• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucuma bakar mısınız ?

İnsallah canım senden de aynı güzel haberi bekliyorum ben de burda takipteyim ❤️
Yaa banada dua et lütfen hamiş kervanına bende katılayim😍😍 ben pazar günü kan verecem muhakkak haber verecem sana 😍🤗
Bide yukarda yazmışsın ya merak ettim. Gebelik testi nde HCG algılama diye nasıl oluyor banada söylermisin bakayım 🤭

Yaa banada dua et lütfen hamiş kervanına bende katılayim😍😍 ben pazar günü kan verecem muhakkak haber verecem sana 😍🤗
Bide yukarda yazmışsın ya merak ettim. Gebelik testi nde HCG algılama diye nasıl oluyor banada söylermisin bakayım 🤭
İnsallah ediyorum dua.
Bende pazar günü tekrar vercem
O gün yine konuşalım insallh
Hcg söyle oluyor canim
Hani erken gebelik testleri var ya pahalı olanlar onlar daha hassas 10 birim hcg nin üzerini gösteriyor
Diğer kaset test dediklerimiz uygun fiyatlı olanlar 25 birim hcg nin üzerini gösteriyor
Diyelim daha çok yeni hamilesin 17 mesela değerin
O kaset testlerde çıkmaz

İnsallah ediyorum dua.
Bende pazar günü tekrar vercem
O gün yine konuşalım insallh
Hcg söyle oluyor canim
Hani erken gebelik testleri var ya pahalı olanlar onlar daha hassas 10 birim hcg nin üzerini gösteriyor
Diğer kaset test dediklerimiz uygun fiyatlı olanlar 25 birim hcg nin üzerini gösteriyor
Diyelim daha çok yeni hamilesin 17 mesela değerin
O kaset testlerde çıkmaz
Olur canim sağlıkla ilerlesin inşallah 😍
Ya şimdi ben ilk pozitif testi gördüğümde görmemişler gibi bir sürü test yaptım😂🤭
Dört farklı marka yaptım bı tane erken gebelik testi yaptım bı 15 tane rahat yapmisimdir😁 hepsinde de ilk üç beş dakikada çıktı ama sadece koyukasma olmadı hiç belkide çok çok erken yaptığım için koyulaşma olmadı transfer günü hariç 4 5 6 günleri yaptım bide göğüs hassasiyeti geçti gibi ama adet sancısı çok oluyor sende de varmı acaba tabi kişiden kişiye farklılık vardır illa

Olur canim sağlıkla ilerlesin inşallah 😍
Ya şimdi ben ilk pozitif testi gördüğümde görmemişler gibi bir sürü test yaptım😂🤭
Dört farklı marka yaptım bı tane erken gebelik testi yaptım bı 15 tane rahat yapmisimdir😁 hepsinde de ilk üç beş dakikada çıktı ama sadece koyukasma olmadı hiç belkide çok çok erken yaptığım için koyulaşma olmadı transfer günü hariç 4 5 6 günleri yaptım bide göğüs hassasiyeti geçti gibi ama adet sancısı çok oluyor sende de varmı acaba tabi kişiden kişiye farklılık vardır illa
Bence en iyi test predictor.Aklinda olsun
Bende çok test yaptim ordan biliyorum daha da alacaksan bundan al bari 😀
Bir de çok su içiyorum papatya, hücreler yenileniyor ya hep şişe ile geziyorum.
Benim en çok bel ağrım oluyor
Uzun süre oturunca hemen ağrıyor kalkıp yürüyorum bir de ara ara rahimde kramp oluyor
Adet öncesine benzer.

Bence en iyi test predictor.Aklinda olsun
Bende çok test yaptim ordan biliyorum daha da alacaksan bundan al bari 😀
Bir de çok su içiyorum papatya, hücreler yenileniyor ya hep şişe ile geziyorum.
Benim en çok bel ağrım oluyor
Uzun süre oturunca hemen ağrıyor kalkıp yürüyorum bir de ara ara rahimde kramp oluyor
Adet öncesine benzer.
Aaa yok yok ben artık test yapmiyacam😁😁 evet suyu bende çok içiyorum benimde adet sancısı gibi ağrılar oluyor bakalım hayırlara vesile etsin rabbim 🤲🤲

Aaa yok yok ben artık test yapmiyacam😁😁 evet suyu bende çok içiyorum benimde adet sancısı gibi ağrılar oluyor bakalım hayırlara vesile etsin rabbim 🤲🤲
Papatya senin tek embriyo mu
Bir de doktor pazar günü mü test yap dedi sana
Benim ki çok geç tarih verdi ya

Testlerin algısını biliyorum 😀
6. Gün olan kaset test (25 hcg)
Gerisi erken gebelik testi (10 hcg)
Offf insan delirecek gibi oluyor ne kadar zor bir süreç ya beklemekte belirsizlikte
Normal kaset test arkadaşımın 6 hcg iken hayalet çizgi çıktı. Çok hayalet gibi de değildi de var olduğu görünüyordu bilemiyorum 😶

Ayy maşallah tesadüfe bak 😍 acaba ikiside tutmusmudur çok merak ediyorum😍😍😍 kuzum her hastane farklıdır bence ondan olsa gerek hem ne yapcan kız boşver artık bebislerin seninle sen ona bak😍😍😍
İnsallah canım
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız insallah ❤️❤️
Pazar yazalım yine sonuçlarımızı 💋

Hayirli olsun🌸 erken yapmissiniz testleri
2 gune bir kan verip yukselisi takip edebilirsiniz gizli gizli🤭

Ayy maşallah tesadüfe bak 😍 acaba ikiside tutmusmudur çok merak ediyorum😍😍😍 kuzum her hastane farklıdır bence ondan olsa gerek hem ne yapcan kız boşver artık bebislerin seninle sen ona bak😍😍😍
Papatya merhaba iyi bayramlar noldu kan sonucun canım merak ettim

Back
X