- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #3.981
Güle güle kullan,renk çok hoş ve çok yakışmış..Dün ben de aldım şal saks mavisi,aynı renk birde etek aldım..İlk defa şal örteceğim,bakalım becerebilirim ve yakışır inşallah..işte kızlar yeni aldığım şalımın duruşu ve rengiinşallah sizde beğenirsiniz
Eki Görüntüle 319698 Eki Görüntüle 319697 Eki Görüntüle 319696 Eki Görüntüle 319695 Eki Görüntüle 319699 Eki Görüntüle 319700
şal çift taraflı olduğu için iki tarafıda takıp çektim: )
sağol canım benim: )))
bugün şalım elime ulaştı ve mırın kırın ederek aldığım şala aşık oldum diyebilirim
öyle güzel durduki...ve hiç düşündüğüm gibi kalında değil,gayet ince ve kullanışlı,bayıldım
şimdi de fuşya ve hardal rengi şal alayım diyorum ama lazer kesim olacak,çünkü duruşları harika ve yaz için tam ideal...
ama hardal rengini ilk kez kullanacağım için tereddütlüyüm yakışıp yakışmama konusunda: (
pembe bi elbisem ve hardal rengi çantam var,onunla kombinlemek için alacağım
Güle güle kullan,renk çok hoş ve çok yakışmış..Dün ben de aldım şal saks mavisi,aynı renk birde etek aldım..İlk defa şal örteceğim,bakalım becerebilirim ve yakışır inşallah..
alıntı yapmadan yazıyorum
Sizlere 1 sorum var
Neden kombin resimlerinizi özellikle evde çektiklerinizi halı üzerinde çekersiniz
ben bi değişiklik olsun diye battaniyenin üstünde çektim :)
işte kızlar yeni aldığım şalımın duruşu ve rengiinşallah sizde beğenirsiniz
Sizlere 1 sorum var
Neden kombin resimlerinizi özellikle evde çektiklerinizi halı üzerinde çekersiniz
işte kızlar yeni aldığım şalımın duruşu ve rengiinşallah sizde beğenirsiniz
Dün eklerim demiştim aksam bi hızla çektim :)) sıkça kullandığım eşarp ve şalları ekliyorum.umarım beğenirsiniz
Merhaba arkadaşlar ve sn. kristaltane. Bu ve degişik şekılde şal ve eşarp baglama şekıllerını detaylı ve resımlı anlatan adresler bılıyorsanız bana yazarmısınız. Veya sız kendınız yapılış aşamasını resımleyıp eklermısınız foruma. Sn. ceyda bunu yapıcakdı sanırım yogunlukdan unuttu.
Ben yeni kapandıgım ıcın beceremıyorum bır cok modelı ınt. de klasık bır vıdeo cıkıp duruyo. Ben sızlerden destek beklıyorum
Teşekkurler
Seninkilerde güzelmiş canım,ilk baştaki Aker olanı çok beğendim,güle güle kulllan
Güle güle kullan,renk çok hoş ve çok yakışmış..Dün ben de aldım şal saks mavisi,aynı renk birde etek aldım..İlk defa şal örteceğim,bakalım becerebilirim ve yakışır inşallah..
ÇOK yakışmış canım ya sende çok hoşsun masallah ...
Lazeri ben pek sevmiyorum gerçi kullanmadım ama kayıyor diye duydum iğnesiz biraz zor kulalnılır, iğnede iz yapar
Dün eklerim demiştim aksam bi hızla çektim :)) sıkça kullandığım eşarp ve şalları ekliyorum.umarım beğenirsiniz
Sizlere 1 sorum var
Cok guzel yakismis canim,
gule gule kullan
Güle güle kullan canım,çok yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?