- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.821
Rica ederim tatlım
Amatör fotoğrafçıyım canım, fotoğraflarımı beğenmene çok sevindim teşekkür ederim. Bu arada KK'dan bir arkadaş kına gecesinde fotoğrafçılık yapmamı istediğini belirten bir mesaj göndermiş.
Güle güle kullan canım, ben beğendim ama bu tarz pardesüler yazın ya d abaharda daha rahat kullanılıyor
Kesinlikle katılıyorum, Pashmina şallar çok kullanışlı ve bu mevsimde sıcacık tutuyor
Bu arada o trenchkottan hevesimi alamadan eskidi yaa.
Rahat 2 yil giymisimdir, ama modeline bir turlu duyamadim.
Benzerini aldim ama yerini tutmadi bir turlu
@ tasbebek,
Pardusen gercekten cok hos, gule gule giy tatlim.
Bence saten bone kullanmayi dene, cok daha s,k bir goruntu veriyor.
sürmelim manşallah çok yakışmış çok güzel bir gacisin tütütü yarabbim nazarlardan saklasın
ben çok ama çok beğendim tatlım hayırlı olsun canım benim süpersin
aynı renktebone daha güzel durur artık bonelerde renk çeşidi çok.ben pardesülerimi kendim dikiyorum genelde fikir almak için bloguma bakabilirsiniz denizkabugundaninciler.blogspot
teşekkür ederim beğeniinz için öyle prefosyonel falan değilim :))) sadece 2 ay kursa gittim,ben çok seviyorum sanatın her dalını çoçukluk hayalimdi güzel sanatlar okuma ama olmadı işletme okudum ne alakaysa. inşlh sizde başlarsınız yavaş yavaş birşeyler dikmeye
çok ama çok teşekür ederim tatlım bugün bir şal aldım fotografını koyacağım
çok saol canım saten bone şallada güzel gidermiki canım?sadece 1 tane satenim var oda lacivert lacivert eşarbıma almıştım toplamda 3 tane bonem var zaten 1 i saten lacivert,diğerleri düz siyah ve beyaz :26:
yani kapandım gelsin yorumlarrr
dün pardesüm acele çekim olduğu ve kendim çektiğim için bulanık çıkmıştı dün akşam tekrar foto çekindim pardesümle size göstermek için
Buda bugün aldığım şalım;
biliyorum içine beyaz olmamış sırf foto çekinmek için taktım size göstermek için.içine aynı renkten bir bone gider ama aynı rengi nasıl bulcam o düşündürüyor beni bu tür ara renklerle aram pek iyi değil yani kısacası karıştırırım ismini bilmem o diye değişik rengini alabilirim benden beklenecek davranışlar bunlar balık hafızalıyım sonuçta
caktirmadan topsuz igne tak bisey olmaz,
o sekil baglamayi bende dun denemistim,
Bizim burda o sekilde takan olmayinca garip gibi hissettim kendimi ama yakismisti
canlar merhaba bende oyle şal bağlamak istiyorum arkaya atıyolar ya iğneylemi omza tutturuyolar salın uclarını hiç one dusmuyormu.bıde cok bol rahat duruyor on kısmı bı uzun uzun acıklarsanız nasıl yapıldıgını hatta fotografla anlatan olursa cok cıcı olur sımdıden tesekkurler
Ceyda'cım ne kadar güzel, senin için de iyi bir başlangıç olur, şimdi zaten bu tarz fotoğrafçılık çok yaygın
Başarılı olacağına inanıyorum
Sürmeli maşallah ne kadar güzel bir hatunsun, çok yakışmış sana kapalılık
Eşarp da denedin mi, sana yakışacağını düşünüyorum
slm arkadaşlar ben de yeniyim burda.. ben hep eşarp kullanıyorum ama artık değişiklik yapmak istiyorum.. şal örtmeyi düşünüyorum ama nasıl bağlayabilirim, şu saten olanlardan.. bi de kullanışlı mı, kayıyo mu.. bi bebeğim var genüz 9 aylık çekince bozulsun istemiyorm.. öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorm.. şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?