Keşke bu erken gebelik testinden değilde 4-5 tl ye satılan ucuz testlerden alsaydın.Onlar daha garanti çıkıyor.Bu testler maalesef bir çok anne adayını burda boş yere heyecanlandırdı.Diğer testte böyle bir sonuç çıksaydı kesinlikle hamilesiniz derdim çünkü benimki de bu şekilde çıkmıştı,çoook silik bir çizgiydi.Ama işte bu erken gebelik testleri şüpheli canım.Allah gönlünün muradını versin
kızlar gebelık yok dedı doktor kan testı sonucuna gorepekı bazı kısıler dıokı hormon kana gec karısabılıomus ole olabılır mı pekı ya bırde bazıları dıyokı adı ustunde erken gebelık testı belkı de kana daha gecmedı sızce goruslerınız nedır
Canım gayet net işte 2. çizgi tebrik ederim, bence hamilesin, hayırlı olsun:)
Silikle de olsa gebelik var bende de bundan da ha da silik di pozitifti . Hayırlı olsun:)
adetiniz çoktan geçmiş anladığım kadarıylakızlar gebelık yok dedı doktor kan testı sonucuna gorepekı bazı kısıler dıokı hormon kana gec karısabılıomus ole olabılır mı pekı ya bırde bazıları dıyokı adı ustunde erken gebelık testı belkı de kana daha gecmedı sızce goruslerınız nedır
İşte insan inanamıyor, bir türlü emin olamıyorsun inşallah doğrudur çok teşekkür ederim bu arada.yesinanmıyor bir türlü 44543752 .!.:Hiç bir deneyimim yok ama bariz iki çizgi yahuuuuu
tebrikler
Bir test daha yapsanız sabah umarım daha da belirgin görürsünüzsinemnyapmanız sabah : 44543301 .!.:Benim çatlatma iğnesinin 11. günü, az önce test yaptım, 2. çizgi çok silik çıktı, hala iğnelerin etkisi mi bilemiyorum, bat 13-14 ocak, foto eklesem görünür mü bilemiyorum.
Bence büyük ihtimalle hamilesin. Eğer bugün yeniden yaptıysan ve daha koyuysa kesin hamilesin :)Benim çatlatma iğnesinin 11. günü, az önce test yaptım, 2. çizgi çok silik çıktı, hala iğnelerin etkisi mi bilemiyorum, bat 13-14 ocak, foto eklesem görünür mü bilemiyorum.
Çok teşekkür ederim canım, test yaptım sabahtan ama 2. Çizgi silik işte, o yüzden emin olamıyorum, ayaktayken bir şey yok, oturunca kasıklarım çok ağrıyor, testi ekleyeyim, görebilecek misin ?bat: 13 ya da 14 ocak.Bence büyük ihtimalle hamilesin. Eğer bugün yeniden yaptıysan ve daha koyuysa kesin hamilesin :)
11 günde genelde sisteminden çıkması gerek ilacın.
İnşallah daha net görürüm, sabah yapacağım bir test daha.Bir test daha yapsanız sabah umarım daha da belirgin görürsünüz
Canım bence hamilesin sen ya. Çatlatma iğnesinden sonraki 12. gün di mi bu test? Bu kadar uzun süre kanda kalacağını zannetmiyorum. 10.000'lik miydi iğnen hatırlıyor musun?Çok teşekkür ederim canım, test yaptım sabahtan ama 2. Çizgi silik işte, o yüzden emin olamıyorum, ayaktayken bir şey yok, oturunca kasıklarım çok ağrıyor, testi ekleyeyim, görebilecek misin ?bat: 13 ya da 14 ocak.
İnşallah hamileyimdir tatlım ya, eşim de rüyasında 3 üz görmüş, sabah kalkar kalkmaz onu söyledi, bebek istiyoruz artık, Allahım dileyenlere nasip etsin. Çatlatma iğnem 10.000 likti evet, pregnyl vuruldum, 31 aralıkta büyük olan yumurtalarımın çatladığını hissettim, diğer yumurtamın da 2 ocakta çatladığını hissettim, sat 14 aralıktı, 30, 31 ya da 32 günde bir adet oluyorum, bat 13 ya da 14 ocak gibi olması lazım işte.Allahım hayırlı müjdeler nasip et.Canım bence hamilesin sen ya. Çatlatma iğnesinden sonraki 12. gün di mi bu test? Bu kadar uzun süre kanda kalacağını zannetmiyorum. 10.000'lik miydi iğnen hatırlıyor musun?
12 gun once çatlatma iğnesi yaptıysan, 10 gün önce yumurtan çatlamıştır. Yani daha det gecikmesine 4 günün var. Silik olması çok normal.
İnşallah canım. İkiz olsun ya çok tatlı :) Hayırlısı tabiiİnşallah hamileyimdir tatlım ya, eşim de rüyasında 3 üz görmüş, sabah kalkar kalkmaz onu söyledi, bebek istiyoruz artık, Allahım dileyenlere nasip etsin. Çatlatma iğnem 10.000 likti evet, pregnyl vuruldum, 31 aralıkta büyük olan yumurtalarımın çatladığını hissettim, diğer yumurtamın da 2 ocakta çatladığını hissettim, sat 14 aralıktı, 30, 31 ya da 32 günde bir adet oluyorum, bat 13 ya da 14 ocak gibi olması lazım işte.Allahım hayırlı müjdeler nasip et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?