teslimat sorunu

evet öyle yapıcam bende. şimdi biraz bekliyorum iyi niyetli davranmak istiyorum satıcı belki hatasını düzeltmek isteyebilir diye. ama almadan önce msjları saniyede cevaplayan satıcı şimdi onay verildi ya sonuçta okudu mu bilmiyorum ama hiç yanıt falan gelmedi henüz. işte olumsuz puanı hemen yayınlamıyorlar g....g...'ile başlayan sitede. satıcıya süre veriyorlar durumu düzeltsin diye bende yeni öğrendim. baktım daha yayınlanmamış yorumum. eğer düzeltme yapılırsa sanırım benimde yorumumu düzeltme hakkım olacak anladığım kadarıyla. ama o satıcıdan bir cacık olmaz...

bak bilmiyordum bunu.. bence düzeltmek için bişiler yapar. çünkü senin oradaki - yorumun, onların ürün satmasını baltalar.

site yönetimi şikayet etme gibi bi durumun yok mu?? orayla anlaşması varsa nasıl başka kargoya verebiliyo

bak bilmiyordum bunu.. bence düzeltmek için bişiler yapar. çünkü senin oradaki - yorumun, onların ürün satmasını baltalar.
ya bilmiyorum hala birşey yapmıyor. işin ilginç yanı, geçmiş yorumlara baktım %99 olumlu oy almış. bana satılan üründen 9 kişiye daha satmış. herkes olumlu yorum yapmış. bana mı denk geldi böyle birşey anlamadım aynı ürünü alan 9 kişiye site üstünden msj attım "sorun varmıydı diye. etiket durumunu deformasyon olduğunu söyledim" ama alışveriş siteleri sadece alışveriş yapılacakken aktif olunuyor ya bakalım bekliyorum. belki birisi siteye görürse yanıt verir..

site yönetimi şikayet etme gibi bi durumun yok mu?? orayla anlaşması varsa nasıl başka kargoya verebiliyo

canım o sorunu çözdüm neyseki ürünü aldım ama bu seferde satıcı ayıplı ürün göndermiş. bildiğin aldığım ürünün üzerinden markasını kazımışlar. üstüne de etiket yapıştırıp kamufle etmeye çalışmışlar. ben etiketten nefret ederim. ne alaka ya dedim söktüm etiketi altında o kazıma izleri çıktı. yani ürün sahte!!!! kozmetik olduğu için geri iade almıyorlar, sahte ürünüde yüzüme sürmem.. valla en iyisi görerek almak böyle şeyleri, hemde kozmetikse.. ders oldu bana bu olay..

belki de dikkat etmedi kimse, bakmadı.. olumlu yazdı gönderdi. onlara başka sana başka göndermezler heralde aynı üründür.
birşey yapmazsa da alır olumsuz yanıtı oturur.

belki de dikkat etmedi kimse, bakmadı.. olumlu yazdı gönderdi. onlara başka sana başka göndermezler heralde aynı üründür.
birşey yapmazsa da alır olumsuz yanıtı oturur.
kesinlikle haklısın.. yapacak birşey yok.. sevmediğim biri olursa hediye ederim artık bu ürünüde. yalnız üstüne bir sticker bulmam lazım

Yok artık ya bence direk şikayet edin fatura da var ise. Ne demek sahte ürün satmak...

Bende int bisi almistim.a kargosu sectim..b kargosuyla geldi..hatta b kargo posetinin icinden a nin ambalaji cikti.
Duruma gore erken gelsin diye yapti sanirim

hadi ya insanların güvenlerini su istimal ediyolar resmen. internetten alışveriş güzel ama dediğin gibi makyaj ürünleri görmeden almamalı

Bende int bisi almistim.a kargosu sectim..b kargosuyla geldi..hatta b kargo posetinin icinden a nin ambalaji cikti.
Duruma gore erken gelsin diye yapti sanirim

yok valla yazan kargo ile gönderseydi 4.50 tl ödeme yapacaktım. diğer firma ile gönderdi 7 tl ödeme yaptım. üstelik kargo 3.gün geldi. böylede saçma bir durum işte.. satıcı başlı başına sorunlu..
1) internette yazan kargoya vermediği için fazla kargo ödedim
2) ismimi ve adresimi yanlış yazdı sorun yaşadım.(ikisini birden nasıl başardı bilmiyorum artık)
3)ürünün marka yazan kısmına etiket yapıştırmış kartvizit gibi. sökeyim dedim reklamı ile niye gezeyim satıcının.. söktüm leke kaldı tabi iğrenç.. daha da beteri sökünce altından markanın kazınmış olduğunu gördüm. yani ürün bir de sahte!!!!!
4)bana gelen faturada aldığım fiyatın yarısını yansıtmış. yani bir yandan da vergi kaçırıyor. böyle bir şey görmedim.
yasal süre dolsun kullanıcının ismini açıklıycam.. ben madur oldum başkaları olmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…