Gelinbaşı ve Gelin Tacı tesettürlü gelinler;gelin başınız nasıldı?nerelerde yaptırdınız?

aydin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
25
2
86
İstanbul
Merhaba gelin hanımlar
tesettürlü arkadaşlarımdan yardım bekliyorum kına da düğün de gelin başlarını nerelerde yaptırdılar memnunlar mı?Resimleriyle birlikte yardımcı olur musunuz?hepinize kolay gelsin..

ben zeytinburnu sema kuaförde yaptırdım nişan başımı çok ama çok memnun kaldım kısmetse gelinbaşımıda orda yaptırmayı düşünüyorum..

resmin varsa ekler misin canım?bende kına ve düğün için iyi bir yer olsun istiyorum gelinlik kadar önemli türbanın modeli.güneşlide oturuyorum yakınmış bize netten bakıyım vardır belki bikaç model.saol canım

konunuz içerik nedeniyle gelinbaşı ve gelin tacı bölümüne taşınmıştır bilginize

resim yüklemeyi bilmiyorum bende değişik tarzlarda tesettür gelin başı modelleri var ama dediğim gibi resim yüklemeyi bilmiyorum acemiyim acemi

ben bayrampaşada yaptırdım küçük bi yerdi ama güzel yaptı.benim albümümden bakabilirsin

merhaba siz bu konuyu 2010 da açmışsınız Yıl olmuş 2014 hala pekde ciddi msj gelmemiş
bende şu an aynı şekilde bir konu açtım bakalım ne olacak beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…