Test icin erkenmi? Yardimmm

azrammmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
714
39
53
İstanbul
Meraba canlar adetim 3 gun gecti dun test yaptim negatif daha erkenmi yoksa bosunami umitleniyorum bole gec ogrenen varmi aranizda yani eeken cikmayan ??

" aşk-ı sehadet "

Meraba canlar adetim 3 gun gecti dun test yaptim negatif daha erkenmi yoksa bosunami umitleniyorum bole gec ogrenen varmi aranizda yani eeken cikmayan ??

" aşk-ı sehadet "

Inşallah hamilesindir tatlım bu kisiye göre degisir çünkü bebis once kanda sonra idrar testinde belli olur istersen kan testtinde degerlerine baktir anlasilir hemen :)

Ha bide su var bi cok insan gununden 1 hafta veya 10 gun sure icerisinde testte belli oldugunu soyluyor buda gec dollenmeden oluyormus :) inşallah seninde oyledir adetin aksar mi boyle hic

Inşallah hamilesindir tatlım bu kisiye göre degisir çünkü bebis once kanda sonra idrar testinde belli olur istersen kan testtinde degerlerine baktir anlasilir hemen :)

Hemen kan testi yaptirmakda istemiyorum cok akintim var beyaz adet oldum die gidiyorum bi bakiuorum yok bide sinir oldu bende asiri agresif oldum yaa saol cevbin icin canim senin varmi bebis falan

" aşk-ı sehadet "

Ayyy benim bata 6 gun var meraktan catliyorum sen nasil duruyosun hemen git kan testi yaptir:2:

Kuzum istersen sende baktirabilirsin :) ama regile iki gun kala felan net olur kuzenim hamis oldugunda degerleri merak ettigim icin bakmistim regil hamile kaldigi gunden sonra degerleri kat kat artmisti kanda regil gununu beklemene gerek yok ama emin olmak icin beklemek daha sabirsizcada olsa dogru

Hemen kan testi yaptirmakda istemiyorum cok akintim var beyaz adet oldum die gidiyorum bi bakiuorum yok bide sinir oldu bende asiri agresif oldum yaa saol cevbin icin canim senin varmi bebis falan

" aşk-ı sehadet "

bekliyoruz inşallah hayirlisiyla tatlım ama aratira arastira uzman olucam bu konuda yakinlarimdaki her hamisin basinin etini yiyorum belirtilerini tekrar tekrar sorarak :) ama kan yaptir korkma tamam mi hayırlı ne ise öyle olsun

Erken gebelik testi aldimmm 2 gun sonra yapmayi dusunuyorum belirtilerim var zaten daha once 2 gebeligim oldu 2 side ikizdi dusuk yaptim. Vucudumdan anliyorum ama yine de sonuc onemli :)))

Erken gebelik testi aldimmm 2 gun sonra yapmayi dusunuyorum belirtilerim var zaten daha once 2 gebeligim oldu 2 side ikizdi dusuk yaptim. Vucudumdan anliyorum ama yine de sonuc onemli :)))

Cok gecmis olsun oncelikle , inşallah sıhhatli ve
uzun hayırlı ömürlü bebeklerin olur :) haberi ver ama merakta birakma bide belirtilerini soylesene noluurrr

Ha bide su var bi cok insan gununden 1 hafta veya 10 gun sure icerisinde testte belli oldugunu soyluyor buda gec dollenmeden oluyormus :) inşallah seninde oyledir adetin aksar mi boyle hic

Ilac falan icin gecikiyodu bekarken asla sasmaazsi evlendikten sonra korunmayi biraktiktan sonra gecikmwye baaladim ama 2 3aydir gecikmiyodu bu ilac falanda almadim canim

" aşk-ı sehadet "

Cok gecmis olsun oncelikle , inşallah sıhhatli ve
uzun hayırlı ömürlü bebeklerin olur :) haberi ver ama merakta birakma bide belirtilerini soylesene noluurrr

Her gebelikte ayni seyi yasadim adetim bitiminden sonra 2 gune 1 iliski oldu adet bitiminden 5 gun sonra gogus uclarim acimaya basladi 1-2 gun sonra da sismeye basladi asiri yorgunluk boyle icim cekiliyo kipirdamak istemiyorum otobuse binsem uyuyakaliyorum sarhos gibi bi de ac gibi surekli biseyler yemek istiyorum. Tuplerinden sizi baslar adete yakin suan da yasiyorum bunu sonucta bebek tuplerden gecip 4. Haftada rahime yerlesiyo ha bi de bel agrisi ama yukari kisimda degil kuyruk sokumunun hemen bitim kismi

Ayyy benim bata 6 gun var meraktan catliyorum sen nasil duruyosun hemen git kan testi yaptir:2:

Kan testine cesaretim hic yok cikmazsa uzulurum caresiz adet olmayi bekliyorum ya bide bi ruya gordun bi kadin karninda bebek var erkek adini ne koycaksin diyo annemde ayni gece gormis bi kadin kizin hamile demis annemde benimde icime doguyodu demis hayirlisi

" aşk-ı sehadet "

Ilac falan icin gecikiyodu bekarken asla sasmaazsi evlendikten sonra korunmayi biraktiktan sonra gecikmwye baaladim ama 2 3aydir gecikmiyodu bu ilac falanda almadim canim

" aşk-ı sehadet "

:) iyiye işaret ozaman buu inşallah güzel haberler verirsin ben bi dakika bile duramaz teste kosardim

Sen bilirsin cnm ama suan hamileysen stres de iyi degil biliyosun degil mi en azindan yaptirsan testi hamileysen ona gore yapman gerekenleri yaparsin hem bak ben 2 gebeligimde de 2 ay regl oldum

Inşallah hamilesindir tatlım :) anlattigin icin tesekkur ederim :) sendende güzel haberler bekliyorumm bak unutma o heyecanla benim günüm bugün tik yok bakalım bi bel agrim var sadece şişme felan yok goguslerimde bide kirpik testimde zayif :)) bekliyorum adet olmayi sancim felanda yok sadece kasigimda zonklama var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…