- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
- 148
Amin.cnm cok sevndm allah analı babalı saglıklı buyutsunn allah hwerkese o muthıs duyguyu nasıp etsın yarın bnde kan tahlılı yaptırıcam sevınelım mı uzulelımmı bılemedık yarın yazarım snucumu ınsallah
ayyyy cnm ınsallah gzll yorumlarınız bnı cok mutlu ettı ıyıkı atmısım buraya sızlerı sevıorumn :)Gözün aydın bence de hamilesin, benim ki ni sadece ben görüyordum neredeyse yok denecek kadar inceydi
Ay canimm anlıyorum heyecanını kan testi sonucunu bekliyoruzayyyy cnm ınsallah gzll yorumlarınız bnı cok mutlu ettı ıyıkı atmısım buraya sızlerı sevıorumn :)
evet gercekten cok degısık durumdayım sevınelımmı bılemedık esımle :)Ay canimm anlıyorum heyecanını kan testi sonucunu bekliyoruz
cnm bnm benım adetım ayın 26 sındaydı fakat 4 gun gectı 30 unda kanamam geldı ama yogun degıl azdı sonrasında sıyahımsı yada kahverengımsı bıse geldı 3 gne yaklasık surdu fazla gelmedı o gunlerdede normal adetım 6 gun suruodu ınsallah :)Gününe daha var mı..bence hamilesin tebrikler..
Ustune gorme denilen sey olmus olabilir sende..kan ver istersen yarin..cnm bnm benım adetım ayın 26 sındaydı fakat 4 gun gectı 30 unda kanamam geldı ama yogun degıl azdı sonrasında sıyahımsı yada kahverengımsı bıse geldı 3 gne yaklasık surdu fazla gelmedı o gunlerdede normal adetım 6 gun suruodu ınsallah :)
evet cnm ınsallah oledır yarın kan verıcem bnde sabhtan dua edınn lutfennn :)Ustune gorme denilen sey olmus olabilir sende..kan ver istersen yarin..
cnm ınsallah sence var gıbı mı :)Gozun aydin canim hayirli olsun sabah guzel haberlerle gelirsin insallah
ınsallah cnm bnm yaaa ayyy cok mutlu oldm :) yarn haber verım sanadaCanim bendede testte boyle silik cizgi cikti hatta seninkinden daha silikti acaba benmi goruyorum sadece dedim :)sonra tekrar bir iki gun sonra yaptim cizgi belirgindi 10 gun falan gecmisti adetim
Keşke bu erken gebelik testinden değilde 4-5 tl ye satılan ucuz testlerden alsaydın.Onlar daha garanti çıkıyor.Bu testler maalesef bir çok anne adayını burda boş yere heyecanlandırdı.Diğer testte böyle bir sonuç çıksaydı kesinlikle hamilesiniz derdim çünkü benimki de bu şekilde çıkmıştı,çoook silik bir çizgiydi.Ama işte bu erken gebelik testleri şüpheli canım.Allah gönlünün muradını versinınsallah cnm bnm yaaa ayyy cok mutlu oldm :) yarn haber verım sanada
Cnm çok teşekur ederm inşallah ddgin gibi değildir ama bilmiyorum benim daha önce çıkmamıştı inşallah ddgm gibi değildir yorumun için çok tskkur edermKeşke bu erken gebelik testinden değilde 4-5 tl ye satılan ucuz testlerden alsaydın.Onlar daha garanti çıkıyor.Bu testler maalesef bir çok anne adayını burda boş yere heyecanlandırdı.Diğer testte böyle bir sonuç çıksaydı kesinlikle hamilesiniz derdim çünkü benimki de bu şekilde çıkmıştı,çoook silik bir çizgiydi.Ama işte bu erken gebelik testleri şüpheli canım.Allah gönlünün muradını versin
cnm ddgn cok dgru cıktı ya maalesef yıkıldım cok umutlu gtmıstımKeşke bu erken gebelik testinden değilde 4-5 tl ye satılan ucuz testlerden alsaydın.Onlar daha garanti çıkıyor.Bu testler maalesef bir çok anne adayını burda boş yere heyecanlandırdı.Diğer testte böyle bir sonuç çıksaydı kesinlikle hamilesiniz derdim çünkü benimki de bu şekilde çıkmıştı,çoook silik bir çizgiydi.Ama işte bu erken gebelik testleri şüpheli canım.Allah gönlünün muradını versin
yok cnm olumsuz ddı doktor yazdıgım gıbı buraya cok saol ama :)çizgi var gibi inşallah olumludur cnm
tmam cnm ben görmemişim umut tükenmezyok cnm olumsuz ddı doktor yazdıgım gıbı buraya cok saol ama :)
çok uzulfum canm. Test yanlışmış demkki. Bnde daha silik mıkmıştı ve pozitifti. Uzuldum gerçkten.. Bnce daha fazla umitlnme çunku once kanda sonra idrarda çıkar.. Yani olsaydı mutlaka kanda çıkardıkızlar gebelık yok dedı doktor kan testı sonucuna gorepekı bazı kısıler dıokı hormon kana gec karısabılıomus ole olabılır mı pekı ya bırde bazıları dıyokı adı ustunde erken gebelık testı belkı de kana daha gecmedı sızce goruslerınız nedır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?