test yaptım sizce hamıle miyim

Canım ben katılmıyorum buna. Her iki gebeliğimde de erken gebelik testi yaptım. Hiç bir zaman yanlış sonuç vermediler. Bir test pozitifse pozitiftir. Bir çok gebelik daha adet gecikmesi bile olmadan kendi kendine sonlanıyor. Bu testte ikinci çizgiyi görenler ve sonra tam gününde adet olan veya kan testinde gebelik çıkmayanlarda durum budur. Yada çatlatma iğnesi gibi içinde hcg olan bir ilaç kullanmıştır.

Eğer ben adet gecikmesi günü böyle bir erken gebelik testi yapmış olsaydım çizgi çok silik olduğu için ve biraz yamuk gözüktüğü için süphelenirdim. Kimyasal gebelik olduğunu ve muhtemelen ertesi günü çıkmayacağını düşünürdüm. Son gebeliğimde adet gecikmesi gününde yaptığım erken gebelik testindeki test çizgisi kontrol çizgisinden bile koyuydu. Burada belli ki çok düşük bir hcg oranı var. Ama normal testlerde 1 hafta sonrasına kadar çizgi silik çıkıyor. Hamile olduğun halde olmadığını zannedebilirsin.

Testi yapan arkadaşım da inşallah bir dahakine çok daha kuvvetli bir değerle hamile kalır.

Canım önce kana geçiyor en son idrara geçiyor. Eğer kanda olmasaydı bu testte çıkmazdı. Sadece ben çok silik olduğu için süphelenirdim. Ve ikinci çizginin yeri de tam olması gereken yer değil. Çok kenarda ve düzgün değil. Ama bunlar bence önemli değil. Pembe bir ikinci çizgi silik de olsa gebelik hormonu var demek. Doktorunun dediği gibi kist olabilir ama bence seninki kimyasal gebelikti.

Arkadaşlar merhaba gruba yeni üye oldum heyecanlar umutlar zor bir süreç gerçekten bizim için. Bende bugün test yaptım ikinci çizgi çok belirgin değil adetim 2 gün gecikti umutlanmakta istemiyorum 6 ay önce 9 haftalık bebeğim gelişmediği için alındı. Artık umutlanmakta bile korkutuyor umarım hamileyimdir.testin fotoğrafını atsam fikrinizi yazar mısınız.

Benim çatlatma iğnesinin 11. günü, az önce test yaptım, 2. çizgi çok silik çıktı, hala iğnelerin etkisi mi bilemiyorum, bat 13-14 ocak, foto eklesem görünür mü bilemiyorum.

adetiniz çoktan geçmiş anladığım kadarıyla
eğer adetiniz geçmemiş olsaydı ve daha 1 hafta falan olsaydı böyle silik çıkması normal olurdu
ama adetiniz bu kadar gecikmişken bu kadar silik çizgi olması normal değil
bence hormonlarınızla alakalı bir şey var, o yüzden testiniz hamile olmadığınız halde silik çıkmış

İnşallah dediğiniz gibidir çok sağolun ilk gebeliğim kötü sonuçlanınca kimseyle konuşamıyorum. 32 yaşındayım. biraz rahatladım pazartesi kan testi yaptırıcam Allahım isteyen herkese versin, tüm isteyenlere diye dua ediyorum.

sinemnyapmanız sabah : 44543301 .!.:
Benim çatlatma iğnesinin 11. günü, az önce test yaptım, 2. çizgi çok silik çıktı, hala iğnelerin etkisi mi bilemiyorum, bat 13-14 ocak, foto eklesem görünür mü bilemiyorum.
Bir test daha yapsanız sabah umarım daha da belirgin görürsünüz

Bu hasas test değilse normal gebelik testi ise çizgin gayet belirgin. Hayırlı olsun canım hamilesin ne kadar güzel :)
Allah tamamına erdirsin.
İlki kötü geçti deme. Evet haklısın hoş şeyler olmamış ama sağlıklı bir bebek değilmiş demek ki. Allah sağlıklı bir bebek gönderdi belki sana.
Benim de 4 sene sonunda bin bir zorulukla kavuştuğum bebeğimi 5. ayda kaybettim. Hem de gerçekten çok üzücü nedenlerle. Daha kötüsü de olabilirdi yinede şükrediyorum. Sen de üzülme artık. Bak ne güzel hamilesin hem de sadece 2 ay içinde.

Bence büyük ihtimalle hamilesin. Eğer bugün yeniden yaptıysan ve daha koyuysa kesin hamilesin :)
11 günde genelde sisteminden çıkması gerek ilacın.

Bence büyük ihtimalle hamilesin. Eğer bugün yeniden yaptıysan ve daha koyuysa kesin hamilesin :)
11 günde genelde sisteminden çıkması gerek ilacın.
Çok teşekkür ederim canım, test yaptım sabahtan ama 2. Çizgi silik işte, o yüzden emin olamıyorum, ayaktayken bir şey yok, oturunca kasıklarım çok ağrıyor, testi ekleyeyim, görebilecek misin ?bat: 13 ya da 14 ocak.

Eklentiler

• P_20160110_151527.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 83
Canım bence hamilesin sen ya. Çatlatma iğnesinden sonraki 12. gün di mi bu test? Bu kadar uzun süre kanda kalacağını zannetmiyorum. 10.000'lik miydi iğnen hatırlıyor musun?
12 gun once çatlatma iğnesi yaptıysan, 10 gün önce yumurtan çatlamıştır. Yani daha det gecikmesine 4 günün var. Silik olması çok normal.

Kizlar bisey sorcam klomen +catlatma ignesi. Bu tedavi yontemi ucretli mi tupbebek mi

İnşallah hamileyimdir tatlım ya, eşim de rüyasında 3 üz görmüş, sabah kalkar kalkmaz onu söyledi, bebek istiyoruz artık, Allahım dileyenlere nasip etsin. Çatlatma iğnem 10.000 likti evet, pregnyl vuruldum, 31 aralıkta büyük olan yumurtalarımın çatladığını hissettim, diğer yumurtamın da 2 ocakta çatladığını hissettim, sat 14 aralıktı, 30, 31 ya da 32 günde bir adet oluyorum, bat 13 ya da 14 ocak gibi olması lazım işte.Allahım hayırlı müjdeler nasip et.

Reactions: 9ay
İnşallah canım. İkiz olsun ya çok tatlı :) Hayırlısı tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…