- 14 Ocak 2016
- 283
- 87
- 48
hayırlısı olsun Hakkı'nda çok üzme kendini bir gün inşallah olurYaa çok üzüldüm hayırlısı olsun bidahaki ay olur inşallah
İnşallahHay
hayırlısı olsun Hakkı'nda çok üzme kendini bir gün inşallah olur
Adet oldumStres yapma gelcekmi gelmiycekmi diye bekleme bişeylerle uğraş.ben aklıma cok taktım geçen ay 6 gün gecikti güzel haberlerini bekliyoruz
ıns oledır cnm evet 5 dk ıcınde cıktı zaten snra daha da belırgınlestıCnm belirtilerin varmı hamilelikle ilgili? Testler ilk 5 dakika icinde sonuç veriyor ..ama gec döllenme diye bisey var arkadaşımın bebeğide gözükmedi geç döllenmeymiş.biraz bekle sonra yine test yap bence
Kanaman devam ediyorsa o parçaları atarsin etmezse korkkızlar mrb ben bisey sormak istiyorum konuyla ilgili degil ama 10 haftalık hamileydim cuma gecesi ewde dusuk yaptım ama bebek faln herşey dustgunu gördüm daha sonra parçalarda dusurdum ama Dr kontrole gitmedim agrim yok ama kanamam war az bisey kurtaja çok korkuorm acaba parça kalmismidr
Isallah olmazsin 2 gün daha bekle canmDaha olmadım ama korkuyorum olucam diye gidip bakıyorum dua edin bana olmuyumgüzel haber verebilirim inşallah
vardır bunda da bir hayr diyelim sonraki aya inşaallah canım. sen yemene içmene beslenme düzenine dikkat et bu ay adet olmayı vücudunun yenilenmesi için bir fırsat olarak gör,inşaallah gelecek ay yepyeni bir sayfa...Adet oldum ya
Haklısın canım decavit diye vitamin verdi dr folik asitte atıyorum inşallah öbür ay yüZüm güler iştahsızım açıkcasıvardır bunda da bir hayr diyelim sonraki aya inşaallah canım. sen yemene içmene beslenme düzenine dikkat et bu ay adet olmayı vücudunun yenilenmesi için bir fırsat olarak gör,inşaallah gelecek ay yepyeni bir sayfa...
Oldum canımIsallah olmazsin 2 gün daha bekle canm
inşaallah canım bu mübarek kandil günü... sen vitaminlerini ihmal etme. güzel haberlerini alalım inşaallah.Haklısın canım decavit diye vitamin verdi dr folik asitte atıyorum inşallah öbür ay yüZüm güler iştahsızım açıkcası
İnşallah canım aksattığım günler oluyor ilaçları daha dikkat edicem kandilin mübarek olsun banada dua et öbür ay inşallah güzel haberler veririminşaallah canım bu mübarek kandil günü... sen vitaminlerini ihmal etme. güzel haberlerini alalım inşaallah.
Amin canım inşaallah, buradan birbirimizi duamıza kattığımız çok arkadaşımız oluyor seni de duama katayımİnşallah canım aksattığım günler oluyor ilaçları daha dikkat edicem kandilin mübarek olsun banada dua et öbür ay inşallah güzel haberler veririm
Bence doktora kesinlikle gtmelisin korkacak bişey yok zaten bişi anlamıyosun bayıltarak yapıyolarBen hala Dr gitmedim nabicami bilmiorm korkuorum kürtaj dicem diye kanamamda yok agrimda parça kalmismidr sizce içerde
Düşük yaptığın için yüksek çıkabilir canım endişe etmeGittim içerde parça yok rahim duvarı kalın ama düşüklerden sonra olur dedi enfeksiyon kapmis olablir diye kan tahlili yaptı ama beta HCG yüksek çıktı o niye ole oldu ki
Selam Canım, ben de bu sayfanın yeni üyesiyim. Şimdi okudum yazdıklarınızı. Ben de aynı duyguları paylaştığım için yazmak istedim. Öncelikle üzülme, hayırlısı olsun inşallah. Diğer aya olur diye dua edelim. Ben de hamilelik beklentisindeydim. Bugün adet olacam mı olmayacam mı diye bekliyordum. Kontrole gidiyordum durmadan ve adeti görmek istemiyordum. En son gittiğimde kahverengi bi lekeyle karşılaştım. Sanırım adetin başlangıcı o. Bi an üzüldüm gerçekten ama hayırlısı tabi. Bugün kandil, dua edelim birbirimize. Herkesin kandili mübarek olsunOldum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?