Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

civcivvvv hayırlı olsun, mutluluklar diliyorum
Bence de elbise giy, sonra da giyebileceğin bir tarz ama nikaha da yakışacak bir şey olsun da ne olsun di mi
Benim bir arkadaşım nikahında üstü sütlü kahve tonlarında etek kısmı siyah bir elbise giymişti, yine s.kahve düz bir şal örtmüştü.
Çok şık olmuştu. Bu tarz elbiselere bakabilrsin canım.
Çiçekli şalın sende nasıl duracağını bilemiyorum ama düz örtsen daha iyi olmaz mı?
Gerçi elbisene de bağlı...

Haziranın eklediği kombin de çok şıkmış.

Son düzenleme:
Şu şalını görünce şöyle bi kombin görmüştüm o geldi aklıma,elbise de olabilir ama şöyle bi kombinde hoş olur canım,
Nikah için de gayet sade ve şık bence

Eki Görüntüle 328614

canım kombine bayıldım
ama bunu birebir bulmam zor gibi...yani böyle bi eteğe ancak kolları böyle hafif karpuz kol bi üst gider onuda bul bulabilirsen...bide açıkçası gönlüm elbiseden yana.
elbiseyi çok yakıştırıyorlar bana.belim ince birazda kalçam olduğu için gayet güzel gidiyor.
ama aklımı bulandırdın,bu kombine bayıldım doğrusu: )

civcivv nikahin hayirli olsun insallah
kiyafet konusunda bende haziran arkadasa katiliyorum bir degerlendir istersen

amin inşallah canım: )
kombin gerçekten hoşuma gitti.
kafam karıştı

evet yazı cahidejibek ten...bence de harika bir site..tavsiye ediyorum..

gönül kolat ı bir araştır derim..facebook kullanıyorsan yada googledan aratabilirsin,harika tasarımları var,benim hoşuma gidiyo şahsen..gönül kolat designology şeklinde geçiyor..nikah için süper olur..15 günde dikiyolar sanırım..

tskler ederim canım fikirlerin için. hemen hmen ayni şeyleri düsündüm ama renkte karar kılamadım.

Askınihan tşkler canım, Kayradan aldım ,120 tl fiyatı.. indirime girmiş öyle aldım 240 tl idi önceden .ama üstte çok şık duruyor tavsiye ederim.

Civcivvv bu özel gününde çok özel olmalısın canım, gösterdiğin kombinlerde çok güzel ama Haziran arkadasımızın eklediği gibi bişi de düsünebilirsin. karar senin. Kayranın internet sitesinde de elbiseler indirme girmiş ve çok şok göz atmanı tavsiye ederim. Allah mutlu mesut etsin inş.

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
paylaştığınız kombinler çok güzel.aslında haziranın gösterdiği kombinde çok hoş,dünden beride aklımda
bi arkadaş diktirmemi önermiş...aslında çok güzel olurdu...ama şuanda gelinlikte diktiriyorum,onun provaları yoğun geçiyor: (
başka bi dikime vaktim olmaz gibi çünkü şu sıra eline hiç dikiş almamış ben,nişanlıma atkı örüyorum: )))daha doğrusu ömeye çlışıyorum :)
tercihim hazır giyimden yana: )
elbise olursa daha mutlu olacağım: )
peki kızlar haziran arkadaşımın paylaştığı eteğin renginde bi elbise giyip,şalımı örtsem,eldiven ve yakalığımıda kullansam nasıl olur?

Canım aynı o tarz bi gömlek bulmana gerek yok. Böyle krem tonlarda ipekimsi ön kısmı biraz hareketli (fırfırlı vs vs ) bir bluz bulabilirsen , yine benzer etekle çok güzel durur.
bahsettiğin eldiveni de takıp denersin, fena durmaz aslında

civcivvvv eklediğin elbise de güzel, dediğin tarzda kombinlersen de hoş durabilir.
Nikah için fazla olur gibi düşünme, özel bir gün, nişanlın da takım elbise giyecek bu yüzden biraz araştırırsan güzel şeyler bulacağına inanıyorum. İçine sinen bir şey olmazsa pembe elbiseyi alırsın.

canım alırken bakınacağım eğer içime sinen bi elbise bulamzsam,böyle bi kombin yapacağım: )
çok hoşuma gitti çünkü

canım aslında bi kaç elbisem daha var,birazdan onlarıda ekleyeyim bakın: )
inşallah içime sinen bişey bulabilirim: (

kızlar bu ayakkabıları bugün aldım: )
görünce çok hoşuma gitti dayanamadım aldım: )
bu renk bi şalım var(hatta 2 şalım var: ))
yeşil elbisemle kombinlemek için aldım

bu şalıda dün aldım,burda mat çıkmış ama rengi turuncu: )
bu şal ipek ve ben sadece
3 liraya aldım: )))
tamamen tesadüf oldu...arkadaşımla geziyorduk,büyük bi çarşının önünde adam dikilmiş dükkandan içerisini işaret ederek bağırıyordu,''indirim vaaar,ipek şallar sadece 3 lira'' diye...
aslında alma niyetimiz yoktu,sonuçta çakmada çıkabilirdi,dükkana bi girdik millet kapışıyor,bunu zor kaptım: ))
arkadaşımda yeşilini kaptı güç bela: ))
aldık 3 liraya(çakma bile olsa 3 liradan zarar olmaz dedik: ))
sonra arkadaşımla sık sık eşarp almaya gittiğimiz bi yer vardı,ordaki hanıma gösterdik,bu gerçek ipek,italya kumaşı dedi: )))))))
renk olarak çok sevdiğim bi renk olduğu söylenemez ama illaki kombinlerim ben onu: )
tatilllerde veya pikniklerde kullanım için çok ideal,kumaşı çok hafif çünkü: )

3 liraya ve ipek şal mııı?Maşallah ne şanslıymışsınız.
Ayakkabının rengi de tatlı, güle güle giy

Son düzenleme:

3 liraya ve ipek şal mııı?Maşallah ne şanslıymışsınız.
Ayakkabının rengi de tatlı, güle güle giy

sağol canım : )
aslında bende şanstan eser yoktu ama denk geldi bu sefer: )))
Allah devam ettirsin diyelim: )))

güle güle kullan ..desene sen de benim gibi ucuzculardansın :))
nedense bana da hep böyle ucuz ve tek kalmış şeyler denk gelir ,kapar alırım hemen :))
dün lc ye gittim ..bi tane tek beden etek kalmış 9,90 dı kaptım aldım valla
ayakkabın ve şalının renkleri çok hoş..
ama ben o kadar topuklu ayakkabı giyemem orası ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…