacivert eşarbıma almıştım toplamda 3 tane bonem var zaten 1 i saten lacivert,diğerleri düz siyah ve beyaz :26:

dün pardesüm acele çekim olduğu ve kendim çektiğim için bulanık çıkmıştı dün akşam tekrar foto çekindim pardesümle size göstermek için

Buda bugün aldığım şalım;

biliyorum içine beyaz olmamış sırf foto çekinmek için taktım size göstermek için.içine aynı renkten bir bone gider ama aynı rengi nasıl bulcam o düşündürüyor beni bu tür ara renklerle aram pek iyi değil yani kısacası karıştırırım ismini bilmem o diye değişik rengini alabilirim benden beklenecek davranışlar bunlar balık hafızalıyım sonuçta

Son düzenleme:
aynı renktebone daha güzel durur artık bonelerde renk çeşidi çok.ben pardesülerimi kendim dikiyorum genelde fikir almak için bloguma bakabilirsiniz denizkabugundaninciler.blogspot

aynı renktebone daha güzel durur artık bonelerde renk çeşidi çok.ben pardesülerimi kendim dikiyorum genelde fikir almak için bloguma bakabilirsiniz denizkabugundaninciler.blogspot

süpersiniz :)) dikişleriniz çok profesyonelce :)) okuduğum kadarıyla satıyormuşsunuzda :)
bizim evdede dikiş makinesi var singer marka yoknaz 224 Y model :)) annem eskiden dikiş nakış öğretmeniymiş onun makinesi ama 10 senedir ayrı olduğumuz yakın olmadığımız için öğretebilme gibi bir şansı yok ( geçen eve bir terzi soktuk bakımını yapması için ama bakım yaparken makara sarma yerindeki aparatı ve disk konulan yerin düğmesini kırdı :/ ve gerekçe olarakta çürümüş dedi bu düzen tutmaz dedi öğrenene kadar biraz bunda uğraş dedi sanırım 3-4 kez daha girerim tamire dedi sonra öğrenince yenisini alırsın gibisinden ama nasıl öğreneceğim bilmiyorum makine söylediği gibi sorunlu sanırım biraz diktikten sonra devamlı iplik kırmaya başlıyor olmuyor
biraz fazla konuştum ama başarılarınızın devamını dilerim dikişlerinizi gerçekten çok ama çok beğendim

Son düzenleme:
teşekkür ederim beğeniinz için öyle prefosyonel falan değilim :))) sadece 2 ay kursa gittim,ben çok seviyorum sanatın her dalını çoçukluk hayalimdi güzel sanatlar okuma ama olmadı işletme okudum ne alakaysa. inşlh sizde başlarsınız yavaş yavaş birşeyler dikmeye

way be süper :))
inşallah çok saolun
bence iletişimi koparmamalıyız sizinle

Olur canim neden olmasin,
Pardusende zaten biraz satenimsi gibi degilmi zaten.

Surmeli,
Sende cok guzel olmussun canim benim..

yani kapandım gelsin yorumlarrr

Sürmeli hoşgeldin canım, Allah tesettürünü hayırlı, uğurlu kılsın inşaAllah. Çok hoş görünüyorsun maaşallah

Canım şalını bu şekilde bağlarsan daha güzel duracak emin ol

teşekür ederim canım
evet denedim daha önce güzel duruyorda kayıp açılmasından korkuyorum canım ya arkadaki en ufak bir şeyde eğilmede felan öne doğru kayıyor ya insan ister istemez korkuyor :18:

caktirmadan topsuz igne tak bisey olmaz,
o sekil baglamayi bende dun denemistim,
Bizim burda o sekilde takan olmayinca garip gibi hissettim kendimi ama yakismisti

canlar merhaba bende oyle şal bağlamak istiyorum arkaya atıyolar ya iğneylemi omza tutturuyolar salın uclarını hiç one dusmuyormu.bıde cok bol rahat duruyor on kısmı bı uzun uzun acıklarsanız nasıl yapıldıgını hatta fotografla anlatan olursa cok cıcı olur sımdıden tesekkurler

Ceyda'cım ne kadar güzel, senin için de iyi bir başlangıç olur, şimdi zaten bu tarz fotoğrafçılık çok yaygın
Başarılı olacağına inanıyorum

Sürmeli maşallah ne kadar güzel bir hatunsun, çok yakışmış sana kapalılık
Eşarp da denedin mi, sana yakışacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben de yeniyim burda.. ben hep eşarp kullanıyorum ama artık değişiklik yapmak istiyorum.. şal örtmeyi düşünüyorum ama nasıl bağlayabilirim, şu saten olanlardan.. bi de kullanışlı mı, kayıyo mu.. bi bebeğim var genüz 9 aylık çekince bozulsun istemiyorm.. öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorm.. şimdiden teşekkürler..

sagolun kızlar:) askınihan evet cnm eşarpta takıyorum, buarada ben 1 anneyim:)

Hiçbirşeyle tutturmuyorum canım ben gayet de rahat oluyor tavsiye ediyorum Ben açıklayıcı fotoğraflar ekleyeceğim canım inş.

Çok teşekkür ederim, sağolasın :13:

Saten yani lazer kesim dediğimiz şalları ilk etapta kullanmamanı tavsiye ederim. Çünkü eşarp bağlamaya alışmış olanlar -ben de dahil- ilk olarak kullandıkları şalın tok durması gerekiyor ki rahatça alışılabilsin. Mesela kış mevsimindeyken pashmina şallardan takmanı öneriyorum çok rahat oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…