- 7 Ağustos 2011
- 349
- 208
- 123
- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.141
Şu şalını görünce şöyle bi kombin görmüştüm o geldi aklıma,elbise de olabilir ama şöyle bi kombinde hoş olur canım,
Nikah için de gayet sade ve şık bence
Eki Görüntüle 328614
Şu şalını görünce şöyle bi kombin görmüştüm o geldi aklıma,elbise de olabilir ama şöyle bi kombinde hoş olur canım,
Nikah için de gayet sade ve şık bence
Eki Görüntüle 328614
civcivvvv hayırlı olsun, mutluluklar diliyorum
Bence de elbise giy, sonra da giyebileceğin bir tarz ama nikaha da yakışacak bir şey olsun da ne olsun di mi
Benim bir arkadaşım nikahında üstü sütlü kahve tonlarında etek kısmı siyah bir elbise giymişti, yine s.kahve düz bir şal örtmüştü.
Çok şık olmuştu. Bu tarz elbiselere bakabilrsin canım.
Çiçekli şalın sende nasıl duracağını bilemiyorum ama düz örtsen daha iyi olmaz mı?
Gerçi elbisene de bağlı...
çok teşekkür ederim canım: ) dediğin tarzda bi elbise bende de var.benimkininde altı sütlü kahve üstü krem rengi.ben bu elbiseyi sözümde giymiştim.ama benimki tüllü o yüzden biraz abiyeye kaçıyor,yani nikah için biraz fazla gibi...
az evvel nişanlımla konuşuyorduk...eklediğim yeşil elbise varya?onun pembeside satılıyor arminede.fuşya rengi.onu giysem,fuşya şalımı taksam,yakama dantel yakalığı bide eldivenlerimi taksam hoş olmaz mı?
hem pembe biraz canlı bi renk olduğu için dantelleri daha iyi gösterir gibi...
Haziranın eklediği kombin de çok şıkmış.
civcivv nikahin hayirli olsun insallah
kiyafet konusunda bende haziran arkadasa katiliyorum bir degerlendir istersen
evet yazı cahidejibek ten...bence de harika bir site..tavsiye ediyorum..nursena07, bende okudum yazıyı bı yerden tanıdık geldi sonradan hatırladımkı cahıdemin sitesinde okumustum allah ondan razı olsun cok guzel seyler yazıyor arkadaslar mutlaka takıp edın silkelenip kendinize geliyorsunuz(cahidejibek)
gönül kolat ı bir araştır derim..facebook kullanıyorsan yada googledan aratabilirsin,harika tasarımları var,benim hoşuma gidiyo şahsen..gönül kolat designology şeklinde geçiyor..nikah için süper olur..15 günde dikiyolar sanırım..iyi akşamlar kızlar: )
sizlerden fikir almak istiyorum: )
17 şubatta Allah nasip ederse nikahım var.
nikahta ailelerimiz ve samimi dostlarımız olacak sadece(düğün haziranda inşallah).
nişanlım takım elbise giyecek fakat ben hala ne giyeceğime karar veremedim
elbise giymek istediğim kesin...ama ne renk olacağı yönünde çok kararsızım.aslında bi kaç bişey var kafamda.şöyle;
Eki Görüntüle 328392 Eki Görüntüle 328391 bu elbise ve şal var bende.(şal kırmızı gibi duruyor ama pembe)
bunları kombinleyim,pembe bi ayakkabı ve çanta takayım diyorum.
fakat nişanlım,bu düğüne gitmiş havası verir biraz ciddi bişeyler olsun dedi: (
söz kıyafetim var ama o da abiye gibi.siyah bi elbisem var o da spor tarzda...
nişanlımda ben geldiğimde yeni bi elbise alalım dedi,tatmam dedim bende.
bide şöyle bişey oldu...bugün annemle sandığımı kurcalarken,annemin 20 sene evvel ördüğü bu hazine çıktı karşıma: )))
çok mutlu oldum: ) çünkü aksesuar olarak eldiven takmaya bayılırı: ))
Eki Görüntüle 328394 Eki Görüntüle 328393 Eki Görüntüle 328395
bu eldiven ve yakalıkları kullanacağım nikanımda.buna şu şalımı düşündüm sizce uyar mı?
Eki Görüntüle 328396
şalımın zemini eldiven ve yakayla aynı renk...ikiside kırık beyaz olduğundan uyar diye düşündüm.elbiseyide şaldaki çiçeklerin pembesinden alayım diyorum ama hafif kaçar mı diye korkmuyor değilim :44:
sizce ne yapayım,ne giyeyim ben: ((?
bu eldiven ve yakalara çok güzel uyacak şal ve elbise arıyorum.
alternatif olarak şu şallarım var
Eki Görüntüle 328399 Eki Görüntüle 328400 Eki Görüntüle 328401 Eki Görüntüle 328402
sizce nasıl kombinlemeliyim?
Deli_kız bu alkışlar sana
Çok doğru tespitlerde bulunmuşsun, Allah dediğin gibi gerçek iman sahiplerinden eylesin cümlemizi.
Zaten "ben oldum" dediği an bitmiştir insan. Bunun idrakına varmalı ve kendimizle yüzleşmeliyiz.
teşekkür ederim
civciv ben de nette gezerken şunları çok beğenmiştim belki sana fikir olur
tabiki ceketi böyle almayabilirsin cekette değişiklik yapabilirsin ama bu tarz çok hoşuma gitti benim
bir de daha klasik dersen şunlar da var
blogta yüzleri kapalı değildi ben de kapatmadım
tskler ederim canım fikirlerin için. hemen hmen ayni şeyleri düsündüm ama renkte karar kılamadım.Yüksek bel bi etekle ya da normal maksi tarzı bi eteğin üzerinde hoş durur. Siyah, kahverengi,lacivert bir çok renk olur bu montun altına. Eteğin altına da çizme. Başına da şal. Tamamdır bence.:112:
Çok beğendim ayrıca deri montunu canım
Deli_kız bu alkışlar sana
Çok doğru tespitlerde bulunmuşsun, Allah dediğin gibi gerçek iman sahiplerinden eylesin cümlemizi.
Zaten "ben oldum" dediği an bitmiştir insan. Bunun idrakına varmalı ve kendimizle yüzleşmeliyiz.
Tuana ceketine ba-yıl-dım. Nerden aldın kaça aldın acaba
Arkadaşın dediği tarz etekleri diyecektim ben de, tekrarlamış olmayayım
Ama direk lacivert ve siyah geldi. Farklı renkler de olabilir tabi ki. Güle güle giy canım
canım alırken bakınacağım eğer içime sinen bi elbise bulamzsam,böyle bi kombin yapacağım: )Canım aynı o tarz bi gömlek bulmana gerek yok. Böyle krem tonlarda ipekimsi ön kısmı biraz hareketli (fırfırlı vs vs ) bir bluz bulabilirsen , yine benzer etekle çok güzel durur.
bahsettiğin eldiveni de takıp denersin, fena durmaz aslında
civcivvvv eklediğin elbise de güzel, dediğin tarzda kombinlersen de hoş durabilir.
Nikah için fazla olur gibi düşünme, özel bir gün, nişanlın da takım elbise giyecek bu yüzden biraz araştırırsan güzel şeyler bulacağına inanıyorum.İçine sinen bir şey olmazsa pembe elbiseyi alırsın.
3 liraya ve ipek şal mııı?Maşallah ne şanslıymışsınız.
Ayakkabının rengi de tatlı, güle güle giy
merhaba arkadaşlar ben de tesettürlüyüm ben de arkidiş olabilirmiyim sizinle?
hoşgeldin enzey: ))))
Eki Görüntüle 329025
kızlar bu ayakkabıları bugün aldım: )
görünce çok hoşuma gitti dayanamadım aldım: )
bu renk bi şalım var(hatta 2 şalım var: ))
yeşil elbisemle kombinlemek için aldım
Eki Görüntüle 329027 bu şalıda dün aldım,burda mat çıkmış ama rengi turuncu: )
bu şal ipek ve ben sadece
3 liraya aldım: )))
tamamen tesadüf oldu...arkadaşımla geziyorduk,büyük bi çarşının önünde adam dikilmiş dükkandan içerisini işaret ederek bağırıyordu,''indirim vaaar,ipek şallar sadece 3 lira'' diye...
aslında alma niyetimiz yoktu,sonuçta çakmada çıkabilirdi,dükkana bi girdik millet kapışıyor,bunu zor kaptım: ))
arkadaşımda yeşilini kaptı güç bela: ))
aldık 3 liraya(çakma bile olsa 3 liradan zarar olmaz dedik: ))
sonra arkadaşımla sık sık eşarp almaya gittiğimiz bi yer vardı,ordaki hanıma gösterdik,bu gerçek ipek,italya kumaşı dedi: )))))))
renk olarak çok sevdiğim bi renk olduğu söylenemez ama illaki kombinlerim ben onu: )
tatilllerde veya pikniklerde kullanım için çok ideal,kumaşı çok hafif çünkü: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?