Klomen+ çatlatma iğnesine ücret ödemiyorsunuz. Doktorunuz yazıyor..Kizlar bisey sorcam klomen +catlatma ignesi. Bu tedavi yontemi ucretli mi tupbebek mi
Çok zor diyorlar ama ben çok isterim, gördükçe bayılıyorum zaten ikizlere:) Allahım bizlere hayırlı evlatlar nasip et.İnşallah canım. İkiz olsun ya çok tatlı :) Hayırlısı tabii
Iyiymis.Klomen+ çatlatma iğnesine ücret ödemiyorsunuz. Doktorunuz yazıyor..
Ben de bayılıyorum. Benim ilk gebeliğim ikizdi. Ama birini 9. hafta diğerini 5. ayda kaybettim. Ondan beri ikiz istiyorum. İnşallah bir sonraki olur :)Çok zor diyorlar ama ben çok isterim, gördükçe bayılıyorum zaten ikizlere:) Allahım bizlere hayırlı evlatlar nasip et.
Rica ederim canım, inşallah hayırlı sonuçlanır tedavin...Iyiymis.Bu ay doktora gitcem o yuzden sordum canim cok sagoll
Canım Allah sabır versin sana, cennette buluşursunuz inşallah meleklerinle... tatlım sen şimdi hamilesin değil mi, takvimin güncel mi?Ben de bayılıyorum. Benim ilk gebeliğim ikizdi. Ama birini 9. hafta diğerini 5. ayda kaybettim. Ondan beri ikiz istiyorum. İnşallah bir sonraki olur :)
Tabi bir tane olsun sağlıklı olsun, hayırlı olsun
Ne denir bilmiyorum gerçekten üzüldüm sizin adınızada ama hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimizden herşey gönlünüze göre olsun en kısa zamanda da Rabbim dualarınızı kabul etsin. Bugün kan testi yaptırdım bu arada sonuçlar yarın bakalım hayaller kurmak istemiyorum kalp atışlarını duyana kadar.Bu hasas test değilse normal gebelik testi ise çizgin gayet belirgin. Hayırlı olsun canım ne kadar güzel :)
Allah tamamına erdirsin.
İlki kötü geçti deme. Evet haklısın hoş şeyler olmamış ama sağlıklı bir bebek değilmiş demek ki. Allah sağlıklı bir bebek gönderdi belki sana.
Benim de 4 sene sonunda bin bir zorulukla kavuştuğum bebeğimi 5. ayda kaybettim. Hem de gerçekten çok üzücü nedenlerle. Daha kötüsü de olabilirdi yinede şükrediyorum. Sen de üzülme artık. Bak ne güzel hamilesin hem de sadece 2 ay içinde.
İnşallah gönlünüze göre verir rabbim ikiz üçüz olur inş çok güzeller gerçektenİnşallah hamileyimdir tatlım ya, eşim de rüyasında 3 üz görmüş, sabah kalkar kalkmaz onu söyledi, bebek istiyoruz artık, Allahım dileyenlere nasip etsin. Çatlatma iğnem 10.000 likti evet, pregnyl vuruldum, 31 aralıkta büyük olan yumurtalarımın çatladığını hissettim, diğer yumurtamın da 2 ocakta çatladığını hissettim, sat 14 aralıktı, 30, 31 ya da 32 günde bir adet oluyorum, bat 13 ya da 14 ocak gibi olması lazım işte.Allahım hayırlı müjdeler nasip et.
canım ne oldu sonuç merak ettimNe denir bilmiyorum gerçekten üzüldüm sizin adınızada ama hayırlısı böyleymiş demekten başka birşey gelmiyor elimizden herşey gönlünüze göre olsun en kısa zamanda da Rabbim dualarınızı kabul etsin. Bugün kan testi yaptırdım bu arada sonuçlar yarın bakalım hayaller kurmak istemiyorum kalp atışlarını duyana kadar.
Amin canım.Canım Allah sabır versin sana, cennette buluşursunuz inşallah meleklerinle... tatlım sen şimdi hamilesin değil mi, takvimin güncel mi?
Merhaba kan testi yaptirmistim bhcg degerim 850 çıktı pazartesi dDr dan randevu aldım Allahım inş görürüz yaaa valla öyle duygular yaşıyorum ki karmakarışıgız eşimle canım sorduğunda için teşekkür ederim nolur dua edin bir sorun çıkmasın bu kez. Bu arada son adet tarihim 11 aralıktı kan testini 11 ocakta yaptırdım bu değer normalmi sizce.canım ne oldu sonuç merak ettim
Cnm 2 defa yaptım erken gebelik testi çizgi gördüm ikisinde de çok teşekur ederm yorumların için ama kanda bazen geç gorulebilipmus bide erken gebelik testi ya dedim açaba erken mi gösterioçok uzulfum canm. Test yanlışmış demkki. Bnde daha silik mıkmıştı ve pozitifti. Uzuldum gerçkten.. Bnce daha fazla umitlnme çunku once kanda sonra idrarda çıkar.. Yani olsaydı mutlaka kanda çıkardı.. İnşllh bi sonraki aya
Canım sağlıklı değilmiş. Allah hakkında hayırlısını versin. Demek ki hamile kalabiliyorsun bu açıdan bak. Çok yakında inşallah yeniden olur.O kadar can sıkıcı bir şey ki bu durum tam diosun 2.çizgi hamileyim kan testinde pufff çok kötü bir duygu alllahm kimseye böle acı bir durum vermesin yorumlarınız için çok teşekkür ederm ama ben anlayamıyorum artık bu durumu
Adetin kaç gün gecikti canım umutsuzluğa kapılma iki gün sonra sabah tekrar test yap bence var gibiBideee certainden.yaptim sonc.negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?