- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.841
Beni tekrar dikis kursuna gitmek icin heveslendirdiiiin.
Yarin ins evde kendi capimda baslicam insallah.
sagolun kızlar:) askınihan evet cnm eşarpta takıyorum, buarada ben 1 anneyim:)
Bluzlar için birşey diyemeyeceğim ama az çok dikiş bilgisi olanlar bu etekleri yaaprken çok da zorlanmaz diye düşünüyorum
ben şahsen hiç beğenmedim Ceydacım, heryerde aynı tarz şeyler gına geldi
Herkese hayırlı günler
Ne zamandır görsel paylaşmıyorum. BUgün Gönül KOlat tasarımlarına bir bakalım..
Buyurun
Eki Görüntüle 309918 Eki Görüntüle 309930 Eki Görüntüle 309929 Eki Görüntüle 309928 Eki Görüntüle 309927 Eki Görüntüle 309926 Eki Görüntüle 309925 Eki Görüntüle 309924 Eki Görüntüle 309923 Eki Görüntüle 309922 Eki Görüntüle 309921 Eki Görüntüle 309920 Eki Görüntüle 309919 Eki Görüntüle 309931
Kızlar abimim düğünü var yarı abiye yarı sade bir elbise önerilerinizi bekliyorum yaa lütfen yardım edin bana cok kararsızım cok şık olmak istiyorum
Hiçbirşeyle tutturmuyorum canım ben gayet de rahat oluyor tavsiye ediyorumBen açıklayıcı fotoğraflar ekleyeceğim canım inş.
Çok teşekkür ederim, sağolasın :13:
Saten yani lazer kesim dediğimiz şalları ilk etapta kullanmamanı tavsiye ederim. Çünkü eşarp bağlamaya alışmış olanlar -ben de dahil- ilk olarak kullandıkları şalın tok durması gerekiyor ki rahatça alışılabilsin. Mesela kış mevsimindeyken pashmina şallardan takmanı öneriyorum çok rahat oluyor
mrblar.
bende kapalı bi bayanım.markafonide pierre cardinde eşarplar 34.90 a düştü ama şuan bitmek üzere sanırım.
ben 3 adet aldım balkalım nasıl çıkacak
saol cnm tşkler.Özellikle kalpli olan çok şekermiş canım,güle güle örtün...
çok güzell,güzel günlerde giyin...
saol cnm tşkler.
çok gzlmiş cnm elbisen
ayy bnmde böle elbiselerim var ama maalesef hamilelikten kilolarım kaldı ve bi türlü veremiyorum.elbiselerde olmuyor tabee:S
Elbisen güzelmiş canım,maşaallah sana da yakışmış
Bu arada sehpalarımız aynı sanırım[/:44:QUOTE]
Tesekkurler canim hangisi tv sehpasimi zigonmu:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?