• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Test sonucuma bakar mısınız ?

Merhaba canım hayırlı bayramlar 😍 evet şimdi hastaneden geliyorum pozitiffff HAMİLEYİMMM 😍😍😍rabbim bu yoldaki tüm kardeşlerii ablalarimı eli boş çevirmesin😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ay Allah hayırlı etsin inşallah çok sağlıkla ilerler hepinizin gebeliği. Bayram günü bana da dua eder misiniz ismim Kevser. Bende bu ay bir arkadaşımın tavsiyesiyle buhar denedim 3 gün umutluyum. Olmazsa Ağustosta tüp bebek başvurusu yapacağız Allah'ım inşallah gerek kalmaz 😍💞🥰

Ay Allah hayırlı etsin inşallah çok sağlıkla ilerler hepinizin gebeliği. Bayram günü bana da dua eder misiniz ismim Kevser. Bende bu ay bir arkadaşımın tavsiyesiyle buhar denedim 3 gün umutluyum. Olmazsa Ağustosta tüp bebek başvurusu yapacağız Allah'ım inşallah gerek kalmaz 😍💞🥰
Kevser insallah tez vakitte çok güzel haberler alırsın sen de ❤️

Kuzum benim Rabb'im bu mübarek günün hatrına Kevser suyunun hattrına hayırlı sağlıklı evlatlar laf nasip etsin sanada dileyen isteyen herkese de bizede nasip etsin 🤗🤲🏻🤲🏻

Yaaaa seni cok merak ediyodum cokkkkkkkkk sevindim. Aminnn. Dua et banada olurmu
Yaa canım benim çok teşekkür ederim 🤗 Rabb'im bu mübarek günlerin hatrına tez vakitte sanada nasip etsin bu güzel duyguları😍😍🤲🏻🤲🏻 şafak hocamdan Rabb'im bin kere razı olsun çok iyi bı secimdi benim için onun hakkını oduyemem şafak hocanın dediklerini harfiylen uygula ikilemde kalma emin ol sende en yakın zamanda hayırlı güzel haberler alacaksın 🤲🏻🤲🏻

Back
X