Saglik ocagindada bakiolr beta hcg 80 TL boşuna wermemissin iyi yapmissin[/QUOTE]="herass, post: 45971269, member: 751520"]Bu kesin çıkar diyen idrar testlerinden bile dmi sağlık ocağına gttm pazartesi çkar ddi özel hastane de 80tl dedi
Bikaç gün daha bekle bakalım cnm hayırlısı olsun...dün Dr gittim ama bisey anlamadım catalda baktılar ultrasonda parçayla ilgili bisey demedi enfeksiyon için tahlil istedi sonucu ordan başka bi Dr gordu parça kalmış kürtaj gerek dedi ama bende korkuorm başka yolla dusermi gerçekten parça warmi bilmiorm tekrar başka bi Dr gidicem bakalım insalh gerek kalmaz kurtaja[/QUOTE]E="ebruu05, post: 45970957, member: 723605"]Önceki sayfalarda doktora gideceğini okumuştum canım sen ne yaptın? Gidebildin mi? Allah yardımcın olsun. Ben belirsizlik içindeyim. Adet oldum mu olmadım mı bilemedim. Artık birkaç gün daha sabretmem gerek sanırım.
Evet cnm sağlk ocağı pazartesiye anca çkar deyince insan hemen öğrenmek istyorSaglik ocagindada bakiolr beta hcg 80 TL boşuna wermemissin iyi yapmissin
İnşallah gerek kalmaz da tabi sağlığın da önemli doktorunu iyi seç. En kısa zamanda sıkıntın çözülür inşallah Canım. Haberlerini bekliyoruz burdan[/QUOTE]ebruu05iyi ost: 45971400 .!.:Bikaç gün daha bekle bakalım cnm hayırlısı olsun...dün Dr gittim ama bisey anlamadım catalda baktılar ultrasonda parçayla ilgili bisey demedi enfeksiyon için tahlil istedi sonucu ordan başka bi Dr gordu parça kalmış kürtaj gerek dedi ama bende korkuorm başka yolla dusermi gerçekten parça warmi bilmiorm tekrar başka bi Dr gidicem bakalım insalh gerek kalmaz kurtaja
Haklisin cok heyecan verici en güzel bekleyiş insalh hayırlı haberle sonuclanir cnm :)[/QUOTE]Evet cnm sağlk ocağı pazartesiye anca çkar deyince insan hemen öğrenmek istyor
eğer testde negatif görmek çok üzer beni diosan yapma tabi ama ben olsam idrar testi yapardım sonuç hemen çıkıo en azından, hem negatif de olsa 2-3 gün sonra hala adet olmamışsan tekrar yapabilirsin, kan testi sinir ama cidden, özellikle beklerken baya bi gerilion umutlanıon, onca umutlanmışken 0 lı değerler görmek can sıkıo cidden.Herkese merhaba
Ben de hamile kalmak istiyorum. Bir kac aydir deniyoruz ama olmuyor. Bu ay dün adet olmam gerekiyordu ama hala olmadim hic bir belirti de yok. Sizce test yapmali miyim. Çok kararsiz kaldim. Hayal kirikligi yasamak istemiyorum.
Merhaba cnm Bnde aynı senin gbi adetim ikinci gnü gecikmesinin ama negatif çıkmasından korkuyorum insan üzülüyorÇok teşekkür ederim vakit ayirip cevap yazdiğin icin. Haklisin aslinda pozitif cikma ihtimalide var sonucta. Pozitif ihtimalinde yaşayacağim sevinç negatif ihtimalindeki üzüntüden daha az olmayacak eminim. En iyisi iş çikisi bir test almak yoksa meraktan öleceğim.
Tabiki erken hangi testten yaptn adet gnün geçince yaptğnda ble yanlş olma ihtmali varmşadetime 3 gun var dayanamayip test yaptim negativ çok uzuldum erkenmi yaptim sizce...?
inşaAllah yanlişdirTabiki erken hangi testten yaptn adet gnün geçince yaptğnda ble yanlş olma ihtmali varmş
Merhaba cnm Bnde aynı senin gbi adetim ikinci gnü gecikmesinin ama negatif çıkmasından korkuyorum insan üzülüyor
Malesef uzuluyor insan canim ama. Korkunun da ecele faydasi yok iste. Bir yandan cokta meraklaniyor. Yapcam görcem bakalim sonucu. Insallah rabbim isteyen herkese verir.Merhaba cnm Bnde aynı senin gbi adetim ikinci gnü gecikmesinin ama negatif çıkmasından korkuyorum insan üzülüyor
Amin cnm inşallah aldın mı test yapınca yaz yineMalesef uzuluyor insan canim ama. Korkunun da ecele faydasi yok iste. Bir yandan cokta meraklaniyor. Yapcam görcem bakalim sonucu. Insallah rabbim isteyen herkese verir.
Alacagim is cikisi yarin sabah yaparim artik yazarim bakalim sonucu yineAmin cnm inşallah aldın mı test yapınca yaz yine
Hayırlısı olsun cnm inşallah:))Alacagim is cikisi yarin sabah yaparim artik yazarim bakalim sonucu yine
Bn adet olcm leke geldi çok umutlanmışdım üç gün geçmişti hayırlısı bidahaki sefere inşallah:)) öneri ve tavsiyesi olan varsa onları alalım o zman bu konuyla ilgili çalşmalarla ilgili:))Kızlar olumlu sonucu olan varmı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?