Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

işte kızlar yeni aldığım şalımın duruşu ve rengi inşallah sizde beğenirsiniz

şal çift taraflı olduğu için iki tarafıda takıp çektim: )

Son düzenleme:

Merhaba arkadaşlar ve sn. kristaltane. Bu ve degişik şekılde şal ve eşarp baglama şekıllerını detaylı ve resımlı anlatan adresler bılıyorsanız bana yazarmısınız. Veya sız kendınız yapılış aşamasını resımleyıp eklermısınız foruma. Sn. ceyda bunu yapıcakdı sanırım yogunlukdan unuttu.
Ben yeni kapandıgım ıcın beceremıyorum bır cok modelı ınt. de klasık bır vıdeo cıkıp duruyo. Ben sızlerden destek beklıyorum

Teşekkurler

iyi fikir bencede :)
kimseyi üzmek ve kirmak istemem ama sunu söylemeden edemiyecegim daracik pantolonlarla kisacik tuniklerle koca topuzlu baglanmis baslardan hoslanmiyorum bir anlami kalmiyor sanki tesettürün

Güle güle kullan,renk çok hoş ve çok yakışmış..Dün ben de aldım şal saks mavisi,aynı renk birde etek aldım..İlk defa şal örteceğim,bakalım becerebilirim ve yakışır inşallah..

ÇOK yakışmış canım ya sende çok hoşsun masallah ...
Lazeri ben pek sevmiyorum gerçi kullanmadım ama kayıyor diye duydum iğnesiz biraz zor kulalnılır, iğnede iz yapar

Güle güle kullan,renk çok hoş ve çok yakışmış..Dün ben de aldım şal saks mavisi,aynı renk birde etek aldım..İlk defa şal örteceğim,bakalım becerebilirim ve yakışır inşallah..

Nursena saks mavisi çok güzel bir renk şalda da güzel duruyor güle güle günlerde kullan inş

Dün eklerim demiştim aksam bi hızla çektim :)) sıkça kullandığım eşarp ve şalları ekliyorum.umarım beğenirsiniz

Eklentiler

• $DSC00176.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 61
  • $DSC00179.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 60
alıntı yapmadan yazıyorum
Sizlere 1 sorum var
Neden kombin resimlerinizi özellikle evde çektiklerinizi halı üzerinde çekersiniz

ay evet canım bende 1 sene oldu kapanalı ama beceremiyorum bi türlü şimdi biraz daha alıştım ama bonem sürekli kayıyor gıcık oluyorum beceremiyorum ben bu işi biri anlatsa ne güzel olur

ebushhh cum yine ben :)
benimde bonem hep kayardi sinir olurdum amaaaa buldummmm
canim kücük tülbentler var ondan kullan bone kullanmiyorum ben tülbent daha rahat ve tam görünen kismana ince siyah corap var ya onu takiyoum :))) bant gibi düsün alttan bagliyorum cok iyi oluyo sen acmayana kadar ne acilma ne kayma süperr kesinlikle tavsiye ederim

sarı elbisenin altına hafif topuklu kahve -krem yada siyah bir ayakkabı olabilir giyebiliyorsan ince topuklu da yakışır

çok teşekkür ederim canım: )ben aslında bi tarafı saks mavisi,bi tarafıda kırmızı olarak almıştım ama görünce çok şaşırdım çünkü,kırmızı dedikleri şey bildiğimiz çingene pembesi,saks ise mor pembe karışımı bişey çıktı ama iyide oldu: )bunu daha çok sevdim: )
ben saks mavisini çok sevemiyorum,bi cesaret sipariş verdim ama yakışanada çok hoş oluyor: )eminim seninkide çok güzeldir,giydiğinde fotonu çek bakalım: )
şala gelince,ben daha 3 ay öncesine kadar şalın yüzüne bakmıyordum,başörtüsü en büyük tutkumdu :86: bi gün annem tüm eşarparımı yıkamış aradan çıksın diye,o günde nişanlımla buluşacaktık,arkadaşımdan şalını ödünç alıp öyle gittim buluşmaya,çocuk resmen bi daha aşık oldu bana
ço yakıştırdı,o günden beride şal sevdam başladı şuan her rengini almaya çalışıyorum çünkü artık eşarp takmayacağım artık.örtmeyi bende beceremiyordum ilk zamanlar ama merak etme sonradan elin alışıyor

ÇOK yakışmış canım ya sende çok hoşsun masallah ...
Lazeri ben pek sevmiyorum gerçi kullanmadım ama kayıyor diye duydum iğnesiz biraz zor kulalnılır, iğnede iz yapar

çok teşekkür ederim canım: )
canım lazerler muhteşem,bence mutaka al bitane ve kullan tavsiye edrim ama şu ipek gibi olanlardan değilde tül gibi olanları var,onlarda aynı fiyat(30 40 tl).onlardan al.
örtmeye alışınca hiç kaymıyor ben o şallarla 8 saat dışarda durduğumu bilirim genece bişey olmadı: )
bende ipek gibi olalarıda var tül gibi olanıda.ipek gibi olanı çok özenli kullanman gerekiyor çünkü çok kir tutuyor ama tüller öyle değil,onlar gayet kullanışlı.
ben lazer şalları kullanırken boynma iğne takmıyorum,aynı armanda şalları gibi atıyorum arkaya,çatal iğneylede arkadan iki ucundan tutturuyorum,böylece kaymıyor,önüde çok zarif duruyor
zaten lazeri seçmemin bi nedenide bu.Armanda şallar lazere nazaran oldukça kalın o yüzden arkaya attığında sanki önü topak gibi kalıyor ama lazerler öyle değil,boynu sararak arkaya çok zarifçe dökülüyor,bayılıyorum duruşuna önceden örtmeyi bilmiyordum ama öğrendikten sonra çok hoş duruyor.hatta izliyor musun bilmiyorum ama 'bugün ne giysem' yarışmasında yarıfinalde elenen bi kız vardı,reyhan hayırlıoğluydu sanırsam...tesettürlüydü,googleda arat bi bak,hardal rengi lazer bi şal takmış ve harika durmuştu: )))
amm reklam yaptım haaa

Dün eklerim demiştim aksam bi hızla çektim :)) sıkça kullandığım eşarp ve şalları ekliyorum.umarım beğenirsiniz

çok güzelmiş canım çok hoşuma gitti eşarpların ve özellikle şalların,güle güle kullan

alıntı yapmadan yazıyorum
Sizlere 1 sorum var
Neden kombin resimlerinizi özellikle evde çektiklerinizi halı üzerinde çekersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…