- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.821
günaydın kızlar, kot üzerine tunik istiyordum dün mudo da bu elbiseyi bulup aldım hem de çok ucuz sadece 19 tl. uzun kollu olduğu için içine ayrıca kollu badi de istemez ve kumaşı yumuşacık. giydim pek beğendim :)
Eki Görüntüle 350833
günaydın kızlar, kot üzerine tunik istiyordum dün mudo da bu elbiseyi bulup aldım hem de çok ucuz sadece 19 tl. uzun kollu olduğu için içine ayrıca kollu badi de istemez ve kumaşı yumuşacık. giydim pek beğendim :)
Eki Görüntüle 350833
Sana da günaydın canım tuniğin çok güzelmiş, dediğin gibi uzun kollu içine badiye gerek yok, en güzel tarafı da bu bence. Ben bıktım çünkü badiyle gömlekle kullanmaktan bu yüzden artık uzun kollu olmayınca almıyorum direk. :) Rengi kotla güzel olur hatta birçok renk pantolonla olur yakası da pek bir ciciymiş güle güle kullan. :)
Deryaf çok beğendim , çokta kullanışlı ... Güle güle giyin canım.
kombin değilde diktiklerimi koydum birkaçını tabiiiEki Görüntüle 351223 Eki Görüntüle 351218 Eki Görüntüle 351220 Eki Görüntüle 351221 Eki Görüntüle 351222
kombin değilde diktiklerimi koydum birkaçını tabiiiEki Görüntüle 351223 Eki Görüntüle 351218 Eki Görüntüle 351220 Eki Görüntüle 351221 Eki Görüntüle 351222
waaaooowww ne kadar beceriklisin :) şimdiki aklım olsa moda tasarım okurdum çok hevesim var
Merhabalar. Aramızda eşarp topuz tokası kullananlar varmı acaba bısey danısmak isterım.
Ben bu tokayı yapdım bı sıtede nasıl yapılacagı anlatılıyordu. iyi guzel oldu da bu nasıl takıcaz. Once sacımı bı lastıkle yuvarlarak topuz yapıp o dıger esarp topuz tokasını ustune gecırım yanı 2.cı bır toka oldu.
Yanlızz bone nın ıcıne eklemek cok zor oluyor kayıyor bu sefer onden sac dıpelerım gorunuyo.Bayagı bı ugrasıyorum kullanmakda. Sızler nasıl kullanıyorsunuz:44:
tesekkurler..
Kızlar çok üzgünüm=(( pardesüm gelmiyor beni resmen mağdur ettiler =((
Merhabalar. Aramızda eşarp topuz tokası kullananlar varmı acaba bısey danısmak isterım.
Ben bu tokayı yapdım bı sıtede nasıl yapılacagı anlatılıyordu. iyi guzel oldu da bu nasıl takıcaz. Once sacımı bı lastıkle yuvarlarak topuz yapıp o dıger esarp topuz tokasını ustune gecırım yanı 2.cı bır toka oldu.
Yanlızz bone nın ıcıne eklemek cok zor oluyor kayıyor bu sefer onden sac dıpelerım gorunuyo.Bayagı bı ugrasıyorum kullanmakda. Sızler nasıl kullanıyorsunuz:44:
tesekkurler..
Kızlar çok üzgünüm=(( pardesüm gelmiyor beni resmen mağdur ettiler =((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?