Test gununu bekleyenler neler yaptınız ne gıbı belırtılerınız var

GUKUMSER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
327
1
116
Adana
Selam arkadaslar benım bugun 4. Gunum sadece kasıklarımda ara ara cok hafıf batma oluyor onun dısında bır belrtım yok. Sızlerın varmı. Ben cok yatmadım evın ıcınde oturdum dolastım sızler neler yaptınız buradan bırbırımıze destek olalım belrtılerımızı paylasalım.

işallah hayırlısı olsun canım.benimde adetimi 10 gün var ama bugün midem bi tuhaf yanma var bide bacaklarım belim ağrıyo bir kaç gündür

p.tesı transfer yapıldı hıcbır belırtı yok arkadaşım
ılaclarımı alıyorum
ıgnelerı mı oluyorum
bakalım herşey allahın takdırı

kesinlikle belirtilere takılmayın derim ben... stres yok arkadaşlar nolur kendinize yapmayın bunu... varsa bile bu kadar strese meraka dayanmıyo bebekler... herşey olacağına varır... kendinizi başka şeylere yöneltin düşünmemeye çalışın... relaxxx....

bendeki belirtiler de karın içi kasılma,tansiyon düşüklüğü,bel ağrısı şeklinde idi.hala da agrım var,hatta mide bulantılarım başladı.

benim bugün 10.günüm dün ve bugün idrar testi yaptım çokkkkkkkk silikkkkkk ikinci çizgiyi gördüm.karnımda şişkinlik yok sadce göğüs hassasiyeti ama jelden olabilir.artık bugün jelde geri gelen kalıntılar varya onlar pembeleşmeye başladı galiba yine olmadı.idrarda çıksada sanırım ilaçtan.

benim transfer geçen hafta oldu, bugün 7. gün.. hiçbir belirti yok.. normal mi bu sizce? ilk 4 gün yattım ama son 3 gündür kalktım artık... ama hiiiç belirti falan yok...

17 Temmuz Cuma günü transferim oldu. Bugün 3.günüm kasıklarımda ağrı var sanırım bu normal bekleyip göreceğiz hayırlısıyla. Test günüm 29 Temmuz

benimde bugün 3. günüm..çok fazla beliti yok..2 gün sağ kasıkta sızı şeklinde ağrı oldu ama bugün yok.ara ara belim ağrıyor.. inşallah pozitif sonuçlar alıp bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız..

benim transfer geçen hafta oldu, bugün 7. gün.. hiçbir belirti yok.. normal mi bu sizce? ilk 4 gün yattım ama son 3 gündür kalktım artık... ama hiiiç belirti falan yok...

DERVİS aynıyız seninle 23 temmuz transfer benim de bugün 7 günüm ve hiç bir belirti yok Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş

Kızlar benim hiç belirtim olmadı sadece son günlerde göğüslerim damarlanmıştı o da aynada gözüküyordu...Ve şimdi hamileyim...Rahat olun , olmaması için hiç bir sebep yok...

Burge beraberiz sanırım. Benimde bugün 3.günüm test tarihim 29 Temmuz.
Allah yüzümüzü güldürsün

rabbim herkeze nasip etsin pozitif sonuç almayı..pazar günü transferim oldu..31 temmuz sonucu alacagız..çok karamsarım..benimde bel agrısı var vede kasıklarımdada agrı var .bu agrılar şuan normalmiş..

merhaba kızlar benim bugün 5.günü 28 temmuz da test günüm.. henüz öyle belirgin bir şey yok.. ben de 1 embriyo elde edilebildi. acaba son günlerde idrar tahlili yapsam mı ki?.. bu ikinci denemem.. inşaallah rabbim emeklerimiz boşa çıkarmaz.. hepimiz mutlu haberlerimizi paylaşırız inşaallah...

İnŞ canım benİm toprak28 dİleklerİn İÇİn teŞk ederİm
toprak28 gİresun İle bİr alakan varmı

Yok canım , siteye üye olduğumda ki yaşım 28 di.O yüzden Toprak 28...İnşallah kızlar olacak hiç umutsuz olmayın, ben 3. denememde hamile kalabildim , diğerlerinde belki inanmıyacaksınız ama daha çok ağrı sızı hissediyordum ama onlar tutmamıştı.Belirti işi kişiden kişiye değişiyor unutmayın...Bu denememde moralimi hep yüksek tuttum , ben elimden geleni yaptım gerisi yaradanımın takdiri dedim...O yüzden sizde rahat olun , kişi üzerinde stres varsa direkt rahim etkileniyormuş ve kan çekiliyormuş...E tabi o da bebişin tutunmasını engelliyormuş...Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…