Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

günaydın kızlar, kot üzerine tunik istiyordum dün mudo da bu elbiseyi bulup aldım hem de çok ucuz sadece 19 tl. uzun kollu olduğu için içine ayrıca kollu badi de istemez ve kumaşı yumuşacık. giydim pek beğendim :)

Sana da günaydın canım tuniğin çok güzelmiş, dediğin gibi uzun kollu içine badiye gerek yok, en güzel tarafı da bu bence. Ben bıktım çünkü badiyle gömlekle kullanmaktan bu yüzden artık uzun kollu olmayınca almıyorum direk. :) Rengi kotla güzel olur hatta birçok renk pantolonla olur yakası da pek bir ciciymiş güle güle kullan. :)

Korkmakalbim o kap benim bu yıl Kayradaki favorim :) Benim yerimede giy eminim sana çok yakışır :))

Deryaf çok beğendim , çokta kullanışlı ... Güle güle giyin canım.

teşekkürler canım :) gri keten pantolonum var yazın da onunla giyerim dedim bakalım :)

Merhabalar. Aramızda eşarp topuz tokası kullananlar varmı acaba bısey danısmak isterım.
Ben bu tokayı yapdım bı sıtede nasıl yapılacagı anlatılıyordu. iyi guzel oldu da bu nasıl takıcaz. Once sacımı bı lastıkle yuvarlarak topuz yapıp o dıger esarp topuz tokasını ustune gecırım yanı 2.cı bır toka oldu.
Yanlızz bone nın ıcıne eklemek cok zor oluyor kayıyor bu sefer onden sac dıpelerım gorunuyo .Bayagı bı ugrasıyorum kullanmakda. Sızler nasıl kullanıyorsunuz:44:

tesekkurler..

waaaooowww ne kadar beceriklisin :) şimdiki aklım olsa moda tasarım okurdum çok hevesim var

sen iste yeterkiaman şekerim moda tasarımı okumasan neyazar al burda dergilerini başla ufak ufak istersen halkeğitimden başlarsın no problemoben şimdi kumaş bakıcam inegöle gidince harika bir elbise-tunik modelim var parlament mawi istiyorum yada mürdüm-fuşya..sünnet cemiyetimiz var giymek için.altına beyz bir pantolon tunik renginde bir ayakkabı ipek karışık desenli bir eşarp dikiş bilmek gibisi yok tavsiye ederim canlar

önceki sayfalarda bahsettiğiniz tokadan çok konuşuldu bir bakın derim hatta resimleride paylaşılmıştı...

Geçen gün şans eseri 1 tanecik buldum anında kaptım.
Ben normal tokayla saçımı nasıl topluyorsam aynen o şekilde yapıyorum canım ama at kuyruğu olacak şekilde değil topuz şeklinde. Hani temizlik yaparken falan öylesine toplarız ya onun biraz daha düzgününü yapıyorum ikinci bir toka kullanmıyorum gayet düzgün duruyor zaten fotoğraflarda da öyle.

Kızlar kısaca anlatıyım;

bir siteden aldım bu pardesüyü cuma günü

pazar günü ürününüz hazırlanıyor diye mail geldi

salı günü de beni aradılar "siparişiniz stokta yok,size gelmeyecek " diye...

anlamadığım stokta yoksa nasıl satılar ve bana nasıl o maili attılar...

ben de face.. sayfasına yazdım sayfayla ilgilenen kişi baktı her bağlantının altına yazıyorum benle ilgilendi

güya bugün arayacaktı ama yine aramadı

ben de sitenin telefonunu aradım bana gri renk kaldı dedi ve gri yollicaklar

yani 2 gündür uğraşıyorum arada baya olaylar geçti sayfanın sahibiyle papaz olacaktım

araya başka üye girdi sayfayı lekelediğimi söyleyip ağzına gelen herşeyi saydı falan..sinirlerim çok bozuldu

neticede uzun uğraşlar sonucu az önce gri rengini göndereceklerini söylediler...

bakalım inşallah bu da fos çıkmaz...

bu arada adı geçen MARKA iel bu olayın uzaktan yakından bir alakası yok..BU xxtesettürxx diye bir site sadece..bundan sonra da sadece ürünleri kendi sitesinden alırım....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…