Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

aslında bende hiç şans yoktur ama nasıl oldu hala anlamış değilim
sende güle güle giy canım bluzunu,dün bende baktım lc ye ama bulamadım hoşuma giden bişey: (
ayakkabı resimde daha farklı çıkmış,aslında iraz koyu pembe ve burnu yuvarlak değil çok hafif sivri,metro altından aldım onuda: )))

hoşbulduk canım yuppiiiii çok sevindim böyle bir topic bulduğuma aynı düşünen insanları bulmak çok zor

bu topiği ilk bulduğumda bende çok sevinmişştim ve tam bir gece neredeyse uyumadan tüm sayfaları okumuştum: ))))))

ay lcde süper şeyler vardı ben de dün gittim de en yakın zamanda çekip göstereceğim size inş.
ben dün lcden iki etek bir mont aldım
eteklerin resmi yok ama montu ekleyeyim

ay lcde süper şeyler vardı ben de dün gittim de en yakın zamanda çekip göstereceğim size inş.
ben dün lcden iki etek bir mont aldım
eteklerin resmi yok ama montu ekleyeyim

Eki Görüntüle 329622

canım montun çok hoşmuş: )))
güle güle giyin: ))
bende lc de bi çanta beğendim almayı düşünüyorum,nette foosunu koyayım bulursam: )

Civcivv - Delikız aldıklarınızı güle güle kullanın..

çok sağol canım: )))

bende çok sevindim en azından ortak paylaşabileceğimiz şeyler daha fazla değil mi?

evet canım,düşüncelerimiz birbirine yakın olduğundan muhabbet,amimiyet daha güzel ilerliyor: )
öbür türlü net ortamı olduğu için kimin ne tepki vereceğini kstiremiyor insan...
mesela bi başlık açayım diyorum(kıyafetlerle ilgili) sonra acaba zıt biri bişey der mi tereddütü oluyor,böyle olunca çok rahat oluyorum,iyiki bizimde toplandığımız bi başlık var: )

teşekkürler

teşekkürler
hg bu arada ..

trendyoldan aldığım eteği eklemek istedim sizlere

Eki Görüntüle 329760

Eki Görüntüle 329761

Eki Görüntüle 329762

canım eteğin çok hoşmuş,güzelde kombinlemişsin

aslında bende kombin paylaşmak istiyorum ama foto çekinmeyi hep unutuyorum

Deli_kıııız Maşallahın var.
renkler harika, güzel bir etek ve güzel bir kombin

Enzey hoşgeldiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…