senin gibi şişkoya can kurban tatlışim bence hiçte kilolu değilsin tek parça süper olmuş nasip olursa bende böyle bir gelinlik isterimmmm ayrıca boydan resimlerinde belli bile olmuyor samimiyetle söylüyorumm çiççegim:1hug:
2. gelinliğin boydan fotosu yok mu:uhm:
hic_kes gelinligin cok güzel söyle tam bir boydan görseydim daha sevinecektim..
kapalilar icin duvak modeleri cok cirkin duruyo nettekiler kocaman bir kafa cikiyo ortaya bende bu sekil düsünüyordum ama resmini görünce iste bu dedim..fakat alt kisminida görsem cok sevinecektim...
hos benim daha ne dügün var ama olsn arastiriyorz..canm bide kac kiloydunki resimde kilolu diyorsun kendine Allah nazarlardan saklasin
bu arada yine siteden hic_kes nickli üyeninde gelinliği çok hoş bi onada bak derim..
Hiç düşünmeden bunu giyerdim ben kapalı olsaydım
bende gelinlikçiye gidip kataloğa bakmıştım 3 farklı gelinlik modelini birleştirip gelinliğimi istetmiştim bir modelin eteğini , birinin üstünü , diğerinin kolunu beğenmiştim aynı katalogdan olunca siparişi alıp bedenime göre dikip yolladı firma .
Arkadaslar foruma yeni üye oldum. .Dügünüme cok az kaldı ama halen gelinligime karar veremedim.Tesettürlü gelinlik modellerine bakıyorum ama cok klasık seyler var.Tesettürlü arkadaslar gelinliklerinizi begenirken hangi sitelerden yararlandınız.Kendi gelinlik modellerinizi paylasırsanız cok sevinirim. . .
Arkadaslar foruma yeni üye oldum. .Dügünüme cok az kaldı ama halen gelinligime karar veremedim.Tesettürlü gelinlik modellerine bakıyorum ama cok klasık seyler var.Tesettürlü arkadaslar gelinliklerinizi begenirken hangi sitelerden yararlandınız.Kendi gelinlik modellerinizi paylasırsanız cok sevinirim. . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?