Test tuttum pozitif mi acaba

Çok teşekkür ederim canım iki kere verdim değerler iyi yine verdim bugün sadece diyorum inşallah hayırlısıyla gelir dış gebelikten çok korkuyorum 🙁 düşünmüyor değilim de😐
Kötüye yorma canım Allah'ın izni ile iyi olacak inşallah kuzum dua et 🥰🌼🤲🏻

Bende hep dua ediyorum iyiki varsınız gercektende bana yazarak çok moral verdiniz Allah razı olsun canım senden de yazan herkesten de😘🤲
Sende iyi ki varsın kuzumm Rabbim senden de razı olsun canım ❣️🥲 mutlaka birşey olursa etiketle benide merak ederim umarım bu cuma hepimize mucize getirir bize ✨🥰🤲🏻

Sende iyi ki varsın kuzumm Rabbim senden de razı olsun canım ❣️🥲 mutlaka birşey olursa etiketle benide merak ederim umarım bu cuma hepimize mucize getirir
Ne oldu son durum?
İşte iki defa kan testi verdim ilkinde 45 ikincisinde 133 dünde verdim üçüncü kez 300 çıktı sonuç şükür iyi gidiyor kanama biraz korkutuyor bide bu başlarda riskli yaa diyorum inşallah dış gebelik olmaz

İşte iki defa kan testi verdim ilkinde 45 ikincisinde 133 dünde verdim üçüncü kez 300 çıktı sonuç şükür iyi gidiyor kanama biraz korkutuyor bide bu başlarda riskli yaa diyorum inşallah dış gebelik olmaz
Ya inşallah kuzumm Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🥰🥰çok güzel duygu Allahım bize de yaşatsın tez zamanda 🌼💫 kanama yerleşme olabilirmiş ya kuzum bazen görülüyormuş bazı kadınlar da pozitif düşün inşallah iyi olacak inşallah bebişi de strese sokma kuzumm 🥲 bata kaç gün kala öğrendin gebelik artı belirti var mıydı 🥲

Kuzum bir problem olsa değerler bu kadar yükselmez diye düşünüyorum güzel güzel yükseliyor maşallah 🧿🌼

Düzenli 2 gün arayla verdiyseniz sonuçlar güzel. Ama yatın lekelenme kanama varsa.

Ya inşallah kuzumm Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🥰🥰çok güzel duygu Allahım bize de yaşatsın tez zamanda 🌼💫 kanama yerleşme olabilirmiş ya kuzum bazen görülüyormuş bazı kadınlar da pozitif düşün inşallah iyi olacak inşallah bebişi de strese sokma kuzumm 🥲 bata kaç gün kala öğrendin gebelik artı belirti var mıydı 🥲
Yaa Allah razı olsun amin aminn inşallah canım sanada isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda inşallah nasip olur ya işte test tuttum pozitif çıkınca kan verdim değeri öğrendim öyle belirtim yok sadece belim çok kötü ağrıyordu bide kanama
vardı

Yaa Allah razı olsun amin aminn inşallah canım sanada isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda inşallah nasip olur ya işte test tuttum pozitif çıkınca kan verdim değeri öğrendim öyle belirtim yok sadece belim çok kötü ağrıyordu bide kanama
vardı
Ay teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun duan için inşallah birgün 🥲 sende sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah 🥲

Back
X