- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.881
herkese merhaba ..gri ayakkabımı ve kombindeki siyah elbisemi yeni aldım eklemeden edemedim
Eki Görüntüle 312313
Eki Görüntüle 312314
herkese merhaba ..gri ayakkabımı ve kombindeki siyah elbisemi yeni aldım eklemeden edemedim
Eki Görüntüle 312313
Eki Görüntüle 312314
。★★。 CUMANIZ MÜBAREK OLSUN 。★★。
Allah Rasulü Hazreti Muhammed (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) Efendimiz buyurdular ki: Güneşin üzerine doğduğu en hayırlı gün Cuma günüdür...
Adem (as) o gün yaratılmış, o gün cennete konulmuş, o gün cennetten çıkarılmıştır. Kıyamet de ancak Cuma gününde kopacaktır.
Selamün aleyküm kızlar
Ya ben ana sayfaya giremiyorum,sistem geçici olarak bakımdadır diyor,var mı sizde de öyle bir durum?:26:
Kızlar inş. şal bağlamayı haftasonu fotoğraflayıp buraya ekleyeceğim
Selamün aleyküm kızlar
Ya ben ana sayfaya giremiyorum,sistem geçici olarak bakımdadır diyor,var mı sizde de öyle bir durum?:26:
iyi akşamlar kızlar: )
size bişey danışmak istiyorum.ben armandanın %100 ipek eşarplarından almaya karar verdim.fakat su yeşili mi saks mavi mi karar veremedim :44:
saks mavisiyle pek aram yoktu daha önce o yüzden o rengin bana yakışıp yakışmayacağını bilemiyorum,su yeşiliniyse oldum olası severim.saks mavisi olan çif taraflı kullanılıyor,diğer tarafı mor renkli.o yüzden aklıma yatıyor biraz ama tam karar veremedim.sonuçta bi 70 lira vereceğim,tam içime sinsin istiyorum,beğenmeyipte kullanamazsam acırım o parama: (
birde armanda şalların ipek karışımlı olanlarını(%18 ipek) kullananınız var mı kızlar?
kumaşı,duruşu nasıl,kullanımı rahat mı?
Sn.ceyda nooluurr bırde eşarp baglama şekıllerını fotografla anlat. Ben acemıyım bılgıdım cok az baglama yontemı var onlarıda beceremıyorum.İnt.dede sureklı 1 vıdeo var brde bı markanın anlatım seklı ama ben yapamıyorum onlar gıbı.
Hayırına bu konuda da bana yardımcı ol
Teşekkurler
Bende de var canım aynı sorun
Ben Armanda' nın %100 ipek olanını kullanıyorum ama gayet memnunumrenk olarak da saks mavisini öneririm bu kış rahatlıkla kullanırsın moda renklerden biri.
Merhaba Gülperi, inş. tabi onu da eklerim benim çok çok farklı eşarp bağlama şeklim yok ama yine de yardımcı olmaya çalışırım.. o zaman P.tesi şal & eşarp bağlama ile başlıyoruzzz
söyleme yasağı yok söyleyebilirsinSöylemeden geçemicem
Eflatunlu kombin daha hoş olmuş
Ayakkabıların tek başına değilde pantolon altında daha guzel duruyor
Merhaba,
kusura bakma canım ama ben yalnızca mor tuniğini beğendim
peki saks mavisi yazında güzel gider mi canım :44: gerçi alacağım şal çift taraflı diğer yanı mor
olmaz mıııı.. hele ki fuşyalarla kombinlersen tadından yenmez
söyleme yasağı yok söyleyebilirsin
zaten mor hastasıyım ,sanırım onbeş tane mor tuniğim var
eflatunlu tuniği pazardan 5 tlye almıştım çok rahat bir tunik ben de çok seviyorum
ayakkabılarımı da adeseden aldım ,topuklu giyemiyorum ama bunun topiği yok gibiydi bu renklerde bir ayakkabı lazımdı aldım işte 15 ltye :)))
yok kusura bakmadım ceyda ,aslında ben siyahı çok severek aldım sebebi şu ,vucuda oturuşu güzel yani böyle bir elbise normalde yapışır arkadan kalça çıkar ama bu öyle değil üzerine oturuyor ama hatları çok çıkarmıyor ,kotondan almıştım ,siyah çizmeyle daha ii duruyor aslında ama öyle fotom yoktu bunu koydum
bi de bende böyle çizme elbise giyme hastalığı var bu boy elbise görünce dayanamıyorum alıyorum
demekki yaşasın mor diyorum ve ikinize de teşekkür ediyorum
Hımmmm benden de ucuza alanlar varmış
Bende yazın kot pantolon almıştım 5 tl ye
Moru bende seviyorumMor huzur verir insana
Selam kızlar..
Benim burnu açık topuklu kırmızı ayakkabılarım var.. hoş görüntüde,saten .. ben bunu nasıl kombinlerim.. bana bir yardımcı olsanız?
yaza kuzenın dügünü var, aklıma geliyor bazen yerine oturtamıyorum kombineleri..
bende şal kullanıyorum cogunlukla ,23 yasında ve evliyim ..ona göre bişeyler önerirseniz inanın cok sevınırım :)
Eki Görüntüle 313333
Aleykümselam...Canım kombin yaptım senin için,umarım yardımcı olur
Ayakkabın kırmızı olacaksa,dikkati başka renklere çekmek gerekiyor,tamamen kırmızı kombin olursa,uygun olmaz ve çok fazla boğar..Senin yerinde olsaydım,simsiyah bir elbise giyerdim,üzerine siyah bolero yada bolero istemiyorsan,kollu bir elbise tercih ederdim,dantel olursa daha şık olur..Çantamı ve takımı da kırmızı seçerdim,şıklık detaylarda gizlidir bence,ayakkabının fiyonkundan çantanda da olabilir,eşarbım yada şalım yine siyah olurdu içinde kırmızı detaylar olabilir,bonemi de kırmızı seçerdim..
Kolay gelsin tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?