- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #4.981
benim sponsorum sen ol ,beni dik giydir nasıl
oldu başka bir isteğin :))))
parasını veririm ula
ay bi de bu marka takıntılı olanların gidip vakkoya ,pier cardine para vermelerine hayret ediyorum doğrusu ..bu markaların ne olduğu belli ,gidip bi eşarba 100 lira vermek ne kadar mantıklı bilemiyorum doğrusu
onların paraları var canımdiğer markalara sıradan ucuzcu die bakıolar en çok ona sinir oluyorum saten
çok haklısın canım aynen katılıyorum sananiye bizim paramız yok mu ? ben istesem ayda 50 tane eşarp alırım ,maddi gücüm buna yeter ama para var diye israf mı etmek lazım ? bu ALLAHın hoşuna gider mi ? israf ederek örtünmek caizmi? ALLAHın katında marka var mı ? Markana göre mi derece veriliyor ALLAH katında ? Ben böyle insanları islamı iyi özümsememiş olark görüyorum .Ben o eşarba vereceğim parayı gider bir fakire veririm ,hem sevap kazanmış olurum hem israf etmemiş olurum ..
çok haklısın canım aynen katılıyorum sanamütevazilikten yanayımdır her zaman...
bazı markaların mankeni gibi ortada gezen tipler var zaten ,sanki giydikleri kıyafetin markasıyla adam olduklarını sanıyorlar ,ben böyle insanlara gülüp geçiyorum sadece ? israf etmeyi ve o markalara tonlarca para verip aptal yerine koyulmalarını marifet sanıyorlarsa zaten ben o insanların beyne değil şekle yatırım yaptıklarını ve şekilden ibaret ruhsuz bir heykele dönüştüklerini düşünürüm..gerçi ne acı ki artık insanlar giyidikleri kıyafetin markalarına göre adam sayılır oldular ,ruha ,ahlaka bakan yok ,eşarbının arkasından vakko görünsün yeter ..ne kadar acizleştik ALLAH akıl fikir versin ne diyeyim..
ben de hep mütevaziliği severim .gösterişten hiç hoşlanmam ,gerek yok çünkü bu dünyada ALLAHa kul olabildiğimiz derecede kıymetimiz var gerisinin bir anlamı yok ..Ben bazen mesela gözüm dönüyor birşeyler alacak oluyorum fazlaca ,sonra bi anda dur diyorum ,bunları alacağın yere git yiğenine birşeyler al (maddi durumu biraz kötü ) ,onu sevindir ,bi ton kıyafetin var zaten biri de eksik olsun diyorum ,gidip ona alıyorum valla
Delikız elbseni çok beğendim rengi özellikle duruşu çizmelerinle de tam olmuş ,güle gle günlerde giyin.
bende buraya resim koymak için bugünkü giysilerimle resim çekindim. yarım görünüyor ama :) alt ksımda koyu lacivert kot pant var .
sağol canım zümrüt yeşili ama resimde mavimsi çıkmış :))
evet bende cok sevdim bu rengi :)
üstümdeki tunik markafoniden almıştım güya large aldım ama xsmall gibi mübarek , kalıpları çok dar. üstüme bişi daha alıyorum mecburen bunu giyerken .
bazen öyle olabiliyor ,o yüzden ben de genelde büyük beden alırım ki ne olur ne olmaz diye
bi de bende göğüs sorunu var ,alttan olsa da üstüm kapanmıyor ,sığmıyoro yüzden kıyafetlerimde dikkat edersen bel bölgesi boş ,üst ise oturmuştur
ben artık almıyorum netten,mango outlet sağolsun ,geçen damladım harika şeyler vardı ,ayrıntılı incelemek için haftaya gideceğim inş
ben trendyoldan bi etek aldım bu düşünceyle ,l beden amanın bu seferde 3 beden bol gelmesinmi ,düşük bel kullanıyorum ben debende almıcam çok cezbeden bişi olmadığı sürece. cünkü hem kalıları uymuyor hemde mağazada ayin şeyi daha ucuza görüyorum.
mango outlete gecenlerde bende girdim süper seyler vardi incelemek lazım .
evt belin ince kalıyor boş duruyor ama abartı durmuyor :)
alınca muhakkak ekle ozaman bakalım :) bi sen resim ekliyorsun zaten
herkes terketti topiği ya canlansın biraz
Eki Görüntüle 367461
Madem buralar böyle sessiz o zaman
biraz renklendirelim öyle değil mi
Eki Görüntüle 367462
Yeni eteğim cepleri biraz aşağıda, sarkık duruyor umarım belli oluyordur.
hoşgeldin ..
eteğin çok güzelmiş ,çok beğendim ,tam tarzım
paket yapıp gönder
güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?