- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.841
Kızlar kısaca anlatıyım;
bir siteden aldım bu pardesüyü cuma günü
pazar günü ürününüz hazırlanıyor diye mail geldi
salı günü de beni aradılar "siparişiniz stokta yok,size gelmeyecek " diye...
anlamadığım stokta yoksa nasıl satılar ve bana nasıl o maili attılar...
ben de face.. sayfasına yazdım sayfayla ilgilenen kişi baktı her bağlantının altına yazıyorum benle ilgilendi
güya bugün arayacaktı ama yine aramadı
ben de sitenin telefonunu aradım bana gri renk kaldı dedi ve gri yollicaklar
yani 2 gündür uğraşıyorum arada baya olaylar geçti sayfanın sahibiyle papaz olacaktım
araya başka üye girdi sayfayı lekelediğimi söyleyip ağzına gelen herşeyi saydı falan..sinirlerim çok bozuldu
neticede uzun uğraşlar sonucu az önce gri rengini göndereceklerini söylediler...
bakalım inşallah bu da fos çıkmaz...
bu arada adı geçen MARKA iel bu olayın uzaktan yakından bir alakası yok..BU xxtesettürxx diye bir site sadece..bundan sonra da sadece ürünleri kendi sitesinden alırım....:26:
Kızlar kısaca anlatıyım;
bir siteden aldım bu pardesüyü cuma günü
pazar günü ürününüz hazırlanıyor diye mail geldi
salı günü de beni aradılar "siparişiniz stokta yok,size gelmeyecek " diye...
anlamadığım stokta yoksa nasıl satılar ve bana nasıl o maili attılar...
ben de face.. sayfasına yazdım sayfayla ilgilenen kişi baktı her bağlantının altına yazıyorum benle ilgilendi
güya bugün arayacaktı ama yine aramadı
ben de sitenin telefonunu aradım bana gri renk kaldı dedi ve gri yollicaklar
yani 2 gündür uğraşıyorum arada baya olaylar geçti sayfanın sahibiyle papaz olacaktım
araya başka üye girdi sayfayı lekelediğimi söyleyip ağzına gelen herşeyi saydı falan..sinirlerim çok bozuldu
neticede uzun uğraşlar sonucu az önce gri rengini göndereceklerini söylediler...
bakalım inşallah bu da fos çıkmaz...
bu arada adı geçen MARKA iel bu olayın uzaktan yakından bir alakası yok..BU xxtesettürxx diye bir site sadece..bundan sonra da sadece ürünleri kendi sitesinden alırım....:26:
Bale pabucu; baya üstüne gittim olayın..facede 4bin küsürlük bir sayfaları var orayı istiğla ettim baya=)
utanmak belasına yardım edeceğini söyledi yetkili
ama ne arayan var ne soran
bugün ben aradım
ayrıca güya sistem o maili bana otomatik göndermiş yaa...
Bana teselli için şal yollayacaklarmış da ben hakaret etmişim
hak aramak da hakaret oldu...
Deryaf;kapıda ödemeydi zaten..ama şu an tüm mantolar bitmiş nette...ben soğuktan donuyorum
dersane uzak,yağmur yağsa sucuk gibiyim
üstümdeki kap acayip ince çünkü..
İnşallah bir aksilik çıkmaz.Amin....
bayagı uğraşmışsın bence almamalıydın başka rengini:26:soğukta yağmurda giyeceğim diyorsun gri renk çabuk kirlenecek eğer rengi açıksa:26: hiç onlarla muhatap olmayacaktın tekrar seçerek yani bu benim fikrim
canım ihtiyacım gerçekten vardı ve başka seçeneğim yoktu,netten baktım tüm firmalarda stoklar tükenmiş.Beğendiğim de bir modeldi
beğenmessem iade edeceğim zaten
pireye kızıp yorgan yakamam =)
canım havalarda ısınmaya baslıuyor zaten iptal ettirmen iyi oldu bnce .. seneye alırsın .
Deklikızda çıktı kk dan halbuki topiğe girip resim ekler muhabbet ederdik üzüldüminş tekrar gelir.
Bende yeni aldığım kapı ekliyorum kızlar detayları pek belli olmamış resimde etek kısmı pileli gibi aslında .. umarım beğenirsiniz
^ Allah bir omur boyu mesut etsin insallah caniim.
Darisi bekarlara
uzun bir aradan sonra tekrar selamınaleyküm güzel insanlar: )))
öncelikle başına gelen talihsizliğie çok üzüldüm korkmakalbim,umarım bi daha yaşamazsın böyle birşey.
delikızda gitmişumarım geri gelir: (
tuana kapın çok hoşmuş,güle güle giyin: )
kızlar geçen hafta bugün bu saatlerde nikahım oldu
fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum,biliyorum bulanık hepsi,nedeiyse nikahta çekilenler bize albüm olarak döndü,cd ye konmadı yani.
bende mecburen aldım elime telefonumu,beğendiklerimi albümden çektim
aktarma yapınca anca bu kadar oluyor :86:
Eki Görüntüle 353715 Eki Görüntüle 353716 Eki Görüntüle 353717 Eki Görüntüle 353718 Eki Görüntüle 353719 Eki Görüntüle 353720 Eki Görüntüle 353721
bu arada damadın ayağına zorda olsa bastım
canım havalarda ısınmaya baslıuyor zaten iptal ettirmen iyi oldu bnce .. seneye alırsın .
Deklikızda çıktı kk dan halbuki topiğe girip resim ekler muhabbet ederdik üzüldüminş tekrar gelir.
Bende yeni aldığım kapı ekliyorum kızlar detayları pek belli olmamış resimde etek kısmı pileli gibi aslında .. umarım beğenirsiniz
uzun bir aradan sonra tekrar selamınaleyküm güzel insanlar: )))
öncelikle başına gelen talihsizliğie çok üzüldüm korkmakalbim,umarım bi daha yaşamazsın böyle birşey.
delikızda gitmişumarım geri gelir: (
tuana kapın çok hoşmuş,güle güle giyin: )
kızlar geçen hafta bugün bu saatlerde nikahım oldu
fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum,biliyorum bulanık hepsi,nedeiyse nikahta çekilenler bize albüm olarak döndü,cd ye konmadı yani.
bende mecburen aldım elime telefonumu,beğendiklerimi albümden çektim
aktarma yapınca anca bu kadar oluyor :86:
Eki Görüntüle 353715 Eki Görüntüle 353716 Eki Görüntüle 353717 Eki Görüntüle 353718 Eki Görüntüle 353719 Eki Görüntüle 353720 Eki Görüntüle 353721
bu arada damadın ayağına zorda olsa bastım
Ayyyy.
Canım ya maşallah ne de güzel olmuşsun.
Allah mesut etsin bir ömür boyu mutlu olun inşallah.
Daha önce bi topikte rastlamıştım sana ben ordan hatırlıyorum 3 ay sonra falan diyordun sanki belki de ben yanlış hatırlıyorumdur ama inan çok sevindim inşallah bundan sonraki yeni hayatında yüzünde heeeeep gülücükler açar hayırlısı olsun. :)
ALLAH mutluluğunuzu daim etsin canım elbiseni tek olarak koydun mu modelini görmek için koyabilir misin
Buraya uğramayalı ne kadar da çok olmuş....
Civcivin nikah resimlerini gördüm....
Maşallah Allah nazarlardan saklasın diyorum
Çok yakışmışla, ayrıca çok şık ve güzel bir gelin olmuşsun....
Şallar da çok hoş...Son resimlerde renk tonları daha belli, ikisi de farklı renklerle kombinlenebilir çok hoşlar...
Bu arada Delikız nereye gitti, niye gitti benim haberim yok da?:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?