Etek uçlarını ve kuyruğunu çok beğendim canım mutlu olursun inşallah başını şal tarzı yapmanı öneririm ve alna sarkan başlıklar var onlardan kullanmanı öneririm benim konuma bakabilirsin fikir amaçlı
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gelinlik-ve-abiye.867385/Teşekkür ederim canım. Konun için link atar mısın nerden görebilirim
Saol canımTeşekkür ederim Canım. Çok güzelmiş gelinliğin seninde.
Ya bende çok beğendim sana mutluluklar ama bence sal değil eşarp ört benbbir kadına esarbi daha çok yakistiriyom
Kesinlikle basit durmaz bak bende kapalı bir bayanım eğer evlenirsem kesinlikle eşarp olur.bide etrafindakiler zaten esarbi yakistiriyorsa kesinlikle esarpTeşekkür ederim canım. Bana çevrem eşarbı daha çok yakıştırıyor ama basit durur mu bilemiyorum. Biraz da kuaförüme bağlı o iş :)
Kesinlikle basit durmaz bak bende kapalı bir bayanım eğer evlenirsem kesinlikle eşarp olur.bide etrafindakiler zaten esarbi yakistiriyorsa kesinlikle esarp
Süper olur valla ben çok yakistiriyom oleKarar verip gidip duvağımı ona göre seçicem. Eşarp üzerine patlak duvak düşünüyorum ama Nasıl olur sizce ?
Süper olur valla ben çok yakistiriyom ole
Merhabalar :) uzun araştırmalar sonucu dün gelinliğimi seçtim ve sizlerle paylaşmak istedim. Karar vermek o kadar zor oldu kiama nihayetinde seçtim ve içime sindi. Bu denemeydi benim ölçülerime göre tam tesettürlü yeniden dikilecek. Fikirlerinizi ve duvak için önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Eki Görüntüle 1803552 Eki Görüntüle 1803551 Eki Görüntüle 1803550 Eki Görüntüle 1803548
Nereye diktiriyorsun hangi şehir gelinlikçi
Kuyruğu için Bi güzellik düşündük :) oynarken parmağıma takıcam ucuna ufak bişey dikildi.kuyrugunu bu kadar uzun yapma bence , rahat edemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?