- 25 Nisan 2023
- 585
- 251
- 33
- 29
Merhaba canım hayırlı bayramlarPapatya merhaba iyi bayramlar noldu kan sonucun canım merak ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım hayırlı bayramlarPapatya merhaba iyi bayramlar noldu kan sonucun canım merak ettim
Ay Allah hayırlı etsin inşallah çok sağlıkla ilerler hepinizin gebeliği. Bayram günü bana da dua eder misiniz ismim Kevser. Bende bu ay bir arkadaşımın tavsiyesiyle buhar denedim 3 gün umutluyum. Olmazsa Ağustosta tüp bebek başvurusu yapacağız Allah'ım inşallah gerek kalmazMerhaba canım hayırlı bayramlarevet şimdi hastaneden geliyorum pozitiffff HAMİLEYİMMM
rabbim bu yoldaki tüm kardeşlerii ablalarimı eli boş çevirmesin
![]()
Ay haydi masallah çok çok sevindimMerhaba canım hayırlı bayramlarevet şimdi hastaneden geliyorum pozitiffff HAMİLEYİMMM
![]()
Kevser insallah tez vakitte çok güzel haberler alırsın sen deAy Allah hayırlı etsin inşallah çok sağlıkla ilerler hepinizin gebeliği. Bayram günü bana da dua eder misiniz ismim Kevser. Bende bu ay bir arkadaşımın tavsiyesiyle buhar denedim 3 gün umutluyum. Olmazsa Ağustosta tüp bebek başvurusu yapacağız Allah'ım inşallah gerek kalmaz![]()
Ay Allah hayırlı etsin inşallah çok sağlıkla ilerler hepinizin gebeliği. Bayram günü bana da dua eder misiniz ismim Kevser. Bende bu ay bir arkadaşımın tavsiyesiyle buhar denedim 3 gün umutluyum. Olmazsa Ağustosta tüp bebek başvurusu yapacağız Allah'ım inşallah gerek kalmaz![]()
Çok sağol canım Allah razı olsunAy haydi masallah çok çok sevindim
Kaç çıktı sonucun bugün muydu test günün![]()
Amin inşallah Allah razı olsun Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsinKuzum benim Rabb'im bu mübarek günün hatrına Kevser suyunun hattrına hayırlı sağlıklı evlatlar laf nasip etsin sanada dileyen isteyen herkese de bizede nasip etsin![]()
İnşallah Allah razı olsun kardeşim. Sizlerin de gebeliği sağlıkla ilerler inşallah kucağınıza sağlıkla alırsınız,Kevser insallah tez vakitte çok güzel haberler alırsın sen de![]()
Kan verdiniz mi sonuç neÇıkmadı mı daha meraktan çatladım valla![]()
Benim de bugün yükselmişti çok şükürÇok sağol canım Allah razı olsun95 çıktı
sen bugün tekrar kan verdin mi
7. Gün sonucum 64 cikmistiKan verdiniz mi sonuç ne![]()
Sağolasın Allah razı olsun hepimiz çok sevinelim insallahİnşallah Allah razı olsun kardeşim. Sizlerin de gebeliği sağlıkla ilerler inşallah kucağınıza sağlıkla alırsınız,![]()
7. Gün sonucum 64 cikmisti
Bugün yani 9. Gün 205 çıktı![]()
Yaaaa seni cok merak ediyodum cokkkkkkkkk sevindim. Aminnn. Dua et banada olurmuMerhaba canım hayırlı bayramlarevet şimdi hastaneden geliyorum pozitiffff HAMİLEYİMMM
![]()
Kuzum güzel düşünelim güzel şeyler olsunBenim de bugün yükselmişti çok şükür
Ama yine de daha önce kimyasal geçirdiğim için çok endişeliyim yine öyle olacak diye
205 çıktı bugün canim
Yaa canım benim çok teşekkür ederimYaaaa seni cok merak ediyodum cokkkkkkkkk sevindim. Aminnn. Dua et banada olurmu
İnsallah sağlıklı sorunsuz bir transfer olur ve pozitif ile sonuçlanırHamilelerin duası kabul olurmuş ay sonu transferim dua bekliyorumsizede hayırlı olsun inşallah sağlıkla doğar
![]()
Amin insallah papatyaKuzum güzel düşünelim güzel şeyler olsunartık iki katına çıkmış maşallah darısı benim başıma
![]()
Merhaba bu 7-9 günler neye göre hesapladınız adetten sonraki mi? bu arada hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almanızı dilerim inşallah7. Gün sonucum 64 cikmisti
Bugün yani 9. Gün 205 çıktı![]()