- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.961
GÖRDÜM BERRAK müdür geldi sayfadan çıkmadım ama düşmüşümumarım ekleyebilmişimdir resmi alelacele çektim resmieteğinde beyaz peçete var tam onun altında makas kesiği gibi
Aksama kizlarla yemege cikacagiz.
Ne giysem, ozensemmi ozenmessemmi napsam bilemiyoruum!!
Yardimci olun lutfeen!!
GÖRDÜM BERRAK müdür geldi sayfadan çıkmadım ama düşmüşüm
benim de tam böyle burasında defolu bir elbisem vardı..
saten kurdelalardan tüm çevresini geçirdim makineden harika oldu ve modeliymiş gibi durdu ..
sen de tüm çevresini saten kurdelayla makineden bi geçir tamamdır
bizim için dışarda yemek yemek sıradan bir şey olduğu için ben nasıl rahat edersem öyle giyiniyorum genelde de spor giyerim rahat harekete edeyim diye ..zaten her haftasonu dışardayız
ama senin için özel bir gün ise ona göre giyin derim yok sıradan bir gün ise hiç kasmaya gerek yok bence ,nasıl rahat ediyorsan öyle giyin
hımmmm saten kurdela diyorsun:26: dikince çiçek gibi bişey olacak o zaman sağına solunada yapayımda çiçek demeti gibi bişey olsun
alırken her yerini incelerim defo olmasın die bunu alırken aslında çok inceledim nasıl oldu da gözüm görmedi hayret ediorum
çiçekmi hayır tüm çevresini düz geçeceksin sadece defolu kısma çiçek yapmak gibi değil ..sana foto ile göstereyim bak benim bu elbisemde de yırtık değil ama çok hafif ipi çekilmiş , izi vardı ..ben böyle yaptım
normal model gibi duruyor değil mi
sen de böyle yap ..hatta ben iki yanlarına da minicik kurdela yaptım ..
ellerimin hizasına bak saten kurdelayı göreceksin
Eki Görüntüle 359679
heee anladım canımseninki desenli olduğu için çok iyi kamufle olmuş ben aynı renkte bulmam lazım kurdelayı ama iyi fikir
bu arada bu elbise guzelmiş nerden aldınçabuk söle
seninkinde de güzel olur merak etme ..elbiseyle kurdelacıya git aynı rengi muhtemelen bulursun ..
hatta ben yerinde olsam renkli simli kurdelalar var onlardan da dikebilirm..
benim elbise desenli olduğu için ben düz renk seçtim ama seninki düz renk o yüzden pırıltılı simli kurdelalardan seçebilirsin..
elbiseyi götür hangisi uyuyorsa bakar makineden bi geçersin tamamdır
elbisemi sosyete pazarından almıştım 5ltye
hu hu kimseler yok mu? kaç gündür yazan yok bir slm veriyim dedim :))
nasılsınız kızlar keyfiler nasıl ,?
as .hoşgeldin tuana ..evet ben yokumya ondan galiba bu sessizlik
delikızzzzzzzzzzz kombin yokmu kombinnn
çok güzel beyendim elbisenibu hafta sonu kumaş alıcam bende niyetim var bir kaç şey dikeceğim kendime
teşekkür ederim
ne dikeceksin ,diktiklerini göster hemen
genelde tunik pantolon üstü dikmek istiyorumyakaları kapalı olcak en buyuk hazırlarda bu sorunu yaşıyorum kayık yaka yuvarlak yaka oluolar yerine göre şal bile kapatmıyor bunları dikkate alarak tasarlıcam baharlık yazlık düşünüorum birde aldıklarıma bağlı
geçen gun doğum gunune katıldım arkadaş bir elbise giymiş ne arkada ne önde dikiş var kupları bile yok yaka dersen kayık yaka arka yakada sadece ufak bir fermuar dikilmiş o kadar kim bilir kaça aldı:26:marka giyinirdeiçimden dedim yuhhh yaniii şunu ben dikemicem mi
dikeyimde koyarım resimleri inş.
marka mı ,ne oluyor marka giyince ,marka takıntısı olan insanlardan hoşlanmam ,bi ton para verip düttürü gibi şeyleri alıyorlarya bi de
aynen katılıyorum kendi markamı kendim yapcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?