- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.581
kızlar bişiy sorucam,benim karma bir cildim var ve ilaç kullanıyodum uzun süre önce tedaviye başladım fakat fazla kullanmadım.Bir kaç kere tiretin sürdüm malum çok soyan bir krem..Ama aradan uzun bir zaman geçti hala yüzüm soyuluyor.Önceden kullandığımda bu kadar yüzüm soyulmamıştı.Ve göz kapaklarımın üst kısmı da soyuluyor.Kapatıcı kullanıyorum ondan olabilir mi? ne yapmalıyım kızlar fikir verin bana
hasbinallahh, ne korkmasi tatlim ya.
Hic birimiz 4 4luk degiliz. Kimimiz kilo almaya calisiyo, kimisi vermeye.
Bazilarimizin sesi kotu, boyu kisa yada fazla uzun, ne biliiim yada kendi burnunu begenmiyoo benim gibiii.
Komplex yaptim bu konuyu burun ucu estetigi yaptirmak istiyoruuuum.
Herneyse benim daha once resimlerini paylasmis oldugum elbiselerim elime gecti.
Tez zaman giyip pozumu veririm yorumlariniza ihtiyacim varr.. Cunku annem birini begenmedii..
gaziantepe 5 yil once gecmeye gitmistim.
Kapali bir zarsi vardi ismi turistik carsisimiydi tam hatirlayamadim.
O zamanlar guzel seyler vardi..
hasbinallahh, ne korkmasi tatlim ya.
Hic birimiz 4 4luk degiliz. Kimimiz kilo almaya calisiyo, kimisi vermeye.
Bazilarimizin sesi kotu, boyu kisa yada fazla uzun, ne biliiim yada kendi burnunu begenmiyoo benim gibiii.
Komplex yaptim bu konuyu burun ucu estetigi yaptirmak istiyoruuuum.
Herneyse benim daha once resimlerini paylasmis oldugum elbiselerim elime gecti.
Tez zaman giyip pozumu veririm yorumlariniza ihtiyacim varr.. Cunku annem birini begenmedii..
Bu esarbi cok begendim canim.Hepsini gule gule guzel gunlerde kullan ins..
kızlar bişiy sorucam,benim karma bir cildim var ve ilaç kullanıyodum uzun süre önce tedaviye başladım fakat fazla kullanmadım.Bir kaç kere tiretin sürdüm malum çok soyan bir krem..Ama aradan uzun bir zaman geçti hala yüzüm soyuluyor.Önceden kullandığımda bu kadar yüzüm soyulmamıştı.Ve göz kapaklarımın üst kısmı da soyuluyor.Kapatıcı kullanıyorum ondan olabilir mi? ne yapmalıyım kızlar fikir verin bana
Ayy bu anneler.
Ne zaman bayıla bayıla bir şeyler alsam annem hevesimi bir güzel kırar.
Zevklerimiz hiç tutmaz...
Benim de maalesef her söylenenden çok etkilenen bir yapım var, ısrar edemiyorum kendi fikrimde hemen bozuluveriyor moralim.
Ben de artık anneme hiç söylemiyorum alırken hatta göstermiyorum bile.
Giyince üzerimde görüyor.
canm evt turistik çarşısı var.ama orda şimdi pek bana hitap eden şeyler yok.daha spor ürünleri spor kıyafetler var.antebin çarşısı orası artık oraları gezip bakıcam.hem aldığın şeyleri bende merak ettim.bizede fikir olur
@korkmakalbim, fondotön kullanıyorsan o kurutup soyabilir canım. Benim normalde t bölgem yağlıdır mesela ama fondotön sürdüğümde alnım soyulur gibi olur . belki de cilt tipiyle alakalıdır.
kızlar bu arada eşarp askılığıyla ilgili muhabbet geçmişti geçenlerde kırışıklık mevzuu falan, ben de sık kullandığım eşarplarımı kırışan şallarımı bu şekilde asıyorum arkadaşlar,
elbise askılığından yapmıştım eşarp ütülemektn bıktığım bir anda;
Eki Görüntüle 340716
Tecrubelı hatunlarr. Eşarp baglama sekıllerını detaylı anlatarak resımleyerek anlatım istiyorum lütfeennn.
Sn. kristaltane nin yaptıgı gıbı. O bır model paylasmıs ama esarpta cook degısık sekııler de var.Int.dolasan vıdeolardan bısey anlamadım acıkcası:26:
Teşekkürler
İKİ NUMERO DİYORUMAyni teknigi bende kullaniyorum :))
Eki Görüntüle 340726
Eki Görüntüle 340727
Eki Görüntüle 340728
Bunlarda benim yeni aldiklariim.
O siyah buyuk cicekli olani annem begenmedi.
Hangisini dogum gunumde giysem.
Aile arasi kalabalik kutlicaz kuzenler felan..
maşallah kapalılık çok yakışmış ..Bende ekliyim dedim fotoğrafımı :)
Eki Görüntüle 340300
bu ilk kapandığım zamanki örtündüğüm stil,eşarp örtüyodum,
Eki Görüntüle 340301
artık böyle örtünüyorum,şal
kend; ben Ankaranın Polatlı ilçesindeyim.özel vakıflar var burda,kış okulu gibi merkezde nerede var onları bilemicem
kızlar bişey sorucam bu kıyafete turuncu şal aldım ama içine o renkte bonem yok sizce bu renk olur mu acivertEki Görüntüle 340164 bu arada kıyafetin rengi lacivert
İKİ NUMERO DİYORUM
ilk baştaki hoşuma gitmedi hem de tam üstüne yapışıyor çok dar gibi geldi
2 numara nedense hem daha salaş hem de daha şık geldi gözüme
Eki Görüntüle 338694
Şallarım bunlar hanımlar, ilk kez resim yüklüyorum oldu mu hiçbir fikrim yok
Boyutlarını da ayarlayamadım....
Bordo şalı 10 liraya, turuncu mu, kremit mi rengini bilemediğim şalımı da 20 liraya aldım.
Eki Görüntüle 338695
Bu da broşum...Küçük bir şey istiyordum ancak buldum.
2.5 lira o da...
selam kızlarrr bıtlı hatununuz geldı sayfaya ugramayalı nerdeyse 3 ayı gecıor ya en son ne yayınladımı bıle hatırlamıorum nasılsınız kuzularım benım deın bakem
Bende ekliyim dedim fotoğrafımı :)
Eki Görüntüle 340300
bu ilk kapandığım zamanki örtündüğüm stil,eşarp örtüyodum,
Eki Görüntüle 340301
artık böyle örtünüyorum,şal
kend; ben Ankaranın Polatlı ilçesindeyim.özel vakıflar var burda,kış okulu gibi merkezde nerede var onları bilemicem
selamın hello kızlar ben geldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?