- 13 Eylül 2018
- 91
- 44
- 3
- 27
- Konu Sahibi Mutlulukk66
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suan hastanede bekliyorum bakalim insallah vardır :)Evet çok büyük ihtimalle hamilesiniz. Kan vererek kesinleştirebilirsiniz. Tebrikler :)
suan hastanede bekliyorum bakalim insallah vardır :)
oyle cok da damlatmadim bi iki damlattim cikti sonra 5 dk gecti biraz daha damlattim iyce ciksin diyeVar bence silik denilince büyüteçle görülüyordu benim ilk testim. Sizinki gayet belirgin. Sonuc istediğiniz gibi çıkar umarım :)
canim sende hastaneye gitsene hemenKızlar 4 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım bende bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi biraz silik çıktı eğer hamileysem benimki mucize olmalı çünkü ben doğuştan yarım rahimliyim heyecandan ne yapacağımı bilemiyorum Rabbim her isteyene nasip etsin inșallah bu duyguyu yıllardır bekliyordum bende çok şükür oldu galiba bu sefer![]()
Insallah dogrudur benimkinde silik cizgi cikti suan kan verdim bekliyorum umarim hamisimdir:)canim sende hastaneye gitsene hemen
amiin canim aminn insallahhHafta sonuna kadar bekleyeceğim kesinleşsin diye inşallah ikinizde hamileyizdir rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kizlarrrr simdi aldim sonucumu hamileymisimmm beta hcg 436.9 cikti sanirim 3 haftalikmis carsamba kpntrol var :)))Kizlar simdi hamilemiyim silik cizgi var ama
hayırlı olsunKizlarrrr simdi aldim sonucumu hamileymisimmm beta hcg 436.9 cikti sanirim 3 haftalikmis carsamba kpntrol var :)))
Kizlarrrr simdi aldim sonucumu hamileymisimmm beta hcg 436.9 cikti sanirim 3 haftalikmis carsamba kpntrol var :)))
hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inșallahKizlarrrr simdi aldim sonucumu hamileymisimmm beta hcg 436.9 cikti sanirim 3 haftalikmis carsamba kpntrol var :)))
Nasil 3 haftalik şaşırıyorum sadece iki gundur bi sag bi sol kasigimda hafif agri vardi o kadarcık )Hayırlı olsun belirtiniz var mıydı
Amiinn insallahh cok tesekkur ederimmhayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inșallah
Net hamilesin canım hayırlı olsun kan testinide ihmal etme amaHanımlar bana da bir fikir verir misiniz son ader tarihi 10 aralık bugün test yaptım hemen iki çizgi belirmeye başladı yanılma payı olabilir mi ?
Nettt hamilesinnnn... maşalahhhHanımlar bana da bir fikir verir misiniz son ader tarihi 10 aralık bugün test yaptım hemen iki çizgi belirmeye başladı yanılma payı olabilir mi ?