Test gununu bekleyenler neler yaptınız ne gıbı belırtılerınız var

kızlar lütfen belirtilere takılmayın.benim 3.denemem
ilk denememde çok ağrılarım oldu tutmadı.
2.denememde hiç ğrım yoktu gene tutmadı
ikisindede doktorum hep moralimi bozdu ve ben hiç pozitif bakamadım
3.denememde doktorum ve hemşirelerim hep yanımdaydı
hep moralimi yüksek tuttum
olmazsa tekrar denerim dedim 7.gün idrar testi yaptım tek çizgiydi 8.gün kan testi yaptırdım sonucumçok yüksek çıktı
ve şuan 11+4 günlük ikizlerime hamileyim
yani sakın idrar testinde tek çıktı diye moralinizi bozmayın
lütfen pozitif olun ki sonuçlar pozitif olsun....
rabbim hepmize hayırlı saglıklı evlet versin....

Son düzenleme:

suan yazdıklarını okuyunca gercekten moral buldum tesekkurler. bebeklerını saglıcakla al kucagına ınsallah

.................................................................................................................................

kızlar nasıl gidiyor bekleme? ben artık sabırsızlanmaya başladım... ama idrar testi sanırım yapmayacağım, yapıp da kendimi strese sokmamaya karar verdim.. bugün 9. günüm... belirti pek yok.. sadece çok hafif adet sancısı gibi sancı, ama uzanınca geçiyor o da...meleklerimiz inşallah bizimledir...

selam kızlar benimde beşinci günüm bazen adet oldum sanıyorum ama kendimi dinlememeye gayret ediyorum

Benim de bugüne kadar kolay geçti. 5.günümdeyim ve yavaş yavaş merak ve heyecan sarmaya başladı. Allah kısmet ederse haftaya bugün mucizemin müjdeli haberini alacağım. Allah herkesin gönlündeki muradı versin

pekı kızlar sız sureklı yatıyormusunuz yoksa gunluk hayatınıza dondunuzmu. ben evın ıcınde gezınıyorum sadece

pekı kızlar sız sureklı yatıyormusunuz yoksa gunluk hayatınıza dondunuzmu. ben evın ıcınde gezınıyorum sadece

ben ilk 4 gün yattım, şu an evde yemek falan yapıyorum, geziniyorum, oturup tv izliyorum, arada markete falan gidiyorum, ama tabii pek çıkmamaya çalışıyorum, ağır kaldırmıyorum ve pek iş yapmıyorum bunlar dışında... ama hep yatmaya gerek yok ilk 3 günden sonra dedi doktor bana.. zaman da geçmez hep yatınca

hayatım ben hemen döndüm günlük hayatıma. dr fazla yatmanın anlamı yok dedi buda benim işime geldi çok yatmayı sevmem zaten. ben hatta kız istemeye bile gittim:)
tutacağı varsa tutacak kısmetten ötesi yok diye düşünüyorum elbette tedbiride alden bırakmamak gerek.

ya kızlar imkan varsa yatalım boşverin........başka ne zaman yatacaz......sonra bebişlerle ugraşmak için yatmayız inşaallah......

arkadaşlar mrb ben daha bugun uye oldum bu siteyi daha once tanısaydım ii olacaktı ne guzel birbirinize destek oluyosunuz cok hoşuma gitii benim test yapmam 4 gun kaldı ne geçmez gunler herzamn akıp giderken bu zamn şimdi 12 gun 12 ay gibi geldi bende sadece gogusklerimde dolgunluk var bide kasıklarım cok agrıyo fazla bi belirtim yok inşallah rabbim anne olmak isteyen herkeze o sevinci yaşatsın:Saruboceq:

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım bugün transferimin7.günü ilk beş gün hep dinlendim 2 gündür ayaktayım çalışıyorum ilk beş gün ço rahattım sanki transfer olmamış gibiydi ama dün cidden çok stres yaptım gittim idrar testi aldım tek çizgi çıktı biliyodum aslında sadece hamiş çıkarsam süprizolsun istemiştim benimde kasıklarımda hafifağrı ve göğüslerimde bugün başlayan bi dolgunluk var yüce rabbim isteyen herkesin ellerini boş çevirmesin dilerim ve unutmayalım ne olursa olsun sakin olmalıyız bebişlerimiz için çok önemli

Kızlar ağlamaktan zor yazıyorum sabah birden kanamam başladı, umudum bitti

Canım üzülme ağlama lütfen. Çok geçmiş olsun biliyorum çok zor bir durum şuan senin için.Allah daha kötü musibetlerden korusun.Böylesi hayırlı demekki.Kendini toparla arkadaşım inşAllah ileriki zamanlarda gebe kalırsın mutluluğunu bizimle paylaşırsın.:teselli:

Bencede dervıŞ hemen ÜmıtsızlıĞe kapılma doktorunla gÖrÜŞ tutunma kanamasıdır belkı aksı bıle olsa unutma sen saĞ ve saĞlıklı oldukÇa yıne denersınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…