Merhaba canım hoşgeldin öncelikle hayırlı olsunaz kaldı inşallah Rabbimin izniyle hayırlısı olur ben karar verdim Rahibe duvağı dedikleri topikde de var fotoları eşarbın üzerine duvağı diktircem en iyisi bu sen nasıl birşey istiyorsun gelinliğin hazırmı?
arkadasler bu konuda yardmcı olursanz çok sevinirim
Tam olarak nasıl alinti yapılır bilmiyorum �� benim gelinliğim dikiliyo su anda bayramdan sonra teslim edilecek canm i̇nsaallah kına da da bi abiye giycem bn insallah o prenses model gelinliğim ay ışığı modeliymis �� ben henuz ikisine de karar vermedim nasıl yapsam diye sürekli netten bakıyorum resimlere ��
Tam olarak nasıl alinti yapılır bilmiyorum 😀 benim gelinliğim dikiliyo su anda bayramdan sonra teslim edilecek canm i̇nsaallah kına da da bi abiye giycem bn insallah o prenses model gelinliğim ay ışığı modeliymis 😍 ben henuz ikisine de karar vermedim nasıl yapsam diye sürekli netten bakıyorum resimlere 😒
alıntı yapmışsın işte tatlımne tesadüf benimde dikiliyor ben kınada bindallı giymek istiyorum nasip olursa zaten kına kına gibi olmalı bence salon olmayacak kıslarla kendi aramızda eğlenebileceğimiz ufak bi yer var apt altı gibi ama ben bindallı seviyorum prenses modelini bende denemiştim uzaktan hoş duruyor ama bende hiç güzel durmadı zaten kabarık model sevmiyorum ama sana güzel olmuştur eminim gelin başına dediğim gibi rahibe duvağı istiyorum kına da normal eşarp yapacağım ama belki küçük bi toka yada tül vb bişe uydurulabilir bakıcam artık benim sana tavsiyem aşırı gelin başı yaptırma derim çünkü hiç güzel durmuyor :44:
Kızlar merhabaaaa :) ben de aranıza katıldım evlilik tarihim henüz belli değil nisanlimin atanma durumuna bagli..sizden gelinliklerinizi paylasmanizi rica etsem bana fikir olur
Ay sevindim valla yapmisim😀 bizim kına da dugun gibi buyuk bisey olcak insallah canm farklı şehirlerde oldugu icin ondan kınada bindallidan hariç bisey daha giycem aslında gelinlik de olabilirmiş ama o an karar veremedim bi anda aldık fln karışık biraz😊 resim yüklemeyi becerebilirsem gösterrdm bindallimi kiyafetmi ama bilmiyorum😞
Kizlaar s.a. Ben de yeni katiliyorum araniza Oeylulde benim de dugunum insallah
size bir sey sormak istiyorum :-\
gelinlikte inci detayi olmadigi halde basa incili tac takilsa nasil olur?
Aleykum selam canım bende bugun gelin basi icin karar verdim gelinliğim de inci detayı yok ve basımda olcak insallah cunku cok hos bi model gordum yüklemeyi başarabilirsen denym insallahKizlaar s.a. Ben de yeni katiliyorum araniza Oeylulde benim de dugunum insallah
size bir sey sormak istiyorum :-\
gelinlikte inci detayi olmadigi halde basa incili tac takilsa nasil olur?
hımm ozaman farklı tabi durum böyle durumlarda gelinlik bile giyen var evet ben daha almadım bindallımı eğer yükleyebilirsen merak ettk
bekliyoruz canmcim :) öpuyrm hayirli gecelerTelefondan giriyorum da ben yüklemeyi
beceremedim pc den denym bide canmcm 😍
merhabaaa topiğimize hoşgeldiniz ve birde nişanlılar arasına hoşgeldin canım hayırlı olsun bizlerde gelinliklerimiz dikildiğinde burada paylaşacağız şekerim sen nasıl bir model istiyorsun? birde kapalımısın
Teşekkür ederim hoşbuldum :) Evet ben de kapalıyım ve gelinliğimi, gelin başımı ve makyajımı olabildiğince sade tutacağım.. Aklımda birkaç model var, mesela alttaki gelinliği tesettüre uygulayabilirsek bence mükemmel birşey ortaya çıkar
Eki Görüntüle 1202578
Gelinbaşı için de dün forumda dolaşırken bulduğum fotoğraf çok hoşuma gitti size de fikir olabilirNormal eşarp değil de krep kumaş kullanılmış.
Eki Görüntüle 1202580
Merhaba biraz geç oldu bayram nedeniyle yazamadım canım paylaştığın gelinlik neredeyse benimkinin aynı ve çok güzel bu modeli hiçbiryerde göremiyorum kolay kolay bu pazartesi kısmetse 3. provam var bende fotoğraf çekip burada paylaşacağım inşallah ama gelin başı olarak rahibe duvağı hoş durur diye düşündüm
Rahibe duvağı bence de güzel olur ben kumaş açısından da araştırma içindeyim canım. Saten eşarp kullanmak istemiyorum dantel gelinliğe saten parlak parlak eşarp yakıştıramıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?