Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

hayırlı olsun canım...bu arada bahsettiğin modelin resmini koysan iyi olurdu

delikızzzzzzzzzzzzzz hoşgeldin uçtun geldin heeee HEr doğru her yerde söylenmez diorum valla ii oldu döndüğün bloguna bir kere baktım dıkızıp bir daha bakmadım buraya gelmeni bekledim çünki öptümmm görüşürzzz

baktımki çok özlemişsiniz koptum geldim valla gazman gibi :))))))))))))))
bak sen yine de bak
valla burada benden bahsetmeseydiniz gelmezdim belki de

kızlar benden de bır kombın gelsın...catıkatıılkayın blogunda eglencelı bır kombın yarısması var amac eglenmek bende bunları gonderdım...katılmak ısteyenlere duyrulur

Delikız hoşgeldin canım gözlerimiz yollarda kaldı ya.

Gelir gelmez de şenlenmiş topik valla gözümüz gönlümüz açıldı.

Yüksek bel eteğin harika, ben de havalar biraz düzelse de giysem etek diye bekliyorum ama düzeleceği yok.

sagol canım ben onu tesadufen kotondan 9 tl ye aldıgımı soyesem ınanırmısın:)))100 kusurden dusmustu fiyatı

Sn.gulsunoguz bu etegı hangı kotondan ve bu sene mı aldınız acaba.Ben anadolu yakası tarafındayım . Cok begendım bende almak ısterdım

ıyı gunler..

REsmine bakınca aklıma geldi benimde derimoddan aldığım deri kap var 1 kere giydim 2 senedir ben galiba sadece almayı seviyorum

ben bunu çok isteyerek aldım o yüzden üstümen çıkarmıyorum

Kızlar bişi sorcam

çok severek aldığım bir pardesüm var lacivert

sanırım bi anlık gafla düzden ütülemişim
acaip parlıyo etek kısmı saece

kestirsem zaten ara boy kap daha da kısa olursa yakışmaz

üstü zaten hareketli bolera tarzı

ne yapsam bilemedim......

hoşbulduk
e uzun zamandır topikte faaliyet yok ,bi derleyip toplayayım dedim
ay çok teşekkür ederim ,utangaç smile vardı ama yok bulamıyorum
valla ben bu havalarda hep etek giydim ,altıma kalın çorapla giyiyorum hiç üşümüyorum
ay evet yaaa havalar çok fena inş. düzelir..
işte size yeni aldığım kovboy yeleğimi de göstereyim bari

Eki Görüntüle 357593

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…