- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.861
Bluetooth sticki varmi usb sticki gibi?
Flashkart gibi bisey var, bluetooth bagalntisi saglayabiliyorsun onu bilgisayara veya laptopa takip.
gerci bazi laptoplarin kendiliginden blueetoothi var.
Telefonunun usb kablosu varmi?
amin canım,Allah razı olsun: )
modelin tamamen çekilmiş hali yok malesef çünkü elide ya çiçeğim ya evlilik cüzdanım olduğu için modeli kapamış hep: (
aslında klasik bir model,mutlaka görmüşsünüzdür.tamamı tül,elbise,iki ayrı parça gibi duruyor,üstü kırık beyaz,etek kısmı sütlü kahve,yüksek bel,etek ve elbisenin birleştiği yerde ise kalın bir dantel var.
beli dar,aşağı doğru bol bir model.elbisenin resmini çekeyim diyeceğim ama,elbise giyilmediği taktirde çok göstermiyor kendini.
ayakkabı ve şalım,aynı zamanda düğünde giyeceklerim:)
pc yi daha geçen yıl aldık toshiba..yeni bir pc ama nedense bluetoothu yok
usb si falan var sanırım
ama erkek kardeşim el koyar o tarz şeylere malesef
pek elime geçmez o her nerdeyse...
flashellek almayı düşündüm ama şimdi o kadar para vermiyim diyorum başka çareler arıyorum bluetooth yüklemek gibi
evet delikızın üyeliği iptal olmuş..Civcivv maşallah cnm çok güzel olmuşsun
Bir ömür mutlu olun Aminn
Kızlar delikızın profilinde UI yazıyor bildğlm kadarıyla üyelik iptali demek bu....
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım,birbirinize çok yakışmışsınız..uzun bir aradan sonra tekrar selamınaleyküm güzel insanlar: )))
öncelikle başına gelen talihsizliğie çok üzüldüm korkmakalbim,umarım bi daha yaşamazsın böyle birşey.
delikızda gitmişumarım geri gelir: (
tuana kapın çok hoşmuş,güle güle giyin: )
kızlar geçen hafta bugün bu saatlerde nikahım oldu
fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum,biliyorum bulanık hepsi,nedeiyse nikahta çekilenler bize albüm olarak döndü,cd ye konmadı yani.
bende mecburen aldım elime telefonumu,beğendiklerimi albümden çektim
aktarma yapınca anca bu kadar oluyor :86:
Eki Görüntüle 353715 Eki Görüntüle 353716 Eki Görüntüle 353717 Eki Görüntüle 353718 Eki Görüntüle 353719 Eki Görüntüle 353720 Eki Görüntüle 353721
bu arada damadın ayağına zorda olsa bastım
şalların renkleri birbirinden güzel..bence hepsi dursun,farklı kıyafetler ile tamamlarsın..hardal rengini de daha sonra alırsın..kızlar bugün 3 tane lazer kesim şal aldım.
2 renk birbirine çok yakın ama ikisi arasında seçim yapamayıp aldım ikisinide.satan bayanla muhabbetimiz olduğu için,değiştirmem sıkıntı olmaz.
ama değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım açıkçası: (
Eki Görüntüle 353838
Eki Görüntüle 353839
Eki Görüntüle 353840
Eki Görüntüle 353841
Eki Görüntüle 353842
Eki Görüntüle 353843
sizce çok mu yakın birbirine renkler?biri su yeşili diğeri bebek yeşili,telden çektiğim için aşırı benziyor burda ama aslında o kadarda değil.
mesela aynsını sefamerve.com da satılıyor.şunlar;
Eki Görüntüle 353844
Eki Görüntüle 353845
sizce nasıl?
hardal rengide almayı düşünüyorum.sizce birini değiştirip hardal rengi mi alayım yoksa bunlar dursun ayrıca mı alayım onu?
fikirlerinizi bekliyorum hanımlar: )
kızlar bugün 3 tane lazer kesim şal aldım.
2 renk birbirine çok yakın ama ikisi arasında seçim yapamayıp aldım ikisinide.satan bayanla muhabbetimiz olduğu için,değiştirmem sıkıntı olmaz.
ama değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım açıkçası: (
Eki Görüntüle 353838
Eki Görüntüle 353839
Eki Görüntüle 353840
Eki Görüntüle 353841
Eki Görüntüle 353842
Eki Görüntüle 353843
sizce çok mu yakın birbirine renkler?biri su yeşili diğeri bebek yeşili,telden çektiğim için aşırı benziyor burda ama aslında o kadarda değil.
mesela aynsını sefamerve.com da satılıyor.şunlar;
Eki Görüntüle 353844
Eki Görüntüle 353845
sizce nasıl?
hardal rengide almayı düşünüyorum.sizce birini değiştirip hardal rengi mi alayım yoksa bunlar dursun ayrıca mı alayım onu?
fikirlerinizi bekliyorum hanımlar: )
anladım canım çok yakışmış göründüğü kadarıyla :)
şallar konusunda gül kurusu galiba diğeri o çok hoş benim yeşil takıntım var hiç yeşil bir şeyim yoktur o yüzden hangisini seçmelisin hiç bilmiyorum :)
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım,birbirinize çok yakışmışsınız..
şalların renkleri birbirinden güzel..bence hepsi dursun,farklı kıyafetler ile tamamlarsın..hardal rengini de daha sonra alırsın..
ben kapalı değilim ama şallarınızın renklerini çok beğendim bence ikisinin rengi farklı üçünün rengide güzel ben olsam değiştirmezdim.ama aynı renklerde değişik modeller varsa bir tanesi farklı model olabilir.arkadaşımdada saks mavisini görmüştüm oda hoş durmuş.seninkilerde çok güzel güle güle kullan.bende özeniyorum böyle güzel eşarpları görünce :)
Civcivv maşallah cnm çok güzel olmuşsun
Bir ömür mutlu olun Aminn
Kızlar delikızın profilinde UI yazıyor bildğlm kadarıyla üyelik iptali demek bu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?