- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.881
hımmm bu güzel gelinde senmişsinnnn allah ömür boyu mutluluklar versin yakışmışsınız birbirinize eşarpları eşine sorma kısmı çok hoşuma gittiuzun bir aradan sonra tekrar selamınaleyküm güzel insanlar: )))
öncelikle başına gelen talihsizliğie çok üzüldüm korkmakalbim,umarım bi daha yaşamazsın böyle birşey.
delikızda gitmişumarım geri gelir: (
tuana kapın çok hoşmuş,güle güle giyin: )
kızlar geçen hafta bugün bu saatlerde nikahım oldu
fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum,biliyorum bulanık hepsi,nedeiyse nikahta çekilenler bize albüm olarak döndü,cd ye konmadı yani.
bende mecburen aldım elime telefonumu,beğendiklerimi albümden çektim
aktarma yapınca anca bu kadar oluyor :86:
Eki Görüntüle 353715 Eki Görüntüle 353716 Eki Görüntüle 353717 Eki Görüntüle 353718 Eki Görüntüle 353719 Eki Görüntüle 353720 Eki Görüntüle 353721
bu arada damadın ayağına zorda olsa bastım
hımmm bu güzel gelinde senmişsinnnn allah ömür boyu mutluluklar versin yakışmışsınız birbirinize eşarpları eşine sorma kısmı çok hoşuma gittibende kıyafetlerimde onumu giyim bunumu giyim eşimi deli ederim demekki bayanlar hep aynıymış...
Amin canım,teşekkür ederim: ))
garibim gıkınıda çıkaramıyorki: )
diyorki bu mor olan çok yakıştı sana karıcım.
ben hemen celalleniyorum tabi''neee?diğerleri yakışmıyor mu yani?sen bana diğerlerinin yakşmadığını mı ima ediyorsun ''
''ne alakası var aşkım bu o demek mihepsi çok güzel ama en çok yakışan bence bu''
''yok yok...sen diğerlerini yakıştırmıyorsun,üzülmeyim diyede demiyorsun bana''
''''
ahhh biz kadınlarrrrr
hoşgeldin canım..senin bu topiğe foto eklemeni özledik..nereye gittin,ne zaman gittin,nasıl gittin,neden banlandın,niye,neden,niçin,nasılll..selam ben geldim:)))) neden banlandığımı anlatırsam çok uzun sürecek o yüzden anlatmıyorum ..sadece birazdan toplaşın size bişey diycem:))
özel mesaj atamıyorum ..o yüzden burdan yazayım bari..:)
hoşgeldin canım..senin bu topiğe foto eklemeni özledik..nereye gittin,ne zaman gittin,nasıl gittin,neden banlandın,niye,neden,niçin,nasılll..
tamam canım,sorun olacak bir durum varsa anlatma,sadece merak ettik seni..neyse şuan yine buradasın,kombinlerini burada da paylaş..bloğuna bakmıştım biraz geçen gün,güzel olmuş..sağolasın ..özlediğinizi bildiğim için geldim zaten
yaa burda ayrıntı yazarsam yine kişisel algılanır birilerinin hoşuna gitmezo yüzden bu konuyu sonra özel mesajla analtırım ben size...
profilimde sadece arkadaşlarım için mail adresim ve blogumun adresi var ..hemen oradan mail ve blog adresim alınız pleease
çünkü artık birçok şeyi orda paylaşıyorum ,bi kombin paylaştım bile
tamam canım,sorun olacak bir durum varsa anlatma,sadece merak ettik seni..neyse şuan yine buradasın,kombinlerini burada da paylaş..bloğuna bakmıştım biraz geçen gün,güzel olmuş..
mailini gördümde blog adresin yok mu profilinde,geçen gün bakmıştım ama şimdi yok,yada ben göremedim..mailimi ekledinmi peki
mailini gördümde blog adresin yok mu profilinde,geçen gün bakmıştım ama şimdi yok,yada ben göremedim..
selam hanımlar
küpeli peşine koşmaktan yoruldum nerelerdesin nasılsın
HOŞgeldin ..niye peşimde koşturuyorsun mandiş
profilimde mail adresimi ve blogumu sen de ekle hiç kaybetmezsin o zaman
iyiyim çok şükür mandiş sen nasılsın
gördüm,baktım,inceledim,bloğun hayırlı olsun..herbişeyin güzel..botların güzel,şalın,eteğin,gömleğin süper zaten,harika bir kombin olmuş..buraya da ekle bence onları,herkes görsün..var var ,profilimde en sol tarafta yazdığım cevaplar açtığım konular vs varya orada Web sitesi diye yazıyor
sağolasın mandişen son özelden konuşurken kutun dolmuş aynı mesajı kaç defa yazdım yok sonra topik topik peşine koştum sonra banını bekledim randevu alacam bir hal hatır sormak için hee
iim bende bildiğin gibi emeklilik günlerimi bekliyorum
hbHuşgeldin delikız
gördüm,baktım,inceledim,bloğun hayırlı olsun..herbişeyin güzel..botların güzel,şalın,eteğin,gömleğin süper zaten,harika bir kombin olmuş..buraya da ekle bence onları,herkes görsün..
sağolasın mandiş
ne bileyim önemli birşey var sandım
ay yavruuuuumm banımı da bklemiş
romantirik oldum birden
hb
sağolasın nursena
tamam ekliyorum hemen
teşekkür ederim bu arada
kızlar kusura bakmayın daldım topiğinize ama hal hatır sorup kaçacam
küpeli romantiklik ve sen anam hayal bile edemedim
önemli değil ya öyle yarımda kalınca konuşma birde ne zamandır göremeyince bulayımda hal hatır sorayım dedim ama bi ulaşamadım gitti sonunda yakaladım seni :))
hiiiii sen beni arkadaşlıktan çıkarmışsın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?