test yaptım sizce hamıle miyim

Çok zor diyorlar ama ben çok isterim, gördükçe bayılıyorum zaten ikizlere:) Allahım bizlere hayırlı evlatlar nasip et.
Ben de bayılıyorum. Benim ilk gebeliğim ikizdi. Ama birini 9. hafta diğerini 5. ayda kaybettim. Ondan beri ikiz istiyorum. İnşallah bir sonraki olur :)
Tabi bir tane olsun sağlıklı olsun, hayırlı olsun

Ben de bayılıyorum. Benim ilk gebeliğim ikizdi. Ama birini 9. hafta diğerini 5. ayda kaybettim. Ondan beri ikiz istiyorum. İnşallah bir sonraki olur :)
Tabi bir tane olsun sağlıklı olsun, hayırlı olsun
Canım Allah sabır versin sana, cennette buluşursunuz inşallah meleklerinle... tatlım sen şimdi hamilesin değil mi, takvimin güncel mi?

Reactions: 9ay
Ne denir bilmiyorum gerçekten üzüldüm sizin adınızada ama hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimizden herşey gönlünüze göre olsun en kısa zamanda da Rabbim dualarınızı kabul etsin. Bugün kan testi yaptırdım bu arada sonuçlar yarın bakalım hayaller kurmak istemiyorum kalp atışlarını duyana kadar.

İnşallah gönlünüze göre verir rabbim ikiz üçüz olur inş çok güzeller gerçekten

canım ne oldu sonuç merak ettim

Canım Allah sabır versin sana, cennette buluşursunuz inşallah meleklerinle... tatlım sen şimdi hamilesin değil mi, takvimin güncel mi?
Amin canım.
Takvimin güncel çok şükür hamileyim yine.
Benim de tesellim bu işte. İnşallah sağlıkla kavuşurum.

canım ne oldu sonuç merak ettim
Merhaba kan testi yaptirmistim bhcg degerim 850 çıktı pazartesi dDr dan randevu aldım Allahım inş görürüz yaaa valla öyle duygular yaşıyorum ki karmakarışıgız eşimle canım sorduğunda için teşekkür ederim nolur dua edin bir sorun çıkmasın bu kez. Bu arada son adet tarihim 11 aralıktı kan testini 11 ocakta yaptırdım bu değer normalmi sizce.

Cnm 2 defa yaptım erken gebelik testi çizgi gördüm ikisinde de çok teşekur ederm yorumların için ama kanda bazen geç gorulebilipmus bide erken gebelik testi ya dedim açaba erken mi gösterio

O kadar can sıkıcı bir şey ki bu durum tam diosun 2.çizgi hamileyim kan testinde pufff çok kötü bir duygu alllahm kimseye böle acı bir durum vermesin yorumlarınız için çok teşekkür ederm ama ben anlayamıyorum artık bu durumu

Canım sağlıklı değilmiş. Allah hakkında hayırlısını versin. Demek ki hamile kalabiliyorsun bu açıdan bak. Çok yakında inşallah yeniden olur.

Internetten.biomic gebelik.testim.aldim.bugun geldi test yaptim sonc bu

Eklentiler

• 20160127_154906.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 78
Bideee certainden.yaptim sonc.negatif

Eklentiler

• IMG-20160127-WA0003.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…