Çok sık tuvalete çıkmıyorum normal yani farklılık hissetmiyorum adet belirtisi mi gebelik mi bilemiyorum idrar testinde daha belli olmaz diye bekliyorumÇok şık tuwalete cikiosan idrara en kuwwtli belirtisi bu 10 dk geçmez hemen ihtiyaç duyarsınız
İyi sonuç alırım inşallah beklemek çok zor yaHadi bakalım insalh iyi sonuç alırsın hayırlısı olsun :)
Beklemek sabretmek zormuş bugün kaç kere baktım korkuyla oldum mu diye olmadım ama olmamda inşallah size güzel haberlr veririm idrar testi de yapamıyorum belirtiler adet mi hamilelik mi bilemiyorum kiMerhaba, adetiniz birkaç gün geçsin öyle test yapın çünkü idrarda hamilelik geç belli oluyor erken yaparsan hamile olsan bile idrarda negatif çıkar. Şimdiden hayırlı olsun inşallah hamilesindir, iyi haberlerini bekliyoruz
İnşallah hayırlı haberlerini alırız :)[/QUOTİ
İnşallah canım :)
saol cnm cok :) yanı ıdarra da cıkması olur dıımı ıcımı rahatlattınBi hafta daha bekle cnm küçük olduğu için gözükmez 3 4 haftalık olunca kanda gozukuo diye biliorm
Adet oldum galiba peçeteye geldi ağlıyorımNaptin cnm
Çok zor ya bekle bence canım kadın doğuma git uff ben adet oldummerhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
Adet oldumİnşallah hayırlı haberlerini alırız :)
Adet oldum yaihtimalin tabi ki vardır canım, kendini rahatlatmaya çalış. nasipte varsa ilişkinin biri ikisi yok. inşaallah hayırlısıyla nasipte de vardır. test yapınca bizi de haberdar et, hayırlı haberlerini alalım inşaallah. adet belirtileriyle hamilelik belirtilerinin benzediği de oluyor, ben bebeği ilk öğrendiğimde bile hala sancılanıyordum adet olacak gibi.
Ya sende üzülme kıyamam ama ben üzüldüm ya umutlanmıştım canımHadi yaüzülme canım bide adetin bittikten 10 gün sora deneyin illaki olur sıkıntı etme kendine bak ben karnimda ki çocuğa sahip çıkamadım (
Stres yapma gelcekmi gelmiycekmi diye bekleme bişeylerle uğraş.ben aklıma cok taktım geçen ay 6 gün gecikti güzel haberlerini bekliyoruzDaha olmadım ama korkuyorum olucam diye gidip bakıyorum dua edin bana olmuyumgüzel haber verebilirim inşallah
Cnm belirtilerin varmı hamilelikle ilgili? Testler ilk 5 dakika icinde sonuç veriyor ..ama gec döllenme diye bisey var arkadaşımın bebeğide gözükmedi geç döllenmeymiş.biraz bekle sonra yine test yap bencemerhaba arkadaslar sımdıden tsk ederm uzun olacak ama ne olur yardım edın ben adetıme 1 gun kala aksamdan ılk testımı yaptım once cok cok gorunmeyecek kadar sılıktı sonra 20 25 dk ıcınde daha da belırgınlestı bu cızgı,adetım 2 gun gectıkten sonra sabah ac karnına ıdrar testımın 2.sını yaptım 2 numaralı resimde de görüldüğü gibi beyaz çizgi belirdi yaklaşık 20 dk sonra kırmızılık oluşmaya başladı ve asıl sorum şu:bugun adetımın gecmesının 4.gunu kan testı yaptırmaya karar verdım ve bugun sabah kan testı yaptırdım durum negatıff(( doktor bana yok gebelık dedı degerımı sordum bana 0 deyıp gnderdı her 2 testımde mı yanlıs ve 1 hafta sonra gel adet olmassan belkı kucuktur kana gecmemıs olabılır dedı eve geldım ve yaptıgım testlerden degılde eczaneden degısık bır marka aldım ve tekrar yaptım durum cok cok sılık olan bır cızgı var gibi boyle bıse olabılır mı bbgn cok kucukse olur dıolar..lutfen yardımcı olun arkadaslar
sızden de bılgı almak ıstıyorum smdıden cok tsk ederm
Yaa çok üzüldüm hayırlısı olsun bidahaki ay olur inşallahAdet oldum galiba peçeteye geldi ağlıyorım
Benim öyle olmadı adetten sonraki 4gün için de hamile kaldımCanım sende adetin bittikten 14 gün sonra ilişkiye gir ozman hamiş olma şansım daha yüksek benim öle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?