Test icin erkenmi? Yardimmm

Kirpige inanmiyorum ben cunku hep dikkat ettim olmadi oyle birsey insallah sen de hamilesindir canimm neyse ben duramiyorum uyucam yarin grs buralarda olurum opuldunuzzzzz

Kirpige inanmiyorum ben cunku hep dikkat ettim olmadi oyle birsey insallah sen de hamilesindir canimm neyse ben duramiyorum uyucam yarin grs buralarda olurum opuldunuzzzzz

Görüşürüz tatlimmmm

Sen bilirsin cnm ama suan hamileysen stres de iyi degil biliyosun degil mi en azindan yaptirsan testi hamileysen ona gore yapman gerekenleri yaparsin hem bak ben 2 gebeligimde de 2 ay regl oldum

Hadi yaa 2 aymii nasil anladin kiii :) haklisin canim yarin evde bi test yaparim olmadi kan testine giderim tesekkur ederim beebgim

" aşk-ı sehadet "

He bide kislar aik sik tualete cikiylrum bide bu ay farkettim kipriklerim kasiniyo kasiyincada elime geliyo dokuluyo

" aşk-ı sehadet "

He bide kislar aik sik tualete cikiylrum bide bu ay farkettim kipriklerim kasiniyo kasiyincada elime geliyo dokuluyo

" aşk-ı sehadet "

oncelikle bunlar psikolojik belirtilerde olabilir
demek istiyorum.bastan umutlanma olmasin diye.cunku daha once bir dusuk yasadim ve insanlar ne kadar uzulebilecegimizi tahmin edemiyor.onlara kolay geliyor.ama bana zor geldi.hayal kirikligi yasamak...hayatta hersey bizim icin.hayirlisiysa hamilesindir umarim:))
benim en bastaki belirtilerim sık tuvalete cikma,goguslerde sislik,bidr surekli adet olucakmis hissi,karinda agri..
yarin bizi haberdar et.gonlunce olsun Insallahhh

:) teşekkürler balım haber bekliyoruz yarın bakicam :)) ayyii benide heyecanlandirdin bak

Tamm canlarim yarin haberdar etcem sizi kendinize cici bakin iyi geceler :*

" aşk-ı sehadet "

Hadi yaa 2 aymii nasil anladin kiii :) haklisin canim yarin evde bi test yaparim olmadi kan testine giderim tesekkur ederim beebgim

" aşk-ı sehadet "

Gunaydin canim yaptin mi test ilk gebeligimi anlamadim regl oldum sandim 2. Ayda doktora gittim bogaz agrisi icin doktor ilac verirken hamilelik varsa ona gore vereyim dedi ben de yok dedim 4 gun ictim ilaclari 4. Gun kanamam basladi sonra hastaneye gittik dusuk yaptigimi hem de ikiz oldugunu soyledi :-(

Cabim benim uzulme nerdwn bilwbilirdin onlar seni cennette karsilicak ben dhaa test yapmadim annemlere gidicem bugun orda yaprirmayi duaunuyorum buralari pek tanimiyorum hayatim

" aşk-ı sehadet "

Kizlarr hastaneye giderken adet oldummm bu ayda kismet deilmis bidaki aya umudum :)

" aşk-ı sehadet "

Hayırlısı olsun balım üzme sakın kendini yilmak yok calismalara devam ama minik bi istek tw bulunucam bu ay zorda olsa bebis icin calisma yapma bu ay dinlenmek istiyorum de icinden surekli :) cok etkiliyormus yapabildigimiz kadar yapalim bunu

Bende bu ay bunu dusunuyodum balim ole yapicam hayirli haberler aliriz ins yakimdda :)

" aşk-ı sehadet "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…