Çok teşekkür ederim canım dua edelim seninde kandilin mübarek olsun bu ay içinde çalışmalar sonrada hayırlı haberler alırız inşallahSelam Canım, ben de bu sayfanın yeni üyesiyim. Şimdi okudum yazdıklarınızı. Ben de aynı duyguları paylaştığım için yazmak istedim. Öncelikle üzülme, hayırlısı olsun inşallah. Diğer aya olur diye dua edelim. Ben de hamilelik beklentisindeydim. Bugün adet olacam mı olmayacam mı diye bekliyordum. Kontrole gidiyordum durmadan ve adeti görmek istemiyordum. En son gittiğimde kahverengi bi lekeyle karşılaştım. Sanırım adetin başlangıcı o. Bi an üzüldüm gerçekten ama hayırlısı tabi. Bugün kandil, dua edelim birbirimize. Herkesin kandili mübarek olsun
Çok teşekkür ederim canım dua edelim seninde kandilin mübarek olsun bu ay içinde çalışmalar sonrada hayırlı haberler alırız inşallah
Evet aynen, çalışmaya devam. Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah. İnşallah birbirimize güzel haberler veririz. Bir de kullandığın ilaçları doktor tavsiyesiyle mi alıyorsun. Benim doktora gitmem biraz sıkıntılı. Nasıl yapsam bilemedim.Çok teşekkür ederim canım dua edelim seninde kandilin mübarek olsun bu ay içinde çalışmalar sonrada hayırlı haberler alırız inşallah
Canım alıp kullanabilirsin çünkü her dr veriyor herhangi bir allerjin varsa almadan önce danış bebeğin gelişiminde çok önemli folik asit her anne adayı kullanıyor araştır yada kadın doğuma gidemezsen bile aile hekimi varsa ona danışKızlar hepinize bir sorum var. Yardımcı olur musunuz? 7 aylık evliyim bebek istiyoruz kadın doğum doktorunun olmadığı bi yerde görev yapıyoruz. Hamilelik planından 3 ay önce folik asit kullanımı olduğunu araştırdım da gidemedim doktora. Sizce kendiliğimden alıp başlayayım mı? Bi de kullanmak hamileliğin oluşması için yardımcı olur mu yani şart mı? Eşim ilaç kullanımına karşı olduğundan kullanma diye tutturdu. Bilen yazabilir mi? Bu aydan umutluydum, bitti :-(
Canım sabret biraz çünkü idrar tahlili doğru sonuç vermiyor kan tahlili yaptır hayal kırıklığına uğrama ilaçları atma bekleme inşallah %10 kısmı doğrudur hamilesindir biraz daha bekle canım kandil bugün dua et bol bolKızlar selam,
Meraktan çatlayacağım ve artık fikir almak istiyorum. Şöyle ki adetime 1 hafta kala doktora gittim. Doktor muayene etti. Çok fazla akıntın var dedi. Rahim kalınlığına fln baktı. Çok hamile gibi görünmüyorsun ama adet olacak gibi de değilsin dedi. %90 hamile değilsin ama %10 da hamilesin dedi. Adetim 3 gün gecikti. yaklaşık 5 gündür de aşırı kasık ağrısı yaşıyorum ve baş dönmesi. Bazen dengemi kaybedecek kadar. Hatta doktor bana bazı mantar ilaçları yazdı ama şimdi başlama dedi. %10 pay verdim ama nolur nolmaz adetin başlasın öyle iç ilaçlarını dedi. Tek çizgi görmeyi gerçekten istemiyorum. İçim içimi yiyo test yapmak istiyorum. Ama korkuyorum da... Sizce ne yapmalıyım?
Canım ben dr gittim genel kontrol yaptırdım dr. verdi bana vitaminlerim çok düşük decavit verdi folik asit at dedi iyi beslen dedi stres yapma dedi canımEvet aynen, çalışmaya devam. Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşallah. İnşallah birbirimize güzel haberler veririz. Bir de kullandığın ilaçları doktor tavsiyesiyle mi alıyorsun. Benim doktora gitmem biraz sıkıntılı. Nasıl yapsam bilemedim.
Halk arasında anne sütü korur derler deilsindir canım bebeğin çok küçük inşallah şu an değilsindirHerkese iyi günler benimde 6aylık bebeğim var en son 27 şubat'a regli oldum 30 gün değilde 37 günde bir hasta oluyorum olmadım daha(((( hem heyecanlanıyorum Hemde korkuyorum regli belirtisi de yok of ne zor Böyle
selam bekle bence gecen ay bende ayni şey yaşadim 3 gun gecikme oldu çok umutlanmişdim 3 gun sonra adet oldum....KIZLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!!! 3 aydır bebek ıstıyoruz gecen ayda doktora gıttım adetım 13.gununde bana e2 testı yaptı yumurtamın kucuk oldugunu bu ay gebelık ıhtımalımın cok dusuk oldgunu soyledı hatta dıger ay ıcın klomen tedavısıne baslayalım dedı neyse cok uzatmamayım adetım 3 gun gecıktı cok umutlanmak ıstemıyorum ama benzer bır sey yasayan var mı gecen aylarda erken davranıp test yapmıstım yenı bı hayalkırıklıgı yasamak ıstemıyorum sızce ne yapmalıyım kızlar...
Haklısınız bende oyle dusunuyorum bugun 30 gun oldu sanırım 35. Gune kadar beklıcem tabı olmazsamselam bekle bence gecen ay bende ayni şey yaşadim 3 gun gecikme oldu çok umutlanmişdim 3 gun sonra adet oldum....
Canim walla bence kurtajdan olabildigince kac. Git muane ol tabi ama doktor kürtaj derse alternatif bi yol varmi, zamanla vücut kendi atarmi falan diye araştır.kızlar mrb ben bisey sormak istiyorum konuyla ilgili degil ama 10 haftalık hamileydim cuma gecesi ewde dusuk yaptım ama bebek faln herşey dustgunu gördüm daha sonra parçalarda dusurdum ama Dr kontrole gitmedim agrim yok ama kanamam war az bisey kurtaja çok korkuorm acaba parça kalmismidr
Ya bende çok korkuorm kurtajdan ama bugün muayeneye gttim aletle baktılar çatalca parça kalmış die bisey demedi enfeksiyon olabilir dedi tahlil istedi tahlil sonucu başka Dr girdi parça kalmış kürtaj olman lazm dedi kanamamda yok agrimdaCanim walla bence kurtajdan olabildigince kac. Git muane ol tabi ama doktor kürtaj derse alternatif bi yol varmi, zamanla vücut kendi atarmi falan diye araştır.
Ya bende çok korkuorm kurtajdan ama bugün muayeneye gttim aletle baktılar çatalca parça kalmış die bisey demedi enfeksiyon olabilir dedi tahlil istedi tahlil sonucu başka Dr girdi parça kalmış kürtaj olman lazm dedi kanamamda yok agrimda(( nabicami sasrdim
Bide ayrica doktorlara da cok guvenme, ilk doktor parcadan bahsetmemis belki ikincisi sirf para icin sana kurtaj yapacak. Cok oluyo canim bu tarz seyler. Kesin bir doktora daha git ve munkunse tanidik veya tavsiye uzerine gitYa bende çok korkuorm kurtajdan ama bugün muayeneye gttim aletle baktılar çatalca parça kalmış die bisey demedi enfeksiyon olabilir dedi tahlil istedi tahlil sonucu başka Dr girdi parça kalmış kürtaj olman lazm dedi kanamamda yok agrimda(( nabicami sasrdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?