Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekur ederim kan testi verdim beklemedeyim korkuyorum negatif cikacak diyeÇok belirgin çizgi var hamilesiniz. Ama kan testi yaptırın kesin olsuntebrik ederim
Tesekur ederim korkuyorum emin olamiyorum cok bekledim bu gorüntü icinOo neler silikler gördük burada, gayet net çıkmış hayırlısı olsun tebrik ederim. Sağlıkla gelsin.![]()
baya hemde :) kan verın bence
Verdim beklemedeyimbaya hemde :) kan verın bence
İnşallah tesekur ederimStres yapma pozitif çıkacak İnşaAllah gayet belirgin çizgi![]()
Ayy gercekten mi tesekur ederimsilik falan değil bu :)
tebrik ederim![]()
evet eveet, umarım sağlıkla tamamlarsın süreci sağlıkla kucağına alırsınAyy gercekten mi tesekur ederim![]()
Adetinizin gecikince mi yaptınız hayırlı olsun birde kan sonucunuzu bizimle paylaşırmisinizAyy gercekten mi tesekur ederim![]()
Sabah dayanamadim kan verdim sonucu bekliyorum haftayada doktora randevu aldimevet eveet, umarım sağlıkla tamamlarsın süreci sağlıkla kucağına alırsın
randevu al en yakın zamana beta hcg takibi falan yapar erkense bile
Adet gununden once kanama oldu biraz ama adet olmadim 1 hafta bekledim sonucu ögrenince haber veririmAdetinizin gecikince mi yaptınız hayırlı olsun birde kan sonucunuzu bizimle paylaşırmisiniz
Gecikince yaptimAdet gününden önce mi yaptınız gecikince mi
Çokta silik değil ben burdayım diyor