Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

benimki karışmaz ,sonuçta kalçan gözükmüyor ,göğüslerin fırlamıyor ,üzerine yapışmıyorsa neden karışıyorki,ne farkeder ha pardesü ha kap ha ceket önemli olan vucuda yapışmaması ,kalça gözükmemesi ,göğüs fırlamaması ,bu kaidelere uyduktan sonra herşey giyilebilir bence ..

Kapalı değilim ama pelerinine bir öneride bulunacağım.Arada, şu sıralar moda olan deri kemerlerle de kombin yapabilirsin.Ayakkabınla aynı renk kemerlerle de hoş olur..

ama kemer olunca beli ortaya çıkıyor ,pelerinin bol olması hatları belli etmemek değilmi :44:
teşekkür ederim
beni çekiyor nedense ucuz ve güzel şeyler
senin işin zor yaa
seçeneğin az ama kapın altına genelde bol pantolon giyiyorlar ,etekten de farkı yok ki onların ,şu pantolon etekler gibi bayağı bol olan pantolonları diyorum ,kısa kaplarla gayet güzel duruyor ..
hatta pantolon etek de güzel olur altına
aslında ben de bir tane almak istiyorum o pantolonlardan çok hoş ,hem bol hem şık duruyor..
bak mesela bir örnek vereyim sana

Eki Görüntüle 382366 Eki Görüntüle 382367

bu sene vizona acayip taktım herşeyim vizonun açığı koyusu
zaten kolyem de kahve tonlarındaya ordan çakman lazımdı aslında

işyerinde uzun etek her zaman olmuyor ,resmi kurum bazen daha resmi olmak gerektiğinde çizme etek kullanıyorum ben

Delikız,ben gönderdiğin resimlerdeki 3.kdın tipine uyuyorum,
omuzlarım biraz daha dar,kalçalarım geniş,
ve tesettürlüyüm,
açık omuzlar yada kısa bir kıyafet kullanamam,
bunlar ancak bir nikah kıyafeti olabilir,
daha klasik bişeyler bulamaz mıyız acaba

klasik derken ?
yani öyle şangır şungur abiye mi istiyorsun o abiyeler bence hiç şık durmuyor ,böyle elbise tarzı şeyler daha sade ve hoş duruyor diye düşünüyorum

Merhaba kizlar İstanbul avrpa civarında bi terzi arıyorum bi türlü bulamıyorum.. Önerebileceğiniz birisi varmı acep

selamlar..

sabah beri dikiş dikiorum yatak odası güneşliğimin boyunu uzattımda
birde bakın ne diktim kısa kollu penyemden boyunluk yaptım bu cumartesi pazara gideceğim dantelini alıcam üstünü kaplıcam :))) geçenlerde arkadaşın biri koymuştu bir resim aynen öle olcak :))) ütüsüz şimdilik idare edin :)))

çok güsel olmuş ellerine sağlık..
çok amaçlı ve güsel bir tasarım bence bende almayı düşünüyorum...

çok güsel olmuş ellerine sağlık..
çok amaçlı ve güsel bir tasarım bence bende almayı düşünüyorum...

teşekkurler canım.. nette baktım bende aynı modeller benimkiyle :) hatta netten satışlarda 4.9 mu ne dikmeğe deymez valla :)))

geçen sene 2 adet kolluk aldım güya kullancam die 1 kere kullanmadım bunu kullanacakmıyım bakalım :/

bana da dik bi tane
öyle göstermekle olmaz

teşekkurler canım.. nette baktım bende aynı modeller benimkiyle :) hatta netten satışlarda 4.9 mu ne dikmeğe deymez valla :)))

netten alsak kago ücreti felan 10 TL olur canım..
ama ben yenimodada bunların kolluklarıyla olanlarını görmüştüm bir ara 25 di sanırım..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…