Test gununu bekleyenler neler yaptınız ne gıbı belırtılerınız var

kızlar benimde adetim 30 temmuz bakalım bende o günü iple çekiom.işallah hepimiz için hayırlısı olur

kızlar benimde pbe taransfer oldu. sanırım 27 temmuz test günüm. bende de hiç belirti yok....
ben çok rahatım nedense..ara dinleniyorum ama öyle yatıp kalmıyorum.

DERVİS aynıyız seninle 23 temmuz transfer benim de bugün 7 günüm ve hiç bir belirti yok Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş

Halime sonucu büyük bir merakla bekliyorum, bugün 8. günümüz, ben de hala çok belirti yok, sadece biraz ağrı başladı adet ağrısı gibi,dün akşam göğüslerimde damarlar çok belirgindi ama bugün yokolmuş... herşeye takmamaya karar verdim hayırlısı... bu ara sonuç alacak çok arkadaş var, bu ay hepimize uğurlu gelir inşallah...:ecrin_bebek::CüvCüv:

normal tabii herkeste belilrti olacak diye bişe yok benim de hiç belirtim olmadı hala yok neredeyse :) içinizi ferah tutun kişisel şeyler bunlarr..olacak inşallahh

canınızı sıkmayın kendinizide çok dinlemeyin. benimde agrılarım oldu teste bir kaç gün kala ama benim en büyük belirtim (tabii bence) soguk soguk basan anlık terlemeler üşümelerimdi.aynı anda vücudumun bir kısmı terliyor bir kısmı üşüyordu. tamamen dengem bozulmuştu.ama şükürler olsun melegim benimle allah herkese nasip etsin. hepinize dua ediyorum

merhaba kızlar benimde dördüncü günüm
belirtim yok hatta bazen adet olmanın verdiği sıkıntıyı yaşıyorum sonra geciyooo
tek fark cok tuvaletim geliyo ama galiba stresten

Benim dün transferim oldu.Kasıklarımda hafif ağrı var.Test günüm 1 ağustos.
Hepimiz için ayırlısı olur inşallah!!!

Kızlar bende yavas yavas sukunetımı kaybetmeye basladım. Sıcak sıkıntı cekılmez oldu Cuma gunu buradan sızlere hayırlı haberı verırım ınsallah. Pozıtıf cıkmazssa haftasonu denıze gıdecegız. Cıkarsa burdayız cok korkuyorum acıkcası ya sonuc Negatıfse....

gukumser
sakın ümidini bırakma yarabbım neylerse guzel eyler hayırlısı hakkımızda
senden bır gun sonrada benım testım var
hadı hayırlısı arkadaşım

merhaba yeşilelma, galiba aynı gün transferimiz olmuş. benimde bugün 6. günüm. bende de hiç bir belirti yok. 28 temmuzda test yaptırcaz.
umarım temmuz hepimize uğurlu gelir ve seneye nisanda bebişlerimizi kucağımıza alırız :Saruboceq:

hepiniz için dua edicem benimde transfer günüm yarın biraz gerginim bu yüzden korkuyorum sanırım bu sefer narkoz vermeden toplama işlemi gibi olmuyo değilmi arkadaşalr

arkadaslar belırtıye takılmayın bende tupbebek yontemıyle hamıle kalanlardanım ınanın transferden sonra hıc belırtım olmadı goguslerde hassasıyet falan hıcbırı yoktu umıdımı kaybetmıstım ama ALLAHIMA sukurler olsunkı hamıleymısım sadece 1-2damla kahvemsı akıntı gelmıstı tutunma kanamasıymıs suan 22+2gunluk hamısım darısı sızlerın basına rabbım yardımcınız olsun umıdınızı kesmeyın :Saruboceq::Saruboceq:

inşaallah bethy cim... rabbim umutlarımız boşa çıkarmaz umarım.. kızlar benim bugün sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı ara ara... tutmadı mı acaba diye korktum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…