- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.861
böyle kapalılara bayılıyorum yaa hem şık hem tesettürlüü
elbiseniz cok hoşş
çok güzell,güzel günlerde giyin...
mrblar.
bende kapalı bi bayanım.markafonide pierre cardinde eşarplar 34.90 a düştü ama şuan bitmek üzere sanırım.
ben 3 adet aldım balkalım nasıl çıkacak
Yoksa resimdeki kucağında olan tatlı minik senin mi?Maşallah.
Doğumdan sonra böyle formunu koruyan hanımlara da bayılıyorum
Öyle olcak mıyım ilerde?Bu iştahla hiç sanmıyorum
canım önceki kampanyalarından markofoniden 4 tane pierrr cardin aldım. orjinal etiketi ve paketiyle geliyor. ben çok memnunum . sura ipek lerden almıştım çok kolay takılıyor .lavanta kokulu birde çok güzel .güle güle kullan .
Fırından yeni çıktııı
Bu sıralar dantel vs malum çok moda oldu, e tabii tesettüre uygulayınca da Fransızvari tasarımlar çıkıyor ortaya. Ala dergisinin ilk sayısında Gönül KOlat'ın bu tarz bir tasarımını yayınlamasıyla başladı aslında herşey
kızlar merhaba,
size birşey danışmak istiyorum. bir kına gecesi için uzun düz bordo renkte bir elbise aldım. siyah ayakkabı ve kemerle tamamlayacağım için üzerine siyahlı bordolu bir şal arıyorum. acaba fiyatı çok uçuk olmamak kaydıyla boool şal çeşidi bulabileceğim İstanbul'da bir yer tavsiye edebilir misiniz?
kızlar merhaba,
size birşey danışmak istiyorum. bir kına gecesi için uzun düz bordo renkte bir elbise aldım. siyah ayakkabı ve kemerle tamamlayacağım için üzerine siyahlı bordolu bir şal arıyorum. acaba fiyatı çok uçuk olmamak kaydıyla boool şal çeşidi bulabileceğim İstanbul'da bir yer tavsiye edebilir misiniz?
bu da benden olsun yüzümün görünmediği bir resim ama olsun:)
canım okul arkadasım filiz yetim'in modelleri de buna benziyor onu daha beğeniyorum.daha klas duruyor. o da ala dergide çıkmıştı.
Ala dergisi ile olumsuz bi kaç şey yazdığım için ihraç etmişler beni sayfalarından onun için takip etmiyorum :)))
kızlar merhaba,
canım bence salını sadece siyah alsan daha güzel durur diye düşünüyorum .
hemen hemen her esarp mağazasında satılıyor şallar . İpeklerin fiyatları 60-110 arası değişiyor markasına göre.
İpek karışık şal almıştım Armandanın , biraz kalın ama çok tok duruyor 30 tl idi. Onu da düsünebilirsin..
vera şal ve aksesuar face sayfası kapıda ödemeli hemde
Kızlar inş. şal bağlamayı haftasonu fotoğraflayıp buraya ekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?