Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Delikız-Korkkmakalbim ve gülsünoğuz üçünüzünde kombinleri çok ama çok şık... renk ve duruş olarak çok beğendim .

Sn.gulsunoguz bu etegı hangı kotondan ve bu sene mı aldınız acaba.Ben anadolu yakası tarafındayım . Cok begendım bende almak ısterdım
ıyı gunler..
canım malesef ben kayseride yasıyorum.gectıgımız yaza gırerken almıstım.lacıvert-hardal renklısı de vardı
çok cici bici bir kombni..ben de mi katılsam ne
katıl tabıkı canım amac eglenmek senın kombınlerde cıcı ama resım cekmek olayı zormus yaa
güzel bir kombin olmuş..yarışmada başarılar...

sagolasın canım

merhaba arkadaşlar ben tesettürlü değilim fakat uzun zamandır düşünüyorum kapanmayı nasipse kışa doğru kocişime bi sürpriz yapmak istiyorum şu sıralar gardrop hazırlığına girdim kapalıyken neler giymeli nasıl olmalı falan
benide topiğinize kabul eder ve alırsanız aranıza mutlu olurum

hakkında hayırlısı neyse o olsun...Topiğe her zaman gelebilirsin canım...

kızlar elbise aldım sosyete pazarından hemde çok uygun fiyata ama defolu çıktı okadarda dikkat ettim gözümden kaçmış defosu
resmi sizlere gösteririm ona göre defo yerine birşeyler uyduralım lütfennnn

güle güle kullan ..defosu nerde
defo örtme konusunda bir numarayımdır söylemesi ayıp
hemen göster oraya bi broş bi düğme arma vs bişey bulup dikeriz merak etme

umarım ekleyebilmişimdir resmi alelacele çektim resmi eteğinde beyaz peçete var tam onun altında makas kesiği gibi

Eklentiler

• $02032012263.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Aksama kizlarla yemege cikacagiz.
Ne giysem, ozensemmi ozenmessemmi napsam bilemiyoruum!!
Yardimci olun lutfeen!!

yemek derken nasıl bir yere gideceksiniz?? Gideceğiniz yere göre değişir tabi avm de fasfood tarzı bir yermi? nezih bir lokanta da mı

ay karnım acıktı bugun çok bahsettim yemeklerden orucumda

Daha once gitmedim, resimlere baktim.
Baya guzel bir yer galiba.

fotoalbum

Bu arada Rabbim orucunu kabul etsin tatliim!!

amin canımmmm linke tıkladım asmalı konak diyor bayağı guzel bir yermiş spor şık rahat ederim diyorsan bence öyle giyin..
kot pantolon altına dolgu topuk veya topuklu çizme- ayakkabı giysen şık durur ona görede üstünü kombinlersin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…