- Konu Sahibi sedosbilal
-
- #5.241
benimki karışmaz ,sonuçta kalçan gözükmüyor ,göğüslerin fırlamıyor ,üzerine yapışmıyorsa neden karışıyorki,ne farkeder ha pardesü ha kap ha ceket önemli olan vucuda yapışmaması ,kalça gözükmemesi ,göğüs fırlamaması ,bu kaidelere uyduktan sonra herşey giyilebilir bence ..ayyy bide benim eşim karışır kıyefetlerimepantolon etek sevmio kot kot kot bide penye bol pantolonlar pazarlarda satılıyor ya onlardan var rengarenk:)ince hırka almıştım dizlerime yakın mor renkte oda bayağı işimi görmüştü yazın
Kapalı değilim ama pelerinine bir öneride bulunacağım.Arada, şu sıralar moda olan deri kemerlerle de kombin yapabilirsin.Ayakkabınla aynı renk kemerlerle de hoş olur..
ama kemer olunca beli ortaya çıkıyor ,pelerinin bol olması hatları belli etmemek değilmi :44:
teşekkür ederimDelikız eteğin çok güzelmiş nerden buluyorsunuz bu etekleri ya ben hiç göremiyorum
Zaten artık bulunduğum yerde güzel kıyafetler bulmak çok zor.:26:
Civciv çok güzel tüyolar vermişsin, ben de ufak tefeğim
Dediğin tarz da çok hoşuma gitti doğrusu.
Peki dışarda üstüne ne giyiyorsun?
Ben yaz için bileklerimden 1-2 karış yüksekte kap almıştım.
Ve pantolon giymiyorum hiç.
Altına ne tarz etekler giyersem bütünlük bozulmaz.
Yani dağınık bir görüntü oluşmasını sevmiyorum. Çok geniş etekler hoş durmuyor.
Darlarla da yürünmüyor
Açıkçası şu giyim konusunda çok karışık ve dertliyim.
Kısa ceket giymiyorum.
Kısa etek giymiyorum.
Pantolon giymiyorum.
Diz hizasında kaplarla da etek giyince kısa ve parça parça görünüyorum sanki.
Çok dertliyim bu konuda
beni çekiyor nedense ucuz ve güzel şeyler
senin işin zor yaa
seçeneğin az ama kapın altına genelde bol pantolon giyiyorlar ,etekten de farkı yok ki onların ,şu pantolon etekler gibi bayağı bol olan pantolonları diyorum ,kısa kaplarla gayet güzel duruyor ..
hatta pantolon etek de güzel olur altına
aslında ben de bir tane almak istiyorum o pantolonlardan çok hoş ,hem bol hem şık duruyor..
bak mesela bir örnek vereyim sana
Eki Görüntüle 382366 Eki Görüntüle 382367
bu sene vizona acayip taktım herşeyim vizonun açığı koyusuhadi yagri görünüyor ama,vizonsa daha çok beğendim o zaman
kısa eteği ben eskiden giyerdim ama artık giymiyorum.çizmeyle kombinlerdim bende: )
ama artık hep uzun etekler giyiyorum.
canım eğer inceysen,,ki öylesin istedğin desende giyebilirsin yakışır ne de olsa: )
yaz için bi kaç uzun elbise almak istiyorum bende
senle aynı durumdaymışız canım: )
bende pantolon giymiyorum,kısa etek giymiyorum ve arkamı örtecek birşey giymeden çıkınca kendimi çıplak gibi hissediyorum.
geçen sene benimde kaplarım vardı,uzun etekle giyerdim ama içime sinmezdi görsel olarak,o yüzden bu sene değişiklikler yapmak isteim,tarzımı belirtmek istedim.
bu nedenle pardesü veya kap yerine o gördüğün pelerini giyeceğim yazın...hem çok rahat hem çok zarif,bugün okulda tüm arkadaşlarım bayıldı: )
içine yüksek bel etek giyip,birde şal takınca öyle hoş duruyorki...
hem vücudunu örtmüş oluyorsun hem daha farklı giyinmiş oluyorsun...
bu yaz böyle yapmayı planlıyorum.hatta şöyle planlarımda var;
pelerin tarzı çok daha ince kumaşlardan diktirmeyi düşünüyorum ama farklı renklerde...vişne çürüğü,mint rengi,yavruağzı gibi...
tavsiye ederim...etekle sırıtmıyor pelerinler.
ama pelerinde bir tavsiye,mümkün olduğunca zıt renkler giy...
yani pelerin renginde etek veya şal giymek çok boğuyor ve artık klasikleşti...pelerinin ön plna çıkması için,etekte şalda farklı renk olmalı..
ben şimdi 3 renk kuralı yapıyprum kendimce...şal farklı etek farklı,üst farklı renkte: )
mesela eteğim yeşil,üstüm mor,şalım pembe...gibi.
eğer kaptan vazgeçemem diyorsanda,eteğin çok kabarık olmasın çünkü kaplar genelde dar kesim olduğundan etekte kabarık olunca güzel olmuyor.
kapın tarzı klasikse,babet veya topuklu giy,spor ayakkabı klasik tarzda kaplarda yakışmıyor.
aklıma geldikçe yazarım daha canım: )
tavsiyen için teşekkürler: )
dün pelerinim elime geçer geçmez dedğini yaptım zaten: )
kahverengi kalın bi kemerim,siyah kelebekli kemerim,kırmızı kemerim var...denedim hoş oldu gerçekten.arada o şekilde de kombinleyeceğim...ama pelerin çok açık renkli olduğundan kemer çok sırıtıp,bölebilir diye sade giymeyi tercih ediyorum
zaten kolyem de kahve tonlarındaya ordan çakman lazımdı aslında
işyerinde uzun etek her zaman olmuyor ,resmi kurum bazen daha resmi olmak gerektiğinde çizme etek kullanıyorum ben