Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Deli_kıııız Maşallahın var.
renkler harika, güzel bir etek ve güzel bir kombin

ay çok teşekkür ederim
valla bu tip etek ilk defa alıyorum alırken renkleri çok mu karışık dedim ama bedenime güzel oturdu duruşunu sevdim ,senin de beğenmene sevindim

Son düzenleme:
selam kızlar herkese hayırlı cumalarr
kendimi tanıtıyım ben sena 36 yaşındayım evliyim 2 çocuqum var istanbulda yaşıyorum..2 hafta önce haksızlıqa uqrayarak işten çıktım canımçok sıkkın..ne yaparsam yapayım bu sıkıntım geçmiyor..hergin kaç yere iş görüşmesine gidiyorum ama sonuç yok napıcamı şaşırdım

as. hg. sana da hayırlı cumalar ..her işte bir hayır vardır üzülme ..sabret .inş. ALLAH hakkında hayırlısını versin...ne işle meşgulsun bu arada

Her işte bir hayır vardir niyelim Sena, özel olmazsa niçin ayrıldın ? Kaç yıldır ayni işyerindeydin
İnş Allah hayırlı bir kapı açar , iş bulmak biras sıkıntılı şu dönemlerde çünkü .

ŞAKA ya zayıf değilim ben cok 58-59 arasıyım :)) boydan bi resim koyarım görürsün şimdi

yazın cekilmiş bir resmim

Üzerindeki kap sanırım.?
Vallahi bayıldım.
Benim de buna benzer var bir tane lacivert. O kadar kullanışlı oluyor ki resmen kurtarıcım. :)
Bi daha da öylesine denk gelemedim maalesef...
Sana da çok yakışmış canım üzerinde duruşu da harika. :)

Kızlaaaar hayırlı cumalar!

hayırlı Cumalar , allah razı olsun canım.

tşk ederim canım. evet yazın kaplar tam bir kurtarıcı altına kısa kollu kolsuz giy ve çık :)) rengi indigo bunun canım değişik bir renk.

hayırlı cumalar kızlar bende aranıza katılmak isterimm

hoşgeldin canım tabiki :) baslayabilirsin hemen paylasımlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…