Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

mrblar.
bende kapalı bi bayanım.markafonide pierre cardinde eşarplar 34.90 a düştü ama şuan bitmek üzere sanırım.
ben 3 adet aldım balkalım nasıl çıkacak

canım önceki kampanyalarından markofoniden 4 tane pierrr cardin aldım. orjinal etiketi ve paketiyle geliyor. ben çok memnunum . sura ipek lerden almıştım çok kolay takılıyor .lavanta kokulu birde çok güzel .güle güle kullan .

Yoksa resimdeki kucağında olan tatlı minik senin mi?Maşallah.
Doğumdan sonra böyle formunu koruyan hanımlara da bayılıyorum
Öyle olcak mıyım ilerde? Bu iştahla hiç sanmıyorum

evet canım 10 aylık bir kız bebek annesiyim.
İnşaallah olursun canım

kızlar sefamervede gökkuşagı şallar 19.90 %50 indirimde şal almak isteyenler baksın sitesine

bende sura olanları pek takamıyorum.
tivil daha kolay geliyor bana bende onlardan aldım
tşkler..

bu da benden olsun yüzümün görünmediği bir resim ama olsun:)

Eklentiler

• $DSC00070.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 53
Bir kaç gündür yoktum evime yeni döndüm paylaşımlarınıza baktım topluca cevap vermek istedim
çok güzel şeyler paylaşmışsınız
Şal dan vazgeçmeyin yeni takacak olanlar çok şık duruyor ve korkmayın tepeden 1 iğne ile tutturun kaymıyor inanın
Ama ben çene altımdan da iğne takıyorum takmazsam boynumun gözükme ihtimali var o yuzden riske atmıyorum
Gönül Kolat ın resimlerine bakıyorum bakalım neler var

canım okul arkadasım filiz yetim'in modelleri de buna benziyor onu daha beğeniyorum.daha klas duruyor. o da ala dergide çıkmıştı.
Ala dergisi ile olumsuz bi kaç şey yazdığım için ihraç etmişler beni sayfalarından onun için takip etmiyorum :)))

kızlar merhaba,

size birşey danışmak istiyorum. bir kına gecesi için uzun düz bordo renkte bir elbise aldım. siyah ayakkabı ve kemerle tamamlayacağım için üzerine siyahlı bordolu bir şal arıyorum. acaba fiyatı çok uçuk olmamak kaydıyla boool şal çeşidi bulabileceğim İstanbul'da bir yer tavsiye edebilir misiniz?

canım bence salını sadece siyah alsan daha güzel durur diye düşünüyorum .
hemen hemen her esarp mağazasında satılıyor şallar . İpeklerin fiyatları 60-110 arası değişiyor markasına göre.
İpek karışık şal almıştım Armandanın , biraz kalın ama çok tok duruyor 30 tl idi. Onu da düsünebilirsin..

Meltem_eymen elbisene bayıldım
Çok güzel, boy pos endam da olunca çok yakışmış maşallah
Ben de böyle elbiselere bayılıyorum ama ufak tefeğim, pek yakıştıramıyorum kendime:26:
Aslında elbise daha derli toplu ve uzun gösteriyor o da var:44: En iyisi 1-2 kilo vermek galiba
Kumaşının cinsi nasıl merak ettim:44: Çok güzel durmuş.

Sürmeli eşarbın da sen de çok hoşsun

Tuana, eşarbın güzelmiş, uyumlu olmuş kıyafetinle.

Son düzenleme:

vera şal ve aksesuar face sayfası kapıda ödemeli hemde

bu da benden olsun yüzümün görünmediği bir resim ama olsun:)

Leopar desenin en şık örneklerinden bu eşarp.. ben çok beğendim

Nasıl yani??? eleştiriye açık değiller miymiş!? İnan çok şaşırdım..

Canım artık şallar hemen hemen heryerde satılıyor. Fatih'e gitmeni tavsiye edebilirim ya da http://www.facebook.com/esarpkozmetik'ten de şal modellerine bakabilirsin. Sipariş verdiğinde ertesi gün kargoya veriyorlar ben geçen gün tarçın rengi Armanda %100 ipek şal aldım hem de 60TL'ye. Çok da memnunum

vera şal ve aksesuar face sayfası kapıda ödemeli hemde

teşekkür ederim kızlar. elbisemi yanıma alıp şalları öyle denemeye karar verdim. ipek karışık şallardan düşünüyorum duruşları daha iyi olduğu için. bu arada ümraniye'ye gitmeye karar verdim. bakalım neler çıkacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…