Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Bence kapatıcıdan değildir canım ben de gözaltı kapatıcısına çok alıştım kullanmadan yapamıyorum ama böyle bir problem olmadı bende hiç. Soyulma derken nasıl oluyor yüzünün her tarafı mı? mesela benim cildim çok kuru bazı zamanlar soyulma gibi bir görüntü oluşuyor kuruluktan dolayı gerçi karma bir cildin olduğunu söylemişsin ama.. Çok rahatsız ediciyse ilacı veren doktorunla bir görüş bence için rahatlasın. :)

Ayy bu anneler.
Ne zaman bayıla bayıla bir şeyler alsam annem hevesimi bir güzel kırar.
Zevklerimiz hiç tutmaz...
Benim de maalesef her söylenenden çok etkilenen bir yapım var, ısrar edemiyorum kendi fikrimde hemen bozuluveriyor moralim.
Ben de artık anneme hiç söylemiyorum alırken hatta göstermiyorum bile.
Giyince üzerimde görüyor.

canm evt turistik çarşısı var.ama orda şimdi pek bana hitap eden şeyler yok.daha spor ürünleri spor kıyafetler var.antebin çarşısı orası artık oraları gezip bakıcam.hem aldığın şeyleri bende merak ettim.bizede fikir olur

Canim bence havanin soguk olmasininda mutlaka etkisi vardir..
Benimde bu soguklar yuzunden kolum pul pul olmaya baslamisti hemen kremle mudahale ettim,
normalde olmaz boyle seyler..

Annemin zevki guzeldir. Elbisenin kumasi bencede cok guzel degil ama fizigimi ortaya cikarmasini begendim..
Ayni modelden elbise diktirmek sart galiba (

Dogrudur, ben 17 yasindayken gittim oraya. O zaman daha sportif takiliyodum. Hey gidi gunler heyy..

teşekkürler kızlar cildim karma aslında

ama tam da yanaklarım ve gözkısmım soyulunca korktum ben de
:44:
malesef ben de kapatıcı olmadan sokağa çıkamıyorum

bir de korkuyorum kırışırım bu genç yaşta diye

bu arada benim de annemle pek zevkim uymaz

@korkmakalbim, fondotön kullanıyorsan o kurutup soyabilir canım. Benim normalde t bölgem yağlıdır mesela ama fondotön sürdüğümde alnım soyulur gibi olur . belki de cilt tipiyle alakalıdır.

kızlar bu arada eşarp askılığıyla ilgili muhabbet geçmişti geçenlerde kırışıklık mevzuu falan, ben de sık kullandığım eşarplarımı kırışan şallarımı bu şekilde asıyorum arkadaşlar,
elbise askılığından yapmıştım eşarp ütülemektn bıktığım bir anda ;

Kapatıcı ve pura kullanıyorum cnm ondan olabilir sanırım..Kızlar ben de tavsiye üzerine mantar pano aldım ama kocaman iğneleri eşarbıma çakmaya kıyamadım..Mecbur asıyorum normal haliyle olabıma

Ayni teknigi bende kullaniyorum :))

Bunlarda benim yeni aldiklariim.
O siyah buyuk cicekli olani annem begenmedi.
Hangisini dogum gunumde giysem.
Aile arasi kalabalik kutlicaz kuzenler felan..

Tecrubelı hatunlarr. Eşarp baglama sekıllerını detaylı anlatarak resımleyerek anlatım istiyorum lütfeennn.
Sn. kristaltane nin yaptıgı gıbı. O bır model paylasmıs ama esarpta cook degısık sekııler de var.Int.dolasan vıdeolardan bısey anlamadım acıkcası:26:

Teşekkürler

netten vıdeoları da izleyebilirsin onlar da çok güzel anlatıyor

İKİ NUMERO DİYORUM
ilk baştaki hoşuma gitmedi hem de tam üstüne yapışıyor çok dar gibi geldi
2 numara nedense hem daha salaş hem de daha şık geldi gözüme
maşallah kapalılık çok yakışmış ..
bu arada ben eşarplı halini daha çok beğendim ,daha genç duruyorsun eşarp ile

kızlar bişey sorucam bu kıyafete turuncu şal aldım ama içine o renkte bonem yok sizce bu renk olur mu acivertEki Görüntüle 340164 bu arada kıyafetin rengi lacivert

laciverte lacivert olur tabi neden olmasın

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben tesetturlu degılım fakat nacızane bır fıkrımı soylemek ıstıyorum. başı kapalı olupda daracık kot gıyen tıplerı anlayamıyorum ben
ve cok ayıplıyorum yada gene bası kapalı olup dızlerde etek ten corap bu nasıl bır kapalılık anlayısır o basortuyu nasıl rezıl ettıklerının farkında degıller yada adam gıbı guzel kapananlarıda lekelıyor boyle tıpler eyer sızde bu yazdıklarımdan bırıysenız lutfen ya basınızdakı basortuyu cıkartın yada testture uygun sekılde gıyının allah herkeze ortunmeyı nasıp etsın benım aılemde hep kapalı bende bı ara nıyetlendım fakat alısamadım ılerde dusunuyorum ınsallah omrum olursa. kapalıysa adam gıbı kapanılmalı bence gecen gun mı mekanda bı carsaflı bayan oyle bır makyaj yapmıskı 10 metreden dıkkat cekıyor bence kapalılar makyaj konusundada cok abartılı olmamalı ben modern tesetturu cok begenıyorum hatta hep derım boyle guzel tesetturlu bırını gorunce ne kadar şık ne kadar guzel derım burda fıkrımı yazdım kızlar pantolon gıydıgınızde bence ustunuze uzun bısey gıymek kapalılara daha cok yakısıyor kanımca:) kendınıze ıyı bakın

İKİ NUMERO DİYORUM
ilk baştaki hoşuma gitmedi hem de tam üstüne yapışıyor çok dar gibi geldi
2 numara nedense hem daha salaş hem de daha şık geldi gözüme

Haklisin, hatta ilkini postayla geri gonderim,
fiyatida tuzluydu onun...
Onun yerine iki tane daha elbise alabilirim, zaten annemde begenmemisti

Bu arada kirmizi kombinin guzel,
komik olan benimde yarin oyle giyinmeyi dusunmemdi

Şallarını çok beğendim canım güle güle kullan...

selam kızlarrr bıtlı hatununuz geldı sayfaya ugramayalı nerdeyse 3 ayı gecıor ya en son ne yayınladımı bıle hatırlamıorum nasılsınız kuzularım benım deın bakem

wayyy canına kimleri görüyorummm gerçi biz facebook'ta hergün görüşüyoruz ama olsun

Maaşallah Subhanallah çok güzel bir bayansın gerçekten ve eşarp da çok yakışmış 2. fotoğrafın favorim

Bu kombinler de fotoğrafların üzerinde yazan web sitesinden seçtiklerim...

Bu pembe tuniğe bayıldımmmm (belki de elbisedir tam olarak bilemedim :26: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…