Tesettürlü şeker nişanlığımı satıyorum. Yanında çiçeği ve ayakkabısınıda vereceğim.

çok beğendim duvağını çok güzel takmışlar çok yakışmış, yüzünüz gözükmesede sizde güzel bi gelin olmuşsunuz belli... tek kelimeyle çooook güzel almak isterdim ama ortada daha damat yok

Istanbulda hangi moda evine diktirdinuz acaba bilgi verirmisinizzzz bende gelinligimi diktirecek yer arıyorum :18:

size gelinlik için hasret modaevini tavsiye ederim arkadaşım diktirdi çok mmun kaldı gelinlik konusunda orası çok çok iyi. bu nişanlık nisamodaevine ait

teşekkür ederim inşallah hayırlı biri çıkar karşınıza

merhabalar nişanlığınızı çok beğendim. vücut ölçüleriniz de bana uyuyor. durum nedir sattınız mı? eğer satmadıysanız sizinle irtibata geçmek isterim.

merhabalar nişanlığınızı çok beğendim. vücut ölçüleriniz de bana uyuyor. durum nedir sattınız mı? eğer satmadıysanız sizinle irtibata geçmek isterim.

merhabalar :) hayır henüz satmadım. size özel mesaj attım iletişim için . görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…