Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

sagolun kızlar:) askınihan evet cnm eşarpta takıyorum, buarada ben 1 anneyim:)

Yoksa resimdeki kucağında olan tatlı minik senin mi?Maşallah.
Doğumdan sonra böyle formunu koruyan hanımlara da bayılıyorum
Öyle olcak mıyım ilerde? Bu iştahla hiç sanmıyorum

ben şahsen hiç beğenmedim Ceydacım, heryerde aynı tarz şeyler gına geldi

Bu sıralar dantel vs malum çok moda oldu, e tabii tesettüre uygulayınca da Fransızvari tasarımlar çıkıyor ortaya. Ala dergisinin ilk sayısında Gönül KOlat'ın bu tarz bir tasarımını yayınlamasıyla başladı aslında herşey

harika hepsi cok degisik tasarimlar burda maalesef boyle seyler yok. turkiyeye gider gitmez bu tarz seyler alip gardrobuma yerlestircem insaallah. cok guzel fikir oluyor bana yukledikleriniz ama burda yok alamayincada icim gidiyor

Kızlar abimim düğünü var yarı abiye yarı sade bir elbise önerilerinizi bekliyorum yaa lütfen yardım edin bana cok kararsızım cok şık olmak istiyorum

tamam cetdacım beklıyorum baglama seklının fotolarını ılgın ıcın tesekkurler öptüm

mrblar.
bende kapalı bi bayanım.markafonide pierre cardinde eşarplar 34.90 a düştü ama şuan bitmek üzere sanırım.
ben 3 adet aldım balkalım nasıl çıkacak

mrblar.
bende kapalı bi bayanım.markafonide pierre cardinde eşarplar 34.90 a düştü ama şuan bitmek üzere sanırım.
ben 3 adet aldım balkalım nasıl çıkacak

Güle güle kullan canım Evet gördüm bende,aklım kaldı benimde ama almaya cesaret edemedim

Kapıda ödeme yok diye biliyorum keşke olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…