Test yaptim ama silik cizgi cikti sizce hamilemiyim

inşallah beta değerin de yüksektir çıktı mı sonucun? hayırlı olsun

İnsallah 🙏 e nabizdan 15 dk da bi bakiyorum cikmadi
eğer özelde yaptırdıysanız testi bence hastanenin kendi e sonuç sisteminden bakın hemen e nabıza düşmeyebiliyor özellerde

ya da yine dediğim gibi özelde yaptırdıysanız hastaneyi arayın laboratuvara bağlanın mail adresinizi verin çıkar çıkmaz mail atarlar

Cok tesekur ederim😍 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰🥰
Amin inşallah biraz belirtilerinden ve sürecinde bahsedebilir misin. Test yapmadan önce bat gününden önce dikkatini çeken bir şey oldu mu sana farklı gelen farklı hissettiren neler yaşadın kısaca

Amin inşallah biraz belirtilerinden ve sürecinde bahsedebilir misin. Test yapmadan önce bat gününden önce dikkatini çeken bir şey oldu mu sana farklı gelen farklı hissettiren neler yaşadın kısaca
Bilindik bi belirtim olmadi uyku hali olmasi gerekirken ben gec yattim erken kalktim fazla su icmeme ragmen tuvalete cok ciktim adet gunumden 4 5 gün öncede kanamam oldu simdilik bu kadar 😊

Kızlar adete 4 gün var, akşam üzeri normal kaset test denedim çok çok hafif bir çizgi gölge gibi gördüm ama emin olamadım, siz de bakar mısınız Bi

Eklentiler

• IMG_20220805_195052.webp
    IMG_20220805_195052.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG_20220805_195030.webp
    IMG_20220805_195030.webp
    6 KB · Görüntüleme: 71
Bilindik bi belirtim olmadi uyku hali olmasi gerekirken ben gec yattim erken kalktim fazla su icmeme ragmen tuvalete cok ciktim adet gunumden 4 5 gün öncede kanamam oldu simdilik bu kadar
Hayırlı olsun çok sevindim😍😍 benim de adetime 4-5 gün kala 2 gün süren kanamam oldu, yarın test yapıcam nolur bana da dua edin, hamilelerin duası tutarmış ❤️❤️

Back
X