Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Hay Allah bütün aksilikler de üst üste gelmiş...
Dediğin gibi, ya kendi online satış sitesinden ya da çok bilindik güvenilir sitelerden alışveriş yapmak lazım.
Tabii insanın morali bozuluyor haliyle...
Ben de, hem sana hazırlıyoruz diye mail atıp hem de kalmadı demelerine takıldım, başkasına mı sattılar acaba?
Ya da karşı taraf da bi aksilik yaşamış olabilir bilemeyeceğim.
Öyle ya da böyle olmaması gerekiyordu tabii ama en azından hakkını aramışsın, ben olsam tamam deyip geçerdim herhalde uğraşmazdım böyle sen çok iyi yapmışsın.
Olan olmuş artık sıkma canını.
İnşallah bir aksilik daha çıkmaz da gönderirler grisini, güle güle giyersin sen de. :)

merhaba bende buara şala bi geçemedim yaa herkez mi takar artık yahu eşarp çok azaldı galiba
ama nasıl yapılıyor değişik modeller varmı kızlar resim ekleme şansınız varsa bekliorum yada nasıl öğrenebilirm

ücret iadesi yapmıyorlar mı canım? ben olsam iade isterdim.

Bale pabucu; baya üstüne gittim olayın..facede 4bin küsürlük bir sayfaları var orayı istiğla ettim baya=)
utanmak belasına yardım edeceğini söyledi yetkili
ama ne arayan var ne soran
bugün ben aradım
ayrıca güya sistem o maili bana otomatik göndermiş yaa...

Bana teselli için şal yollayacaklarmış da ben hakaret etmişim
hak aramak da hakaret oldu...

Deryaf;kapıda ödemeydi zaten..ama şu an tüm mantolar bitmiş nette...ben soğuktan donuyorum
dersane uzak,yağmur yağsa sucuk gibiyim
üstümdeki kap acayip ince çünkü..
İnşallah bir aksilik çıkmaz.Amin....

bayagı uğraşmışsın bence almamalıydın başka rengini:26:soğukta yağmurda giyeceğim diyorsun gri renk çabuk kirlenecek eğer rengi açıksa:26: hiç onlarla muhatap olmayacaktın tekrar seçerek yani bu benim fikrim

canım ihtiyacım gerçekten vardı ve başka seçeneğim yoktu,netten baktım tüm firmalarda stoklar tükenmiş.Beğendiğim de bir modeldi
beğenmessem iade edeceğim zaten
pireye kızıp yorgan yakamam =)

canım ihtiyacım gerçekten vardı ve başka seçeneğim yoktu,netten baktım tüm firmalarda stoklar tükenmiş.Beğendiğim de bir modeldi
beğenmessem iade edeceğim zaten
pireye kızıp yorgan yakamam =)

canım havalarda ısınmaya baslıuyor zaten iptal ettirmen iyi oldu bnce .. seneye alırsın .

Deklikızda çıktı kk dan halbuki topiğe girip resim ekler muhabbet ederdik üzüldüm inş tekrar gelir.

Bende yeni aldığım kapı ekliyorum kızlar detayları pek belli olmamış resimde etek kısmı pileli gibi aslında .. umarım beğenirsiniz

Eklentiler

• $1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 53

güzele ne yakışmaz

beğendim çok

olsun canım tereddütlerden kurtuldum oh be.....

uzun bir aradan sonra tekrar selamınaleyküm güzel insanlar: )))
öncelikle başına gelen talihsizliğie çok üzüldüm korkmakalbim,umarım bi daha yaşamazsın böyle birşey.
delikızda gitmiş umarım geri gelir: (
tuana kapın çok hoşmuş,güle güle giyin: )
kızlar geçen hafta bugün bu saatlerde nikahım oldu
fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum,biliyorum bulanık hepsi,nedeiyse nikahta çekilenler bize albüm olarak döndü,cd ye konmadı yani.
bende mecburen aldım elime telefonumu,beğendiklerimi albümden çektim
aktarma yapınca anca bu kadar oluyor :86:

Eki Görüntüle 353715 Eki Görüntüle 353716 Eki Görüntüle 353717 Eki Görüntüle 353718 Eki Görüntüle 353719 Eki Görüntüle 353720 Eki Görüntüle 353721

bu arada damadın ayağına zorda olsa bastım

Ayyyy.
Canım ya maşallah ne de güzel olmuşsun.
Allah mesut etsin bir ömür boyu mutlu olun inşallah.
Daha önce bi topikte rastlamıştım sana ben ordan hatırlıyorum 3 ay sonra falan diyordun sanki belki de ben yanlış hatırlıyorumdur ama inan çok sevindim inşallah bundan sonraki yeni hayatında yüzünde heeeeep gülücükler açar hayırlısı olsun. :)

çok şık güzel güle kullan canım

ALLAH mutluluğunuzu daim etsin canım elbiseni tek olarak koydun mu modelini görmek için koyabilir misin

çok teşekkür ederim canım: )
amin cümlemizi inşallah: )
Rabbim hepimizin hayatını hayırlarla donatsın: )
canım bu nikahtı sadece,yanlış hatırlamıyorsun,düğünüm 3 ay 1 hafta sonra: )
nikahımızı önceden kıymak zorunda kaldık(benim okulum daha bitmediği için,sonradan sıkıntı olurdu işlemlerle uğraşmak)

ALLAH mutluluğunuzu daim etsin canım elbiseni tek olarak koydun mu modelini görmek için koyabilir misin

amin canım,Allah razı olsun: )
modelin tamamen çekilmiş hali yok malesef çünkü elide ya çiçeğim ya evlilik cüzdanım olduğu için modeli kapamış hep: (
aslında klasik bir model,mutlaka görmüşsünüzdür.tamamı tül,elbise,iki ayrı parça gibi duruyor,üstü kırık beyaz,etek kısmı sütlü kahve,yüksek bel,etek ve elbisenin birleştiği yerde ise kalın bir dantel var.
beli dar,aşağı doğru bol bir model.elbisenin resmini çekeyim diyeceğim ama,elbise giyilmediği taktirde çok göstermiyor kendini.
ayakkabı ve şalım,aynı zamanda düğünde giyeceklerim:)

kızlar bugün 3 tane lazer kesim şal aldım.
2 renk birbirine çok yakın ama ikisi arasında seçim yapamayıp aldım ikisinide.satan bayanla muhabbetimiz olduğu için,değiştirmem sıkıntı olmaz.
ama değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım açıkçası: (

sizce çok mu yakın birbirine renkler?biri su yeşili diğeri bebek yeşili,telden çektiğim için aşırı benziyor burda ama aslında o kadarda değil.
mesela aynsını sefamerve.com da satılıyor.şunlar;

sizce nasıl?
hardal rengide almayı düşünüyorum.sizce birini değiştirip hardal rengi mi alayım yoksa bunlar dursun ayrıca mı alayım onu?
fikirlerinizi bekliyorum hanımlar: )

Buraya uğramayalı ne kadar da çok olmuş....
Civcivin nikah resimlerini gördüm....
Maşallah Allah nazarlardan saklasın diyorum
Çok yakışmışla, ayrıca çok şık ve güzel bir gelin olmuşsun....
Şallar da çok hoş...Son resimlerde renk tonları daha belli, ikisi de farklı renklerle kombinlenebilir çok hoşlar...

Bu arada Delikız nereye gitti, niye gitti benim haberim yok da?:44::44::44:

çok teşekkür ederim canım,Allah razı olsun: )
beğenmene çok sevindim,yani değiştirmeyeyim öyle mi: )
aslında benimde gönlüm değiştirmemkten yana çünkü çok beğendim iki rengide,ama içime iyice sinsin diye size sorayım dedim: )
delikız galiba bam yemiş
bende anlamadım tam: (

Bu arada ben de bugün netten sipariş verdiğim kısa kabanımı ekliim. Hep siz ekliyosunuz eksik kalmayım
Yüksel bel ve maksi etek giyinmeyi çok sevdiğim için böyle bi şey istiyordum üzerine güzel durur diye.
Rengini de çok sevdim hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…