• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü eşofman

canım topiğin hayırlı olsun geçen gün yürüyüşe giderken bayanın biri haşemasını giyip spor yapıyodu çok kez rastladım o bayana üstü tunik gibiydi

bir aralar bende çok aradım canım inşallah ben de öğrenirim konu için teşekkürler canım

pr_01_2819_max.jpg

bu fena değilmiş

Son düzenleme:
leptap teşk ederim cnm .haşemaylada gezilmezki cnm yaa baya eşofman olsun ama üstü uzun olsun istiyorum.

ferhatınsırınıyımben evet o türlerde arıyorum.üstü daha uzun ve rengi daha açık olmalı.ve tabi yazlık olmalı varmı böyle bildiğin bir marka :)

my_sakura bulursan banada haber vermeyi unutma emi :)

Canim bu tesettur olarak mi geciyor?? Cok tuhaf bence tesetturlu uzaktan yakindan alakasi yok. Normal bir esofmanin aynisi. Sadece biraz bol. Tesettur deyince uzun bisey bekliyordum.

valla canim internetten buldum bende:çok üzgünüm:
kapali bayanlar icin cok fazla urunler yok spor kiyafet olarak.
tabi uzun olmasi daha iyi ve onemli kalcayi popyu kapatmasi acisindan .

valla ben altıma eşofmanımı spor tuniğimi converselerimi giyiyorum çıkıyorum yürüyüşe ohh mis gibi
leptap kıs haşemaylamı yürüyüşe çıkmış koptum valla ya delikafadulden

ya aslinda oyle de yapilabilir illa esofman almaniz gerekmiyor kendinizde yapabilirsiniz.uzun bir tunik altina bol bir esofman pantolon altina spor ayakkabi aker sport esarp alsana esofman takimi:):)

bnde altıma eşofmanımı giyiyorm
üstüne uzun bi tunik gibi bişey tmmdır
spora öyle gidiyorum
napalım çeşit yok

alta eşofmanı giyiyorum tamamda üste uygun bişiler uyduramadım hiç.konyada istanbuldaki kadar çeşit yok belki bu yüzden belkide ben kabiliyetsizim bilemiyorum :)

bakın o kadar aradım aradım bulamadımda şimdi sizin verdiğiniz sitelerden çok tatlı bi model buldum.
yarın hemen bulup denemeyi düşünüyorum.bendede o kızda durduğu gibi güzel durur inş :))

valla ben altıma eşofmanımı spor tuniğimi converselerimi giyiyorum çıkıyorum yürüyüşe ohh mis gibi
leptap kıs haşemaylamı yürüyüşe çıkmış koptum valla ya delikafadulden

evet canım valla bende görünce şaşırmıştım bide markası Haşemaydıkaydirigubbakcemile3

Back
X